- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Красавицата & Отличникът
Ем новото реалити шоу по БТВ почва на 3 Октомври (Понеделник)
10 умни мъже и 10 красиви жени ще живеят в пълен луксГлавната цел е вмаймно да се променят ... или поне така казват
Засега това е информацията...ще трябва да изчакаме да започне и самото шоу
20 Камери и 100 души ще ги следят денонощноЩе спечелят момчето и момичето които най-много са се променили за периода в които са били в къщата :P~
Който иска може да посещава и канала на шоуто: #K&O :P
Идеята е същата като на Биг брадър само че тея ша живеят в лукс а брадъровците в мизерия ( поне в началото ).Тук са красиви жени и умни мъже а в ББ са грозни жени и умни мъже..Копирват се взаимно..Тъпо е според мен
Идеята на това е взаймно да се променят един друг...:P има разлика, а и след старта ще се види по какво си приличат и се различаватПървоначално написано от DeSsi
![]()
Това е моето мнениеКато почне ще го видим дали си струва да го гледаме..Аз гледах интервютата на жените дето ще участват и сичките са супер надути кучки.Всяка каза че обича луска и е свикнала с него ала бала..Обичали парите.
На мен поне по рекламата ми изглежда интересно. Мисля да го гледам, като започне. Ще видим какво и как.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Аз пък ще го гледам... ама не мисля, че ще е по-интересно от ББ - не че Брадъра ме кефи![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
И аз ще го гледам да видя какво представлява точно.
ББ е по-интересно сегашот има инриги
![]()
Пълна загуба на време са за мен подобни глупости. Ще гледам аз сеира на някакви си там... това му дай на българина - сеир да гледа..![]()
Нямам си аз друга работа..
Еми ще се гледа....биг брадър си го следя..с удоволствие...стават едни интриги...дано и новото..предаване да е хубаво....!
Харесва ми и туистър... :P
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Emi i az si mislq 4e se pokriva s BigBrother, ne gledam BB nqma da gledam i novoto predavane sigurno!![]()
![]()
celta opravdava sredstvata!
напълно съгласен ! няква поредна боза !Първоначално написано от babeson
![]()
Още един BB клонинг
![]()
Не стига, че Star Academy беше много подобно на BB, а сега и товаНищо против нямам тези предавания, даже ги гледам, ама не станаха ли множко вече?!? Колко гладни усти, тц тц...Няма да се учудя ако водеш е Слави Трифонов, който миналата година много го хвана яд че всички гледаха BB вместо тъпото му шоу
Много реалита станаха и накрая нищо няма да спечелят, всеки се натиска за аудитория, ама не мисля че с копиране ще стане
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Bullshits
Вместо да губите време да гледате как живеят и се променят другите, помислете как живеете вие самите и как може да подобрите собствения си живот...
Не съжалявате ли за времето прекарено, гледайки ББ 1, което можехте да прекарате с приятели или по някакъв друг приятен начин.Ползата от тези предавания е никаква...
But At Night, When The Sky Gets dark, Tears From The Moon Fall Down Like Rain, But Even They Can't Wash Away The PAIN!!!
И аз съм така...Първоначално написано от Breakaway``
![]()
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Аз пък ще гледам Красавицата и отличникът... Поне там няма да има смотани интриги като в Нова...и ми се струва интересно де.
ще го видим,като започне,може и да е по-интересно от ББ
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ще го видя!
Звучи интересно![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Porednata prostotiq! Kuv e tozi ne4ove6ki interes, koyto horata proqvqvat da gledat kak dr hora jiveqt! Nqmate li si svoy sobstven jivot, 4e trqva ba gledate za 3 meseca ili nz si kolko tam kak nqkvi murzeluvat, intrigantstvat, mizerstvat, u4at se da peq ili puk stavat ot genii- krasavci???
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
gledah go i mnenieto mi e che e hiper mega typoooooo .. po-dobre BB
ужасТ! вчера го гледах и честно казано не смятам да повторя. и ако на тея зверове (с изключение на 3) им викат красавици ... о, боже!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Kato gi gledah po reklamata i az stignah do izvoda, 4e ekvivalenta mi za krasavica, ne se pripokriva napulno s ob6toprietiq... Puk kato mi razkazvaha v daskalo kolko NEVEROQTNO tupi bili, ne mislq, 4e si zaslujava da si super krasiv za smetka na totalnata lipsa na kakuvto i da e umstven bagaj i ob6ta kultura!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
=Предаването е по- поносимо от ББ в този момент... Тези сапунки и сълзи и сополи ме убиват. Пък и познавам единия Отличник- тоз верно е гений... :roll:
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Знаех си, че цялото шоу е на записПреди малко видях 2 от Красавиците в кастинга за адреналинки по Нова
Леле, БТВ се чудят как да дръпнат аудитория, а те в конкурентната телевизия си въртят дупетата
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!