.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Akineton

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Maiko mila, nashta narkomanka mojela da broi... Na men pyk sa mi mnogo smeshni razni hora kato tebe, koito si mislqt, che mnogo znaqt i shtom chuqt "drusam se" vednaga si predstavqt tochno edin stereotip. Tova e mnogo ogranicheno mislene, zashtoto poznavam mnogo hora, koito se drusat i sa neveroqtno dobri hora, no i poznavam mnogo, koito ne se drusat, no tova ne gi pravi svestni.
    P.S. Opitai se da raz6iri6 krygozora si i da potyrsish dobroto v horata, kakto az pravq.
    Така...Първо,ти не знаеш абсолютно нищо за мен.
    Познавам много хора ,които друсат,не хероин,а примерно амфети,екстази и сякви синтетични дроги.Приятелка съм с тях,даже един от тях ми е много близък.И точно за това казвам,че не искам да стана като тях.Страхотни са като хора,но като друсаш всеки ден рано или късно,искаш или не искаш, ставаш един от тях-наркоман.И това за разширяването на кръгозора...извинявай,но не е зле и ти да го направиш...Повярвай ми,старая се да виждам доброто в хората и това че го правя,не значи че ги оправдавам с това добро за това или онова,а с този пример,че са наркомани...Всеки върви по пътя си и всеки има право на избор.Аз избирам да не друсам...
    И като чуя "друсам се" как няма да си представя точно този стереотип?Какво е един човек ,който употребява наркотици,изпитва удоволствие от това и не спира да го прави?Дори и рядко?На него му е хубаво и продължава с това...Какво друго да си помисля?И той се мисли за по-различен,заради това ,че усещанията му са по-различни от на ненадрусаните хора...Не искам никой да обиждам,ако някой се е засегнал отново-съжалявам!

Guest
    Zemi kaji neshto smisleno fe

Голям фен
    Град
    София
    Zemi kaji neshto smisleno fe
    Кое не ти прозвуча смислено?На мен твоите приказки не ми звучат много смислени...Мнение...

Guest
    Shashkash s tazi svoq inteligentnost.

Голям фен
    Град
    София
    Shashkash s tazi svoq inteligentnost.
    Виж,нито те знам кой си нито нищо.Боли ме г**а за теб мисля,че спора ни се изчерпа

GALENSKI NARKOMAN
    Guest

Re: Akineton

Цитирай Първоначално написано от DeRiL
    Nekoi probval li e Akineton? Kolko vreme te dyrji. Razkajete nekfa istoriq okolo tfa. Kolko struva
    AMI DA AZ S1M PROBVAL D1RJI TE 5 4ASA NQKADE I TE HVA6TA SLET 40-50 MIN I OT VRTEME NA VREME TI SE PREVIJDAT RAZNI NE6TA I MN MN TRUDNO V1RVI6 TOVA E . DAR

Guest
    Давайте нериентирани гъзареещи се анти-наркоманчета акинетон ше зима ми мноо ясно кат не може да си намери гъби или хавайки или морниг глори или квото и да е друго но натурално естествено гълтайте си шибаните СИНТЕТИЧНИ бабешки хапчета и се хвалете на целия свят кво прайте . Аз пък съм най големия гъзар щото вчера пръднах аре чао

о да разбира се...неадекватен съм хаха

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от patilan420
    Уе уе.....

аве вие мислите ли изобщо?
    аконетонът е немски паркизан.
    лекарство срещу паркинсон
    ако се употребява без да имаш паркинсон ти го докарва или пък ти докарва шизофрения, ДОКАЗАНО, а не предполагаемо, както при ЛСД.
    Акинетонът е ДЕЛИРИАНТ намерете си го на оная цветната таблица И Е ЗА БОЛНИ хора. това, дето го при4инява НЕ СА "истински халюцинации" както от мескалин напр. по то4но са "прекалено истински"
    Акинетонът постепенно изклю4ва възприятията(истинските халюциногени ги превъзбуждат) и съзнанието по4ва да замества липсващите 4асти със пар4ета от спомените и дори от сънищата... при това за тазлика от кактусите или от гъбите напр на паркизан(акинетон)или други делирианти 4овек НЕ ОСЪЗНАВА промененото усещане за реалност, и това ве4е е ОПАСНО

едно тип4е навремето го сгази влака , докато беше наяден с акинетони, помислете си.
    Ех патилане ако можеше някой да те чуе...тук хората са модерни
    Давайте нериентирани гъзареещи се анти-наркоманчета акинетон ше зима ми мноо ясно кат не може да си намери гъби или хавайки или морниг глори или квото и да е друго но натурално естествено гълтайте си шибаните СИНТЕТИЧНИ бабешки хапчета и се хвалете на целия свят кво прайте . Аз пък съм най големия гъзар щото вчера пръднах аре чао
    и аз съм на тва мнение,но за съжаление сега е геройство да се тровиш и да се хвалиш с тва...

Голям фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Li4iCe
    Еми честито на печелившите! Само тва ще ви кажа...след няколко години ще се наслаждавате на живота в уютна психиатрична клиника
    А на онзи младеж, който писа, че взима кетамин, ще му кажа, че познавам една рускиня, която навремето яко се друсала със същата помия и сега пак продължава, но по-рядко и....честно казано е скръбна картинка.До скоро беше в санаториум за психични разстройства и продължава да гълта лекарства, за да не изперка тотално. Мисловният процес също хич не и се отдава.Така че прави си сам изводите
    priqteliu izkazvaneto mi za ketamina be6e absoliutno ironi4no nikoga ne sum se tupkal s kapsulirani himii,az sum za drug free kauzata

az p1k sega vzeh akineton i ni6to mi nqma 6to taka

Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    Maiko mila, nashta narkomanka mojela da broi... Na men pyk sa mi mnogo smeshni razni hora kato tebe, koito si mislqt, che mnogo znaqt i shtom chuqt "drusam se" vednaga si predstavqt tochno edin stereotip. Tova e mnogo ogranicheno mislene, zashtoto poznavam mnogo hora, koito se drusat i sa neveroqtno dobri hora, no i poznavam mnogo, koito ne se drusat, no tova ne gi pravi svestni.
    P.S. Opitai se da raz6iri6 krygozora si i da potyrsish dobroto v horata, kakto az pravq.
    Така...Първо,ти не знаеш абсолютно нищо за мен.
    Познавам много хора ,които друсат,не хероин,а примерно амфети,екстази и сякви синтетични дроги.Приятелка съм с тях,даже един от тях ми е много близък.И точно за това казвам,че не искам да стана като тях.Страхотни са като хора,но като друсаш всеки ден рано или късно,искаш или не искаш, ставаш един от тях-наркоман.И това за разширяването на кръгозора...извинявай,но не е зле и ти да го направиш...Повярвай ми,старая се да виждам доброто в хората и това че го правя,не значи че ги оправдавам с това добро за това или онова,а с този пример,че са наркомани...Всеки върви по пътя си и всеки има право на избор.Аз избирам да не друсам...
    И като чуя "друсам се" как няма да си представя точно този стереотип?Какво е един човек ,който употребява наркотици,изпитва удоволствие от това и не спира да го прави?Дори и рядко?На него му е хубаво и продължава с това...Какво друго да си помисля?И той се мисли за по-различен,заради това ,че усещанията му са по-различни от на ненадрусаните хора...Не искам никой да обиждам,ако някой се е засегнал отново-съжалявам!
    6to neme fa6ta e mina ve4e 4as

Мега фен Аватара на machoka
    Прочетете правилата, сами разберете коя е точката, която забранява подобни теми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си