.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

help4e za obelvaneto na glavata

Teka hora az sam na 15 m i penisat mi o6te ne se obelva ... Tova dokolkoto razbrax ne e normalnooo... daljinata na poloviq mi organ e 16 sm ako ot tova zavisi ne6to
    Plsss kajete dali trqbva da se pritesnqvam i ako "da" kakvo da pravq po vaprosa?!?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 6 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Не се забелва сам или изобщо не се забелва? Какви трудности изпитваш и кога?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    Izob6to

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 6 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    moga edinstveno kogat e v ne vuzbudeno sustoqnie..

Супер фен
    Град
    Sofia
    А тогава изцяло и лесно ли го забелваш? Някъде опъва ли ? Ако искаш пиши ми на мейла или ЛС
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    emi da opava sqka6 koji4kata mi e tvarde tqsna za da izleze glavi4kata

Guest
    I az imah tozi problem
    Dosta se 4udeh dali da hodq na lekur no se otkazah. nz dali e pravilno no nadurvq6 go i durpa6 bavno koji4kata nadolu dokato ne se obeli moje da te nabolqva, ama sled mesec 6te e po-lesno i taka dokato stane normalno
    Konsultaciq s lekur mu e maikata.

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Най-добре е да отидеш на лекар
    Обрязване? Операция? Нямам и представа Съветвай се с лекар, би-трябвало да можеш да я дърпаш... Пробвай преди да ти еректира да я дръпенш назад.

абе и на мене ми имаше нещо такова, ама се оправи от само себе си. ако мислиш че няма да стане търси доктор.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Град
    Dolno Uinovo
    Batko... sega 6e te posyvetvam: Zna4i dyrpa6 kojata nadolu i go dyrvi6... i ti ostaa taka... ednoto predi drugoto ili qko 4ekii... ako ne lyska6 redovno nema da stane jyli qko... da ta boli ama da e efektivno

Guest
    hora 10xxx mnogo na all za savetite i za DarkLady proverix nqma takava tema predi da napi6a posta pomislili po vaprosa 4e moje da sa gi iztrili i O6te vednaj MNOOOOOGOOOOO 10XXXXXXXXXX ALLL!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hora 10xxx mnogo na all za savetite i za DarkLady proverix nqma takava tema predi da napi6a posta pomislili po vaprosa 4e moje da sa gi iztrili i O6te vednaj MNOOOOOGOOOOO 10XXXXXXXXXX ALLL!!!
    С този отговор считам темата за приключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си