.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли на хороскопи?

Гласували
38. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

17 44,74%
  • Не

21 55,26%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    da da !! [;
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

както казах предималко ТОВА КОЕТО ПИШЕ ВЪВ ВЕСНИЦИ СПИСАНИЯ ИНТЕРНЕТ И Т.Н. Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ!
    за да се направи точен хороскоп са нужни дата час място на раждане !!!!! МАМА ВИ ПИСНА МИ ДА ГО ПИША ТФА

Супер фен

:)

Цитирай Първоначално написано от Lena_
    както казах предималко ТОВА КОЕТО ПИШЕ ВЪВ ВЕСНИЦИ СПИСАНИЯ ИНТЕРНЕТ И Т.Н. Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ!
    за да се направи точен хороскоп са нужни дата час място на раждане !!!!! МАМА ВИ ПИСНА МИ ДА ГО ПИША ТФА
    napulno suglasen

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    еми аз си чета хороскопите винаги като гледам списание или вестник и като ми беше нещо хубаво иим вярвам но сато видя нещо от сорта на-"проблеми в личния живот и в работата"си псувам хороскопа на ум и въобще не ми пука.

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Аэ вярвам,почти винаги като кажат нещо эа эодията ми и се сбъдва.
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Голям фен
    tCtCtC kogato e neshto hubavo vqrvam :}
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Нито чета хороскопи, нито им вярвам...каквото ще става, ще става. Не може някакви си там шарлатани да ти казват какво да правиш и какво не!
    ...едва ли не ти определят деня!

Uhhh da .. tfa me e golqma .. maniq na uchilishte ne trygvam bez da sym si chula horoskopa .. moq i na vsi4kite mi blizki horica .. ama ponqkoga naistina se sbydvat.Nz kak da si go obqsnq moje bi kogato si go chul/prochel .. ochakvash da se sluchi neshto i pravish taka che to da stane .. nz ama .. se sbydvat
    This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си