.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Guest
    Ti pak kolko zrqla si v 7mi klas,sigurno si na 13 a mi govori6 4e drugite ne bili kompetentni po taq tema.Mi nqma da se u4udq ako propadne6 i stane6 evtina dolna kurva deto se 4uka za ednata si doza...
    Mi nqma kvo da ti govorq na suvest i dori opita si da ti nalivam v glavata kakto pri men se opitvaha
    nqma da te izmukne...Otstrani se ot tazi kompaniq narkoman4eta.Ne si izob6to gotina!!!

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    i...kakav e vse pak smisala na temata??
    a i btw protiv narkomanite sam ...i trevomanite

Guest
    `mn.gluposti govorite

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Всичко зависи от средата, в която живее даденият човек.
    Волята също е от огромно значение.

Фен
    Град
    mircmax
    Цитирай Първоначално написано от `{`{KiSs`u{-{@}`}`}
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Голям фен
    Град
    софия

Re: Blizka sreshta s narkomani

Цитирай Първоначално написано от Blizka sreshta s narkoman
    Ae az nqma sa oplakvam ,da se jalvam ili da izrazqvam shubano nedovolstvo .Az sam edno momiche na 15 godini koeto ot 7 klas se zabarka s trevi pico akinetoni i amfeti.Hodila ssam dilari s reivari s skeitari i sam vijdala kvi li ne narkotici .Az samata zimam no samo kogato iskam da se zabavlqvam i iskam da kaja na si4ki deto se praqt na mnogo kompetentni po taq tema i se pritesnqvat che vednaj da izpushili djoint i im e bilo hubavo ili sa vidqli v gradinkata do tqh sprincovki ili pak che v daskaloto im e bakano s dilari che nishto ne znaqt za jivota za ulucata i da obvinqvat tiq det drusat che sa utrepki obache ne znaqt ko gi e dokaralo do tva nivo.Apak ne se znaq sled 1-2 godini dali i vie nqma da prodavate maika si i bashta si za 1 treva,za 1 paket ,za 1 doza ili prosto da kradete ot hapchetata na baba si !

ми повярваи ми няма.... не смятам да ставам боклук!

Guest
    malkite pikliovci i kurvi4kite im det se 4udqt v koq diskoteka da se zabiqt sa po-golemi bokluci i ot naj-golemiq bokluk

Guest
    а пък аз съм за папата нали знаете ...

Guest
    Ama po golemi gluposti prosto nemojeshe da se izpishat...Basi ogranichenite hora,az principno ne cheta tozi forum,ama i ima prichina da ne go cheta.Tezi novi pokoleniq koito sa sega,povecheto nishto ne znaqt za kvo stava vypros.Kato kone s kapaci deeba.Gledat samo v edna posoka i nemogat da priemat nishto drugo osven tva koeto im generira mozyka...Pone imate oshte malko do kraq na rozovata vi prikazka i kato svyrshi,kvo stava,ti si na 20 godini i neznaish kvo da praish,gledash umno i bachkash kato hamalin,chistach i razni takiva "priqtni" raboti.Moq post nqmashe namerenie da natropa narkomanite ami tochno obratnoto,da gi zashtiti ot tezi koito nito znaqt kakvo e tva da drusash,nito znaqt prichinite poradi koito drusa.Ne che ti pomaga ama kato si na 13 i oshte ti e mek cherepa e vyzmojno da se obyrkash i ne e priqtno,no na takiva hora ne trqbva da im se vika otrepka kato onzi IDIOT/KA neznam ama ako si mislish che hubavi ti jivot she prodylji taka cqla vechnost...sry chovek ama nqma da stane,prosto osyznai che i kolkoto bogat,krasiv,umen i sloji koeto i iskash kachestvo oshte,nqma da imash idealen jivot shtoto ima hora okolo teb i ne vsi4ki ti spodelqt mnenieto.GG

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си