.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Uchenik
    Guest

История на Стара Загора

Някой може ли да ми каже нещо за историята на Стара Загора ... търсих из гоогле ама не намерих нищо конкретно ... трябва ми за час на класа нещо не много дълго само колкото да отбия номера като например Защо улиците са прави или некви такива

Благодаря предварително

PS:Извинявам се ако раздела не е правилен ама съм отчаен

Супер фен
    Тук има нещичко
    История на Стара Загора
    История на Стара Загора

Това е което намерих..дано ти върши няква работа
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Голям фен
    еее тук излъга .. влязох в гъгъла и написах история на стара загора и ми излязоха няколко страници..потърси пак все нещо ще ти послужи за часа

И защо точно за стара загора и защо в час на класа ??
    Аз съм от там и ми е любопитно

http://www.google.com/search?client=...utf-8&oe=utf-8

Голям фен
    AirCrash
    потребител

Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 8:48 pm Заглавие: История на Стара Загора

--------------------------------------------------------------------------------

Някой може ли да ми каже нещо за историята на Стара Загора ... търсих из гоогле ама не намерих нищо конкретно ... трябва ми за час на класа нещо не много дълго само колкото да отбия номера като например Защо улиците са прави или некви такива

Благодаря предварително

PS:Извинявам се ако раздела не е правилен ама съм отчаен

Това съвпадение ли е ??? това е от форума на верея нет..

Guest
    ne e savpadenie

абе за другото не мога да ти помогна, но улиците в града са прави и успоредни, защото града е бил построен наведнъж. това е станало след като по време на Освободителната война пуснаците за завзели Стара Загора, а турците, виждали поражението, са я опожарили. след това градът е бил построен наново, наведнъж и затова улиците са прави. други градове са били построявани поетапно, първо център, после като жителите се увеличили още улици, и така нататък. построявани така е било много трудно да се затазят улиците прави, а и е трябвало да се свържат някои улици. та така. понеже Стара Загора е била построена наведнъж улиците са прави. това мога да ти кажа, надявам се да съм ти бил полезен. късмет
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си