- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- за бременноста
Понеже неможах а намеря в другите теми това което ме интеисуваше та реших аз да постна. Значи знам че може да се забременее и без мъжът да е свършил. Та се чудих какъв е горе долу шанса да стане такъв фал? И ако стане може ли чрез някакви хапчета да абортира или трябва на лекар(гениколог) и колко струва един такъ аборт.
Питам ви защото с един приятел спорихме, а и да се информирам де.![]()
6ansut e maluk, no vse pak go ima!Първоначално написано от маракана
ami zavisi ima nai razli4ni hap4eta za do 24 4asa sled poloviq akti t.n. amm ne znam kolko struva da abortira6Първоначално написано от маракана
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
mislq 4e aborta struba okolo 100 lv,ama pak zavisi
Шанса да стане фал е малък, но го има.
Има хапчета Postinor Duo се казват, за спешна контрацепция които се пият до 72 часа след акта.Има уж и инжекции, но за това не съм съвсем сигурна, които се бият до първия месец от бремеността някъде и изхвърляш плода чрез менструация, а абортите варират от 100 до 300 лева.
Малко си в грешка - има мнооооого подобни теми
По въпроса: зависи дали се прави в частна клиника или държавна болница, зависи в кой град е. Цените са различни, но варират между 120 и 200лв.
моля те кажи ми нещо повече за тези инжекции.знам че не съм бременна но много ми закусняваПървоначално написано от kurabiika
5 дена...и...майка ми само ми виси на главата и нз вече какво да правя
![]()
нищо повече не знам, консултирай се с гинекологПървоначално написано от :((
ami v stara zagora cenata im varira mejdu 9 i 11 lv. za opakovka
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...