.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: BAN????!!!!!!

BAN????!!!!!!

Taka iskam da pitam za6to edna moq fr ima ban, tq ne e pusla spam,ne e obijdala i ne e naru6ila pravilata, ako nqkoi mi kaje za6to ima ban 6te sam mu mnogo mnogo blagodarna
    nick AmOR4e^bOnbOn4e

Супер фен
    Не е нужно да си направил нещо за да получиш банн. Може в ип-то да е проблема така де някои които има като неиното ип да е получил банн и всички с това ип намазват.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

blagodqrq , no nqma li na4in da se mhne toq ban

Супер фен
    Естествено, че има само, че трябва да се консултираш с аднинистраторите вярвам, че те ще помогнат.
    Цоки или Цецо.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

bagodarq , 6te govora s nqkoi admin dano opraim rabotata

На никой не му пука, че тъпата ти приятелка има бан! Гръмни се!
    "I ain't like you
    and I don't want your love
    and I don't need your respect.
    I just can't hate enough,
    but I got no tears, no regrets!"

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от Slapshot
    На никой не му пука, че тъпата ти приятелка има бан! Гръмни се!
    На никой не му пука за тъпите ти мнения, новак флуудърски Скачай през джама

Саня вече ти каза какво да направиш, но има и друг начин - може приятелката ти да е пуснала някаква снимка, която, според админите, да е против правилата и да са я баннали Пък и винаги си има причина за всяко нещо.За да разбереш дали някой друг има същото IP, питай приятелката ти с какво IP e - реално или не!Ако е с реално, значи този вариант отпада.
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Да го духаш бе нещастник. Дано да си болен от СПИН или от РАК! Ако не си ти пожелавам да се заразиш! Дано детето ти се роди олигофрен!
    "I ain't like you

Град
    iN tHe CaNdy shOp
    Благодаря на този,който ми е махнал бана
    bOyS.aRe.mY.fAvOuRiTe.tHinG.tO.sTuDy.

Да го духаш бе нещастник. Дано да си болен от СПИН или от РАК! Ако не си ти пожелавам да се заразиш! Дано детето ти се роди олигофрен!
    awe ti moje li da si tolko prost we, egati tapaki si 4estno, kompleksar smotan

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Хм..Да не би да трябваше да се обидя от това Не благодаря, имам си достатъчно здравословни проблеми, но, ако искаш, мога да споделя няколко с теб, за да те гледам как се гърчиш в жалкото си човешко подобие, молейки за милост, тръпнейки пред всяка следваща секунда, показвайки нищожната си способност да оцеляваш А аз ще те наблюдавам с подла усмивка и ехидно ще ти се присмивам "Такъв е живота, бездарно същество такова, има силни и слаби - жалко само че ти хабиш толкова енергия да пропиляваш мизерното подобие на интелигентност, което..притежаваш!" Как мислиш, дали няма да ми хареса гледката - едно жалко подобие на форма на живот да се дави в собствената си глупост и само АЗ да знам как да спра това
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

О, боже мой! Докъде стигна света! Погледнете само сайта! Затова се махнах! Хората не разбират, че тва е само виртуална илюзия и, играейки си с нея, скоро започват да вярват, че не е такава.
    Към теб лично ще кажа, че това, което каза, говореше главно лошо за теб. Просто предизвикваш съдбата, като говориш за нещо толкова страшно, което не познаваш. Знаеш ли колко хора умират от СПИН и РАК всеки ден? Не, не знаеш, не си виждал подобно нещо. Но аз съм! И ще ти кажа, че говориш пълни простотии. Ами ако, недай си боже, най-близкият ти човек почине от тези болести? Пак ли ще говориш така? Нямаш ли капка почит към всички хора, които са загубили живота си така? Ами към близките им? Просто няма да коментирам мнението ти, само ще отбележа, че ако, недай си боже, това се случи с теб, няма да мислиш така...

morsmordre, не му падай на нивото! Това да желаеш лошото на някого е много лошо, а още повече, ако дори не познаваш човека и, реално погледнато, той не ти е сторил нищо лошо. Какво са две обидни думи пред смъртта.

set by
    devil4e

Мега фен Аватара на machoka
    Slapshot

Толкова си елементарен, че прозираш

Плитката ти идея с проксита, от които пишеш няма да те спаси и бана не ти мърда..

Aз, че съм супер жалък и елементарен такъв съм и си го признавам, но вие всички тук сте лицемери! Шибани мазници. Казвам това, което мисля в лицето. Както го казвам във форума, така и на живо - лице в лице. Не ме е страх. Наистина мразя ви, за това ще ви досаждам до край. Да го духате, жалки олигофренясали тийнчета!
    "I ain't like you

Aз, че съм супер жалък и елементарен такъв съм и си го признавам, но вие всички тук сте лицемери! Шибани мазници. Казвам това, което мисля в лицето. Както го казвам във форума, така и на живо - лице в лице. Не ме е страх. Наистина мразя ви, за това ще ви досаждам до край. Да го духате, жалки олигофренясали тийнчета!
    Още едно елементарно мнение. Най-малкото не можеш да ни мразиш, след като не ни познаваш. Ти можеш, например, да мразиш мен, morsmordre и още хиляди човека, но не познаваш всички тук, за да го правиш. А и използваш думи, които не разбираш. Омразата е силна дума. Ние може да сме "жалки олигофренясали тийнчета", но поне разбираме смисъла на думата. Просто е глупаво да избиваш някакви комплекси за малоценност там, където не само, че на никой не му пука, но и сам знаеш, че нищо не означават. Ти си просто някакъв обект в пространството, намиращ за интересно да се прави на важен пред някаклви други обекти в пространството, които дори не го познават. Разбираш ли колко глупости наговори?

boje awe ti si samo za sajelqvane we, nevijdam kakvo ti e napravil koito i da bilo 4e da go mrazi6???!!!

Браточка и аз не се кефя на тъпаците от форума ама стига си писал такива глупости. Замисли се малко поне!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Град
    iN tHe CaNdy shOp
    Мн е странно с този бан.....ту го имам,ту го нямам ...
    bOyS.aRe.mY.fAvOuRiTe.tHinG.tO.sTuDy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си