- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
Ти да не си някъв арт педал ?Първоначално написано от SanDRo
I`m Yuri ! Obey me !
William Orbit-Barbers adagio for strings
hahahahaah, awe mekereta, boli me fara dali mi vqrvate, az vi kazvam, i az se ochudih, che taka si prilicham s toq... kto ne mi vqrvate elate me vijte na jivo, mene mi puka kak si mislite che izglejdam
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
i se pishe sopol, kravo... pone imeto si nauchi kak se pishe S-O-P-O-LПървоначално написано от LiNkiN4eTo
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Awe ako stesnitelnata e Oyama na4i si imame rabota s edin smeshnik hahahhahahahahahah ebavam sa we !
Oyama evala ti be 4ovek mnoo si dobyr ako si ti.MNogo te biva za kurva![]()
![]()
![]()
4estito na pe4elivshite xaxaaxxxxaxxa
хахахаххахаПървоначално написано от SanDRo
щом приличаш на тоя начи си бахти грозния
хахахахах
сУпол хахаха
linkin4e koi ti dade na tebe pravoto da kritikuvash we PLONDER, vij se mqzash na bremenna jaba we, leshper!!! Inache naistina sum grozen, i ne mi puka, ela mi go dea smeshnicite, grozen sum i me boli fara i sum s bradavici i pak me boli hansha, aide linkin4eto da se udavi v sobstvenata si sperma (DA! TQ IMA SPERMA!!!)
Ае сандро, ти живееш в непрестанни болки май ! Мислил ли си за евтаназия ?Първоначално написано от SanDRo
I`m Yuri ! Obey me !
ne, ama obmislqm da ti sera v ustata, loshoto mi e che ne mi se idva da te otskubna ot sibir
Аз съм на луната ве пендехо ! Та еба и в прошляка ! агхгхагхахгаПървоначално написано от SanDRo
I`m Yuri ! Obey me !
Не че заемам нечия страна, ама смея да твърдя, че съм го виждала SanDRo и наистина много прилича на пича от снимкатаАйде сега пак се надувайте след като ставаме 2-ма с това твърдение! Адски тъпо е отстрани да гледаш как някакви си спорят за външността на човек, който не са виждали!!!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
хахахахахаххаах
ахахахаххахахахахахах
хахахахахахаххахахахахаха
хахахахаххахахахахахахаха хах
абе Сандро , аз ако имах сперма , ти щеше отдавна да си се одавил мойто момче!
правото да критикувам си го дадох сама , като постнах своя пик , а теб кат те е срам да си покажеш въшливата мутра пред всички , можеш да мълчиш!
пък дали приличам на бременна жаба си е лично моя работа , която теб не те интересува , нали ?
не може всички да сме фотомодели като теб (хахаха)
не може всички да сме като теб(в мечтите ти)
и пак ти казвам - докато не постнеш свой пик тука , можеш да си държиш езика зад зъбите и да траеш!
ти пък къде се обаждаш?Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
никой не спори за това , дали той прилича на аватара си!
ебаси тъпата коза!![]()
тука имА СПор и аз не участвам в него ? ЕБАСи педалите проклети сте![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Прилича ли на арт педал ?Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
I`m Yuri ! Obey me !
awe debelo chovekopodobie stiga obijda po-krasivite ot teb, az vi kazvma che me boli fara na kvo misltie che prilicham, nqmam snimka i tva e polojenietom, ne znam ot dego izkopah toq moi dvoinik, ako imash problem ti kazah zasmuchi si klitora i malchi
олиииии, на тоз аватар ли приличаш ??Първоначално написано от SanDRo
аз мислих, че на къци, така съм те запомнила![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Моляяяяяя?![]()
Къв ти е проблема, ма? Ти ли ще ми кажеш какво да пиша аз и дали да си казвам мнението! А?Като си имаш други проблеми на главата за решаване си излей яда другаде, а не в/у хора, които нищо не са ти направили! Чу ли?
Бахти комплексите, кво е тва чудо бе! Човек да си каже мнението и да го наричат "тъп", аз, която преди какви ли не съвети съм ти давала, когато нямаше кой да ти даде такъв тук (понеже адски много хора бяха против теб)...ти оцени тогава вниманието ми, зарадва се...а сега какво? При първа възможност ме обиждаш, еми има си лс за целта пък!!! Защо занимаваш целия форум с плитките си заключения??? Абе кво да говорим, ти дето скоро каза, че съм философствала, някой който има по-различно мнение от теб по дадена тема или ще е тъп или философЕми земи да си развинтиш малко мисленето, че е зациклило!!!!!!!!!!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Добре е никой ли няма да ми каже дали сандро е арт педал ? Че е тъп и го болят фаровете разбрах !
I`m Yuri ! Obey me !
не го знам ама бас ловя , че вицовите му са същитеПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
![]()
![]()
![]()
шшшш алоооо булка, що ма копираш МА ? Тва аз ти го бях писал в една тема ! Та еба в пейстърката гадна ! Мри !Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
И защо обиждаш ? Ниска култура май хгагхагхгха
I`m Yuri ! Obey me !
Бейби секси гърл , извинявай не те разбрах , би ли повторила ...
Мацка, няма смисъл се забъркваш в тъпите, безсмислени спорове на дечурлигата, наподобяващи разговор на третокласници.Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Каквото и да им кажещ, независимо дали си прав или не, изводът ще е само един -> "бил си тъпа коза"
хахаха, така ли трябва да общуват по м/у си хора на по 15/16 години...??
Всеки има право да си се излага както си иска, и те се справят успешно...живи и здрави да са...))
Не се коркайте само излишно за глупости..
Аре
Peace на всички \\//
But At Night, When The Sky Gets dark, Tears From The Moon Fall Down Like Rain, But Even They Can't Wash Away The PAIN!!!
are sprete se veche naistina, razbrahme, che linkin4eto e plonder, taka che do tuk s obidite.
hahahah
тая вечер яко флууд обаче![]()
babyunderground ти пък ко се обаждаш , я шът ъп!![]()
хахахах
хубавото да си прост е , че като ръсиш бисери , никой не те обвинява![]()
![]()
![]()