Първоначално написано от
Анонимко
Maiko mila, nashta narkomanka mojela da broi... Na men pyk sa mi mnogo smeshni razni hora kato tebe, koito si mislqt, che mnogo znaqt i shtom chuqt "drusam se" vednaga si predstavqt tochno edin stereotip. Tova e mnogo ogranicheno mislene, zashtoto poznavam mnogo hora, koito se drusat i sa neveroqtno dobri hora, no i poznavam mnogo, koito ne se drusat, no tova ne gi pravi svestni.
P.S. Opitai se da raz6iri6 krygozora si i da potyrsish dobroto v horata, kakto az pravq.
Така...Първо,ти не знаеш абсолютно нищо за мен.
Познавам много хора ,които друсат,не хероин,а примерно амфети,екстази и сякви синтетични дроги.Приятелка съм с тях,даже един от тях ми е много близък.И точно за това казвам,че не искам да стана като тях.Страхотни са като хора,но като друсаш всеки ден рано или късно,искаш или не искаш, ставаш един от тях-наркоман.И това за разширяването на кръгозора...извинявай,но не е зле и ти да го направиш...Повярвай ми,старая се да виждам доброто в хората и това че го правя,не значи че ги оправдавам с това добро за това или онова,а с този пример,че са наркомани...Всеки върви по пътя си и всеки има право на избор.Аз избирам да не друсам...
И като чуя "друсам се" как няма да си представя точно този стереотип?Какво е един човек ,който употребява наркотици,изпитва удоволствие от това и не спира да го прави?Дори и рядко?На него му е хубаво и продължава с това...Какво друго да си помисля?И той се мисли за по-различен,заради това ,че усещанията му са по-различни от на ненадрусаните хора...Не искам никой да обиждам,ако някой се е засегнал отново-съжалявам!