.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    маракана
    Guest

за бременноста

Понеже неможах а намеря в другите теми това което ме интеисуваше та реших аз да постна. Значи знам че може да се забременее и без мъжът да е свършил. Та се чудих какъв е горе долу шанса да стане такъв фал? И ако стане може ли чрез някакви хапчета да абортира или трябва на лекар(гениколог) и колко струва един такъ аборт.
    Питам ви защото с един приятел спорихме, а и да се информирам де.

Голям фен
    Град
    S o F i A

Re: за бременноста

Цитирай Първоначално написано от маракана
    Та се чудих какъв е горе долу шанса да стане такъв фал?
    6ansut e maluk, no vse pak go ima!
    Цитирай Първоначално написано от маракана
    И ако стане може ли чрез някакви хапчета да абортира или трябва на лекар(гениколог) и колко струва един такъ аборт.
    ami zavisi ima nai razli4ni hap4eta za do 24 4asa sled poloviq akti t.n. amm ne znam kolko struva da abortira6
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

megito0o0
    Guest
    mislq 4e aborta struba okolo 100 lv,ama pak zavisi

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Ena bivsha priqtelka beshe zabrqmenqla ot edin 27g. (btw tq e na 16)i hodila i posle kaza che doktora i zel 280lv mislq che beshe am ne sam sigurcha no ne e pod 200lv

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Шанса да стане фал е малък, но го има.
    Има хапчета Postinor Duo се казват, за спешна контрацепция които се пият до 72 часа след акта.Има уж и инжекции, но за това не съм съвсем сигурна, които се бият до първия месец от бремеността някъде и изхвърляш плода чрез менструация, а абортите варират от 100 до 300 лева.

Повече от фен
    Малко си в грешка - има мнооооого подобни теми
    По въпроса: зависи дали се прави в частна клиника или държавна болница, зависи в кой град е. Цените са различни, но варират между 120 и 200лв.

:((
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    Има уж и инжекции, но за това не съм съвсем сигурна, които се бият до първия месец от бремеността някъде и изхвърляш плода чрез менструация,
    моля те кажи ми нещо повече за тези инжекции.знам че не съм бременна но много ми закуснява5 дена...и...майка ми само ми виси на главата и нз вече какво да правя

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от :((
    Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    Има уж и инжекции, но за това не съм съвсем сигурна, които се бият до първия месец от бремеността някъде и изхвърляш плода чрез менструация,
    моля те кажи ми нещо повече за тези инжекции.знам че не съм бременна но много ми закуснява5 дена...и...майка ми само ми виси на главата и нз вече какво да правя
    нищо повече не знам, консултирай се с гинеколог

Град
    Nqkude v sveta na me4tite..
    A kolko struvat tiq Postinor Duo ?

Lesno e da kaje6 kolko si slab, mnogo po-trudno e da dokaje6 kolko si silen vsu6tnost!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    ami v stara zagora cenata im varira mejdu 9 i 11 lv. za opakovka
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си