.
Затворена тема
Страница 14 от 76 ПървиПърви ... 41011121314151617182464 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 1884
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    az nqmam snimka, ama toq avatar deto sum go slojil 1 kum 1 prilicha na men, ne znam kuf e toq pich, ama mi e kato dvoinik!!! E pricheskata mi ne e takava, do skoro beshe podobna, no sq sum s kusa kosa
    Ти да не си някъв арт педал ?

I`m Yuri ! Obey me !
    William Orbit-Barbers adagio for strings

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    hahahahaah, awe mekereta, boli me fara dali mi vqrvate, az vi kazvam, i az se ochudih, che taka si prilicham s toq... kto ne mi vqrvate elate me vijte na jivo, mene mi puka kak si mislite che izglejdam
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    az nqmam snimka, ama toq avatar deto sum go slojil 1 kum 1 prilicha na men, ne znam kuf e toq pich, ama mi e kato dvoinik!!! E pricheskata mi ne e takava, do skoro beshe podobna, no sq sum s kusa kosa
    [b]hahahahahha
    дае пък аз приличам на Анджелина Джоли само дето прическата ми не е същатата...хахаха баси идиота ... не е лесно да направиш , лесно е да критикуваш , но преди да критикураш - НАПРАВИ!супол...
    i se pishe sopol, kravo... pone imeto si nauchi kak se pishe S-O-P-O-L
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Awe ako stesnitelnata e Oyama na4i si imame rabota s edin smeshnik hahahhahahahahahah ebavam sa we !
    Oyama evala ti be 4ovek mnoo si dobyr ako si ti.MNogo te biva za kurva 4estito na pe4elivshite xaxaaxxxxaxxa

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    hahahahaah, awe mekereta, boli me fara dali mi vqrvate, az vi kazvam, i az se ochudih, che taka si prilicham s toq... kto ne mi vqrvate elate me vijte na jivo, mene mi puka kak si mislite che izglejdam
    хахахаххаха
    щом приличаш на тоя начи си бахти грозния
    хахахахах
    сУпол хахаха

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    linkin4e koi ti dade na tebe pravoto da kritikuvash we PLONDER, vij se mqzash na bremenna jaba we, leshper!!! Inache naistina sum grozen, i ne mi puka, ela mi go dea smeshnicite, grozen sum i me boli fara i sum s bradavici i pak me boli hansha, aide linkin4eto da se udavi v sobstvenata si sperma (DA! TQ IMA SPERMA!!!)

linkin4e koi ti dade na tebe pravoto da kritikuvash we PLONDER, vij se mqzash na bremenna jaba we, leshper!!! Inache naistina sum grozen, i ne mi puka, ela mi go dea smeshnicite, grozen sum i me boli fara i sum s bradavici i pak me boli hansha, aide linkin4eto da se udavi v sobstvenata si sperma (DA! TQ IMA SPERMA!!!)
    Ае сандро, ти живееш в непрестанни болки май ! Мислил ли си за евтаназия ?

I`m Yuri ! Obey me !

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    ne, ama obmislqm da ti sera v ustata, loshoto mi e che ne mi se idva da te otskubna ot sibir

ne, ama obmislqm da ti sera v ustata, loshoto mi e che ne mi se idva da te otskubna ot sibir
    Аз съм на луната ве пендехо ! Та еба и в прошляка ! агхгхагхахга

I`m Yuri ! Obey me !

Не че заемам нечия страна, ама смея да твърдя, че съм го виждала SanDRo и наистина много прилича на пича от снимката Айде сега пак се надувайте след като ставаме 2-ма с това твърдение! Адски тъпо е отстрани да гледаш как някакви си спорят за външността на човек, който не са виждали!!!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    хахахахахаххаах
    ахахахаххахахахахахах
    хахахахахахаххахахахахаха
    хахахахаххахахахахахахаха хах
    абе Сандро , аз ако имах сперма , ти щеше отдавна да си се одавил мойто момче!
    правото да критикувам си го дадох сама , като постнах своя пик , а теб кат те е срам да си покажеш въшливата мутра пред всички , можеш да мълчиш!
    пък дали приличам на бременна жаба си е лично моя работа , която теб не те интересува , нали ?
    не може всички да сме фотомодели като теб (хахаха)
    не може всички да сме като теб(в мечтите ти)
    и пак ти казвам - докато не постнеш свой пик тука , можеш да си държиш езика зад зъбите и да траеш!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Не че заемам нечия страна, ама смея да твърдя, че съм го виждала SanDRo и наистина много прилича на пича от снимката Айде сега пак се надувайте след като ставаме 2-ма с това твърдение! Адски тъпо е отстрани да гледаш как някакви си спорят за външността на човек, който не са виждали!!!
    ти пък къде се обаждаш?
    никой не спори за това , дали той прилича на аватара си!
    ебаси тъпата коза!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    тука имА СПор и аз не участвам в него ? ЕБАСи педалите проклети сте
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Прилича ли на арт педал ?

I`m Yuri ! Obey me !

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    awe debelo chovekopodobie stiga obijda po-krasivite ot teb, az vi kazvma che me boli fara na kvo misltie che prilicham, nqmam snimka i tva e polojenietom, ne znam ot dego izkopah toq moi dvoinik, ako imash problem ti kazah zasmuchi si klitora i malchi

Голям фен
    Град
    големото село софия
    awe debelo chovekopodobie stiga obijda po-krasivite ot teb, az vi kazvma che me boli fara na kvo misltie che prilicham, nqmam snimka i tva e polojenietom, ne znam ot dego izkopah toq moi dvoinik, ako imash problem ti kazah zasmuchi si klitora i malchi
    олиииии, на тоз аватар ли приличаш ??
    аз мислих, че на къци, така съм те запомнила
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

ти пък къде се обаждаш?
    ебаси тъпата коза!

Моляяяяяя?
    Къв ти е проблема, ма? Ти ли ще ми кажеш какво да пиша аз и дали да си казвам мнението! А? Като си имаш други проблеми на главата за решаване си излей яда другаде, а не в/у хора, които нищо не са ти направили! Чу ли?
    Бахти комплексите, кво е тва чудо бе! Човек да си каже мнението и да го наричат "тъп", аз, която преди какви ли не съвети съм ти давала, когато нямаше кой да ти даде такъв тук (понеже адски много хора бяха против теб)...ти оцени тогава вниманието ми, зарадва се...а сега какво? При първа възможност ме обиждаш, еми има си лс за целта пък!!! Защо занимаваш целия форум с плитките си заключения??? Абе кво да говорим, ти дето скоро каза, че съм философствала, някой който има по-различно мнение от теб по дадена тема или ще е тъп или философ Еми земи да си развинтиш малко мисленето, че е зациклило!!!!!!!!!!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Добре е никой ли няма да ми каже дали сандро е арт педал ? Че е тъп и го болят фаровете разбрах !

I`m Yuri ! Obey me !

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    олиииии, на тоз аватар ли приличаш ??
    аз мислих, че на къци, така съм те запомнила
    не го знам ама бас ловя , че вицовите му са същите

[
    Моляяяяяя?
    Къв ти е проблема, ма? Ти ли ще ми кажеш какво да пиша аз и дали да си казвам мнението! А? :х[/b][/color]
    шшшш алоооо булка, що ма копираш МА ? Тва аз ти го бях писал в една тема ! Та еба в пейстърката гадна ! Мри !
    И защо обиждаш ? Ниска култура май хгагхагхгха

I`m Yuri ! Obey me !

Повече от фен
    Град
    HELL
    6666666 aliooooo
    baby sexy ne ta znam girl li si kfo si , are po spoko a ?
    6a ti sa sgree malkoto mozy4e ...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Бейби секси гърл , извинявай не те разбрах , би ли повторила ...

ти пък къде се обаждаш?
    ебаси тъпата коза!

Моляяяяяя?
    Къв ти е проблема, ма? Ти ли ще ми кажеш какво да пиша аз и дали да си казвам мнението! А? Като си имаш други проблеми на главата за решаване си излей яда другаде, а не в/у хора, които нищо не са ти направили! Чу ли?
    Бахти комплексите, кво е тва чудо бе! Човек да си каже мнението и да го наричат "тъп", аз, която преди какви ли не съвети съм ти давала, когато нямаше кой да ти даде такъв тук (понеже адски много хора бяха против теб)...ти оцени тогава вниманието ми, зарадва се...а сега какво? При първа възможност ме обиждаш, еми има си лс за целта пък!!! Защо занимаваш целия форум с плитките си заключения??? Абе кво да говорим, ти дето скоро каза, че съм философствала, някой който има по-различно мнение от теб по дадена тема или ще е тъп или философ Еми земи да си развинтиш малко мисленето, че е зациклило!!!!!!!!!!
    Мацка, няма смисъл се забъркваш в тъпите, безсмислени спорове на дечурлигата, наподобяващи разговор на третокласници.
    Каквото и да им кажещ, независимо дали си прав или не, изводът ще е само един -> "бил си тъпа коза"
    хахаха, така ли трябва да общуват по м/у си хора на по 15/16 години...??
    Всеки има право да си се излага както си иска, и те се справят успешно...живи и здрави да са...))
    Не се коркайте само излишно за глупости..
    Аре
    Peace на всички \\//
    But At Night, When The Sky Gets dark, Tears From The Moon Fall Down Like Rain, But Even They Can't Wash Away The PAIN!!!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    are sprete se veche naistina, razbrahme, che linkin4eto e plonder, taka che do tuk s obidite.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    hahahah
    тая вечер яко флууд обаче
    babyunderground ти пък ко се обаждаш , я шът ъп!
    хахахах
    хубавото да си прост е , че като ръсиш бисери , никой не те обвинява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си