- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
gia_bs snimkite sa mnogo hubavi,cvetu6ti sa,da ne sa ot niakoe kupon4e![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Eleonora![]()
сигурно става въпрос за последните снимчици..ами дам...наскоро един приятел имаше ден-ден :PppPPpp
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
къде учиш?Първоначално написано от magrathea
[img][/img]
Admin-Coki:
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
i az imam niakolko,oba4e ne se se6tam ot koi sait da gi ka4a tam i posle tuk,kajete niakoi de...![]()
Abe ne pravete tragediq 4e se smeq be ne moje li da mu e se6no na 4ovek![]()
![]()
![]()
Lozenec Hills Is Where I Live
ти какво мислиш че правя осФен да флуудя? да се хиля на тъпотиите които пиша естественоПървоначално написано от Giovanni
![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
Am tazi ne e mnogo hubava:
http://img451.imageshack.us/my.php?image=img00090kp.jpg
http://img451.imageshack.us/my.php?image=img00515sz.jpg
дванаистия ужас които дебне из форумитеПървоначално написано от Eleonora
аз съм 11
[img][/img]
Admin-Coki:
E tolkova li zle izglejdam![]()
![]()
![]()
73то...втора немска?Първоначално написано от Lena
Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
Винаги ще те помним,мила Ани!![]()
...а момичето от снимките(лора) защото маи я познавамПървоначално написано от magrathea
виж във "фън фън и пак фън " темата 10 ужаса които дебнат из форумитеПървоначално написано от Eleonora
[img][/img]
Admin-Coki:
ахаха ми аз съм Лора :P откъде ме познаваш?аз видях твоя снимка...ама...нямам идея коя сиПървоначално написано от Lena
Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
добре...чакаи малко..в кои квартал си?Първоначално написано от magrathea
[img][/img]
Admin-Coki:
ми от центъра...до попа :P аз съм Лора от снимките...откъде ме знаеш?Първоначално написано от Lena
значи не те знамно супер много приличаш на една лора от моя блок ама хипер мега много
[img][/img]
Admin-Coki:
всъщност за кое момиче по точно говориш...кое от снимките..ахах
LiNkiN4eTo ti verno si mnogo otvorena ma chudovi6te gadno
smeni si podpisa che seki pat kat go pogledna izpitvam ujas ma
dolnoprobna kurva grozna a inache ima nekfo samochuvstvie begi maani se
aaaaaПървоначално написано от TheNightRider
тоз е лицето!
S T F U Noob hahahaha
не чак толкова...Първоначално написано от Eleonora
ако спреш да се правиш на задник ще си по-симпатична![]()
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
А ти толкова ли си глупав/а и комплексиран/а, че не можеш да ги кажеш тея неща от своя юзър, ами влизаш като гост. Ебаси сдуханите децаПървоначално написано от Анонимко
![]()
eto tva mi e snimka ot 19 toq mesec :P aide pla6ete se :P
![]()
аз пък много не я харесвам тая снимка щото изглеждам много лигаво на нея .. сега съм леко по-брутална![]()
ps: благодаря все пак дене ми се рови 39 страници назад да търся твоята снимка, за да ти върна комплимента,ако не те мързи може да ми я пратиш на ЛС :P
"But I, being poor, have only my dreams. I have spread my dreams under your feet; tread softly, because you tread on my dreams."
-William Butler Yeats