.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Guest

Kato sum devstvena?

Spored vas kato sum devstvena za6to ne mi idva ot tri meseca?

a poprincip ot kolko vreme imash cikul?
    Everything's gonna be alright...

просто е нередовен,това е
    щото си още малка и затова :P

Фен
    Град
    V kosmosa!

hmm

Ne se pritesnqvai 6topm si devstvena zna4i cikyla ti vse o6te e neredoven

celta opravdava sredstvata!

Ако си малка, може да е нормално, цикълът не е редовен в началото. Но по-добре отиди на лекар, нищо няма да ти стане, ако си добре, ще се успокоиш, ако имаш хормонален или друг проблем, ще се излекуваш навреме. На една моя съученичка и беше така и тя отиде на гинеколог, оказа се, че има нужда от хормонално лечение. Така че кажи на майка си и после отиди на лекар, това е моят съвет, макар че наистина може и нищо да ти няма.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

е, не се знае... в днешно време човек не трябва да вярва на нищо и никого. дори на пръста си, ако ме разбираш...
    а сега сериозно - що питаш народа тука? ако ти има нещо те не могат да ти отговорят достатъчно добре, ама има един животински вид, дето с това се занимава - венерическите болести. гинеколког му викат. често срещан вид в поликлиники и болници. при близка среща от трети вид с такъв ще разбереш дали ти има нещо. всичко хубаво
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

ne ti e redoven cikala mili4ka ne se trevoji tolkova
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

maa_facka
    Guest
    A може ли ако и е редовен и е имала полов контакт да и закъснява?(нестава въпрос за нея а попринцип).

Цитирай Първоначално написано от maa_facka
    A може ли ако и е редовен и е имала полов контакт да и закъснява?(нестава въпрос за нея а попринцип).
    Да, може. Възможно е заради стрес, а за тези, които сега почват полов живот, сексът си е вид стрес. Но и много други неща могат да причинят стрес.
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    е, не се знае... в днешно време човек не трябва да вярва на нищо и никого. дори на пръста си, ако ме разбираш...
    а сега сериозно - що питаш народа тука? ако ти има нещо те не могат да ти отговорят достатъчно добре, ама има един животински вид, дето с това се занимава - венерическите болести. гинеколког му викат. често срещан вид в поликлиники и болници. при близка среща от трети вид с такъв ще разбереш дали ти има нещо. всичко хубаво
    Оф, колко малко си осведомен. С венерически болести се занимава венерологът. А щом е девствена, не може да има венерическа болест, защото венерическите болести се предават по полов път.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Голям фен
    Град
    Стара Загора

Re: hmm

Цитирай Първоначално написано от lady_p
    Ne se pritesnqvai 6topm si devstvena zna4i cikyla ti vse o6te e neredoven
    hahhaa ti na koi svqt jiveesh....tva nema nishto obshto moje da ima obshto samo ako e pravila sex i e zabremenqla...puk drugata prichina moje da e telesnata masa,kolko kilograma si?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мацка и аз бях така, даже с повече ми закъсняваше.
    Но е хубаво да отидеш на гинеколог, най-често това се дължи на хормонален дисбаланс но може и да има други причини - кисти и т.н за това е хубаво да караш майка си и да отидете. Спокс той няма да ти прави пълен преглед щом си девствена, а само ще те гледа на видеозон където страшно няма. На мен ми предписаха някакви хормони и всичко се оправи
    But At Night, When The Sky Gets dark, Tears From The Moon Fall Down Like Rain, But Even They Can't Wash Away The PAIN!!!

Guest
    opredeleno ne sum tejka....ina4e sa znam za6to...poneje az se premestih da jiveq v druga durjava i sum sama....i doktora kaza 4e e normalno 6toto kato stres i ala bala takia ne6ta...blagodarq vi vse pak

Re: Kato sum devstvena?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Spored vas kato sum devstvena za6to ne mi idva ot tri meseca?
    щото си бъгава
    изверг, урод, мутант, експеримент.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си