- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли на хороскопите?
da da !! [;
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
както казах предималко ТОВА КОЕТО ПИШЕ ВЪВ ВЕСНИЦИ СПИСАНИЯ ИНТЕРНЕТ И Т.Н. Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ!
за да се направи точен хороскоп са нужни дата час място на раждане !!!!! МАМА ВИ ПИСНА МИ ДА ГО ПИША ТФА
napulno suglasenПървоначално написано от Lena_
![]()
еми аз си чета хороскопите винаги като гледам списание или вестник и като ми беше нещо хубаво иим вярвам но сато видя нещо от сорта на-"проблеми в личния живот и в работата"си псувам хороскопа на ум и въобще не ми пука.![]()
Аэ вярвам,почти винаги като кажат нещо эа эодията ми и се сбъдва.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
tCtCtC kogato e neshto hubavo vqrvam :}
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Нито чета хороскопи, нито им вярвам...каквото ще става, ще става. Не може някакви си там шарлатани да ти казват какво да правиш и какво не!![]()
![]()
...едва ли не ти определят деня!![]()
![]()
Uhhh da .. tfa me e golqma .. maniqna uchilishte ne trygvam bez da sym si chula horoskopa .. moq i na vsi4kite mi blizki horica .. ama ponqkoga naistina se sbydvat.Nz kak da si go obqsnq moje bi kogato si go chul/prochel .. ochakvash da se sluchi neshto i pravish taka che to da stane .. nz ama .. se sbydvat
![]()
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()