- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Blizka sreshta s narkomani
Ti pak kolko zrqla si v 7mi klas,sigurno si na 13 a mi govori6 4e drugite ne bili kompetentni po taq tema.Mi nqma da se u4udq ako propadne6 i stane6 evtina dolna kurva deto se 4uka za ednata si doza...
Mi nqma kvo da ti govorq na suvest i dori opita si da ti nalivam v glavata kakto pri men se opitvaha
nqma da te izmukne...Otstrani se ot tazi kompaniq narkoman4eta.Ne si izob6to gotina!!!
`mn.gluposti govorite
Всичко зависи от средата, в която живее даденият човек.
Волята също е от огромно значение.![]()
Първоначално написано от `{`{KiSs`u{-{@}`}`}
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Първоначално написано от Blizka sreshta s narkoman
ми повярваи ми няма.... не смятам да ставам боклук!![]()
![]()
![]()
malkite pikliovci i kurvi4kite im det se 4udqt v koq diskoteka da se zabiqt sa po-golemi bokluci i ot naj-golemiq bokluk
а пък аз съм за папата нали знаете ...i...kakav e vse pak smisala na temata??
a i btw protiv narkomanite sam ...i trevomanite
Ama po golemi gluposti prosto nemojeshe da se izpishat...Basi ogranichenite hora,az principno ne cheta tozi forum,ama i ima prichina da ne go cheta.Tezi novi pokoleniq koito sa sega,povecheto nishto ne znaqt za kvo stava vypros.Kato kone s kapaci deeba.Gledat samo v edna posoka i nemogat da priemat nishto drugo osven tva koeto im generira mozyka...Pone imate oshte malko do kraq na rozovata vi prikazka i kato svyrshi,kvo stava,ti si na 20 godini i neznaish kvo da praish,gledash umno i bachkash kato hamalin,chistach i razni takiva "priqtni" raboti.Moq post nqmashe namerenie da natropa narkomanite ami tochno obratnoto,da gi zashtiti ot tezi koito nito znaqt kakvo e tva da drusash,nito znaqt prichinite poradi koito drusa.Ne che ti pomaga ama kato si na 13 i oshte ti e mek cherepa e vyzmojno da se obyrkash i ne e priqtno,no na takiva hora ne trqbva da im se vika otrepka kato onzi IDIOT/KA neznam ama ako si mislish che hubavi ti jivot she prodylji taka cqla vechnost...sry chovek ama nqma da stane,prosto osyznai che i kolkoto bogat,krasiv,umen i sloji koeto i iskash kachestvo oshte,nqma da imash idealen jivot shtoto ima hora okolo teb i ne vsi4ki ti spodelqt mnenieto.GG