- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
G0lqma si 4ar0vnica! Makar 4e mislq ,4e s 4erna k0sa 6te ti 0tiva p0ve4e!Първоначално написано от SEXtreme
![]()
мерси, мерсиПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
то тука имам малко боя по косата си ама е почти същия цвят като оригиналния си ми цвят...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
А аз пък мисля, че изглеждам по-малко....мерси все пакПървоначално написано от sherry
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
ахахах е пича е от монтана korn___ ти кфо общо имаш с монтана?)
бтв мери джейн 666
http://images02.snimka.bg/000112502-big.jpg
тоя случайно да се казва георги?
bratov4edi sa inke;]Първоначално написано от Murderdoll
Murderdoll
А случайно да познаваш този младеж ( на живо е много по-як! ) ..
http://tinypic.com/fdgd9h.jpg
http://www.142490.Sladur.com vijte me tuks:P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
тай...едната от новите я виждате като аватар...![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
...пък на тая дет сме три момичета аз съм най дребната с белия потник![]()
![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
а забравих тая...то тука изглеждам малко кльощава ама всъщност не съм![]()
![]()
![]()
За пореден път се наложи да модерирам темата. Моля, успокойте страстите малко и ако имате да си кажете нещо, ползвайте услугата ЛС. Тя е за тази цел. За системното неспазване на правилата се търпят санкции.![]()
Пп.
И сега ако кажете, че и има нещо на маслинката, след тези сладурски зелени снимки![]()
Пп2. Абе, в тоя форум много красиви дами имало![]()
kh kh kh, machok mai i ti otivash da barash, ajajajahahah... inache moderiraneto ti ne struva, temata ima 60 stranici i t'va vsichkoto snimki li sa we? Vzemi q opravi kato horata pone (vkluchitelno tozi mi post), a ne samo poslednite postove da triesh...
Ще я оправя, ако счета че е необходимо. Ти не бери грижа.
.: machoka :.
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
от преди малко
не са особенно добри ама..
на ви да гледате
забрайх..
California мн си сладка![]()
Не проявяваш уважение? Не проявявам толеранс.
.: machoka :.
хехех мерси!Първоначално написано от Tedka-Medka
не че държа да ми се обръща внимание но се радвам че поне някой забеляза че и аз имам снимки тук все пак...просто явно всички дето пишат в тая тема са прекалено заети със уникалните спорове помежду си и не виждат че все пак има и други хора...![]()
![]()
![]()
![]()
emi az oshte predi bqh kazal, che si edna ot malkoto gotEniПървоначално написано от California
, osobenno na tazi snimka, deto si napisala, che uj izglejdash slaba na neq, mnogo si si dobre
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
мерси мерси!направо се засрамих вечеПървоначално написано от SanDRo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
но аз мисля че има и много други хубави момичета тук,както и момчета де!![]()
california good pic :P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.