.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    Dolno Uinovo

Problem pri masturbirane

Zna4i az sam na 16 godini... vikat mi 4e imam Edipov i Elektra kompleks... ma az prosto obi4am mama i tate ni6to 4e trygvam s huq napred...
    ma tfa ne enai vajnoto!!!
    problema mi e sledniq:
    Obi4am da si biq 4ekii, da ma4kam pacata, da galq 6peka, da lyskam bastuna... ka 6te da e... vednyj taka sa izpraznih 4e sa zadavih... ma i tva ne e vajno
    nai golemiq mi problem go zabelqzah predi 2-3 meseca... dokato si jasah s dqsnata... neo4akvano osetih 4e pokazaleca na lqvata mi ryka se tyrka v analnoto mi otverstie( demek trygnah da si byrkam v gz...) i tfa ma nakefi.. prodyljih. sled 3-4 sedmici usetih 4e ne be6e samo pokazaleca a ve4e mu6kah cqlata ryka!!! i tfa mnogo me kefe6e makara i da me ujasqva!!! sega ve4e ne moe da mi stane pi6kata ako ne si zavra dvete ryce v zadnika!!!
    za tova ili mi pomognete ili nekoi da doide da mi pomogne 6toto mi sedi na 6:30 a iskam da si udara edna 4ikiq!!! predvaritelno blagodarq

Guest
    pi4 po4va6 da obra6ta6 parjolata...

6to ne probwa6 da si zawre6 i glawata???

Град
    Dolno Uinovo
    zavisi koq glava!! 6toto dolnata probvah da q ogyna do tam ama trudno stava... 1.2 sm ne mi dostigat :~(

ae chestito , veche si oburnal rezbata

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    axaxaxa twa e za sekciq fyn

Обратен ставаш
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    haha 4estit0!

Първо: Честито на печелившите
    Второ: Тая тема ме скъса от смях
    Вече си готов за Азис и Евгени Минчев.

сй добре си се сетил. отдавна никой не си беше правил толкова брутална гавра с тийнчетата тука. браво. на мен ми мина мерака след 1-2 такива теми, така че докато ми дойде пак трябва да поддържате огъня. добре е като за начало, продължавай все така.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

asdas
    Guest
    sorry bratle ma si meka kitka ako iska6 da odi6 u kazarmata ne o4akvai da ta pusnat 6tot ima test pri koito ti burkat u gaza i ako ti stane ne ta puskat i zna4i 4e si ..... sorry mnoo ma cqlata ruka bahti kopeleto we i ta kefi lele

Град
    Stara Zagora
    hahaha ae pi4 probvai s vibrator e ili s GSM-a si go pusni na vibracii hahahahah ve4e ko trea da ti se vika ne toi a TO ahhahahha
    ai ot men 4estito!!!
    Sinteziraiki pantomimikata na parodoksalnata antropologiq i baziraiki se na solidna fundementalna praktika shte byda kratyk - qj mi kura!!!

Фен
    Град
    PloFdiF
    Dyri nqa si praa tryda da pisha...

Guest
    HAhha DeRiL kak moesh taka da se ebavash vyv foruma be Gavra si praish s horata,nedei taka!

Guest
    I tfa s GSM-a e ideq!

Град
    zona B5
    lelee neam dumi .... stanal si si gei i tva e xaxa
    P.S. дрЕБОсъчко vnimavai s toq sexy avatar v taq tema nz dali e bezopasno
    Kogato pro4etoh kolko vreden e alkohola se otkazah ot 4eteneto.[url=http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=orfi_mort]Moite snimkiurl]

NqKvo_GaDno
    Guest

Re: Problem pri masturbirane

Цитирай Първоначално написано от DeRiL
    Zna4i az sam na 16 godini... vikat mi 4e imam Edipov i Elektra kompleks... ma az prosto obi4am mama i tate ni6to 4e trygvam s huq napred...
    ma tfa ne enai vajnoto!!!
    problema mi e sledniq:
    Obi4am da si biq 4ekii, da ma4kam pacata, da galq 6peka, da lyskam bastuna... ka 6te da e... vednyj taka sa izpraznih 4e sa zadavih... ma i tva ne e vajno
    nai golemiq mi problem go zabelqzah predi 2-3 meseca... dokato si jasah s dqsnata... neo4akvano osetih 4e pokazaleca na lqvata mi ryka se tyrka v analnoto mi otverstie( demek trygnah da si byrkam v gz...) i tfa ma nakefi.. prodyljih. sled 3-4 sedmici usetih 4e ne be6e samo pokazaleca a ve4e mu6kah cqlata ryka!!! i tfa mnogo me kefe6e makara i da me ujasqva!!! sega ve4e ne moe da mi stane pi6kata ako ne si zavra dvete ryce v zadnika!!!
    za tova ili mi pomognete ili nekoi da doide da mi pomogne 6toto mi sedi na 6:30 a iskam da si udara edna 4ikiq!!! predvaritelno blagodarq
    А бе човек тфа е просто "Адската чикия" ахаха .... ти нема такъф кък мой да си лъскаш бастуна и да си бъркаш в дирника ве... ???? хахахха не не не ..... както доста хора казаха вече ти си станал "долен ляв педал" .... )) айде честито и успех в рендосването на тоягата само гледай да не си претрийш кожата на уя ...

Guest
    Pi4, s edna duma ti si otvratitelen! Vij sa ako jelae6 moje6 da probva6 s pru4ki! Use6taneto 6te ti haresa,siguren sam! Ne 4e sam probval ama mislq 4e 6te ti haresa! Puk nali znae6 ot opit glava ne boli! Samo Anusa!!!

Guest
    Vaii hora...
    purvo da vi kaja - tva 4e na mom4eto mu stava kogato si brukne v gz ne zna4i 4e e gei
    stava taka 6toto ima edna jleza,nare4ena prostata i tq e blizo do anusa i kogato si burka6 tam q drazni6 i taka ti stava...
    purvo zemete sa obrazovaite malko e
    A tova 4e ve4e i ruce si puska6... otkaji sa po-dobre

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vaii hora...
    purvo da vi kaja - tva 4e na mom4eto mu stava kogato si brukne v gz ne zna4i 4e e gei
    stava taka 6toto ima edna jleza,nare4ena prostata i tq e blizo do anusa i kogato si burka6 tam q drazni6 i taka ti stava...
    То разбирам с 1 пръст да са възбуди да може да лъска ама цялата ръка вътре той вече си е самопръснал халката.

Finley

Фен
    Град
    anywhere but here
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vaii hora...
    pove4eto muje ne si burkat v zadnika za da im stane, ne znam struva mi se che momcheto moje naistina da oburne palachinkata :P
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Guest
    hahaha qko! ami kato te kefi byrkai si , a na vas kvo vi puka we , 6tom mu e priqtno da se zavre celiq ako 6te , kvi ste vie 4e 6a mu davate akuli! typaci

sfgsfg
    Guest

xaxa

xAxAxAaXAX am izvikai nqkoi tvoi priqtel i toi da si zavre racete v gyza ti -ta da stanat 4!!!
    mojebi toga 6ti stane huq

Asan ;-))
    Guest
    abe pich q proai kraka da si zavresh tam )) moe ti aresa pak ako sa bazikash naistina moje sa obadish i az imam mnoo prsototii iz glavata )

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ...ако ти е кеф бъркай...навътре ...само гледай да не станеш от 'противниковия отбор'!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си