.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: gsm ..

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;

gsm ..

zdraveite! imam nokia 7250i .. dnes si vzeh ot 1n priqtel infrared za pc-to kade e i mi trqbva software. nqkoi znae li ot kade moga da si drapna?? sa6to taka i nekvi melodii, kratinki i igri .. ne6to takoz. kade da si gi smakna na pc-to i da si gi ka4a na telefona. mersi!
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Dobyr vecher
    Guest
    i az imam infrared obache telefona mi e siemens ..programata q svalihme ot saita na potrebitelq i q instalirahme, a za kartinkite i snimkite, v data-ta shte tyrsish..povecheto tyrsachki predlagat melodiiki.prosto pitai tochno za modela na tvoq telefon kva programa trqbva uspeh

Град
    Icarus , Kalima
    Цитирай Първоначално написано от Dobyr vecher
    i az imam infrared obache telefona mi e siemens ..programata q svalihme ot saita na potrebitelq i q instalirahme, a za kartinkite i snimkite, v data-ta shte tyrsish..povecheto tyrsachki predlagat melodiiki.prosto pitai tochno za modela na tvoq telefon kva programa trqbva uspeh
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Mr.Novembe®

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си