.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Красавицата & Отличникът

Ем новото реалити шоу по БТВ почва на 3 Октомври (Понеделник)

10 умни мъже и 10 красиви жени ще живеят в пълен лукс Главната цел е вмаймно да се променят ... или поне така казват

Засега това е информацията...ще трябва да изчакаме да започне и самото шоу

20 Камери и 100 души ще ги следят денонощно Ще спечелят момчето и момичето които най-много са се променили за периода в които са били в къщата :P~

Който иска може да посещава и канала на шоуто: #K&O :P

Голям фен
    Идеята е същата като на Биг брадър само че тея ша живеят в лукс а брадъровците в мизерия ( поне в началото ).Тук са красиви жени и умни мъже а в ББ са грозни жени и умни мъже..Копирват се взаимно..Тъпо е според мен

Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Идеята е същата като на Биг брадър само че тея ша живеят в лукс а брадъровците в мизерия ( поне в началото ).Тук са красиви жени и умни мъже а в ББ са грозни жени и умни мъже..Копирват се взаимно..Тъпо е според мен
    Идеята на това е взаймно да се променят един друг...:P има разлика, а и след старта ще се види по какво си приличат и се различават

Голям фен
    Това е моето мнение Като почне ще го видим дали си струва да го гледаме..Аз гледах интервютата на жените дето ще участват и сичките са супер надути кучки.Всяка каза че обича луска и е свикнала с него ала бала..Обичали парите.

На мен поне по рекламата ми изглежда интересно. Мисля да го гледам, като започне. Ще видим какво и как.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Аз пък ще го гледам... ама не мисля, че ще е по-интересно от ББ - не че Брадъра ме кефи
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Голям фен
    И аз ще го гледам да видя какво представлява точно.
    ББ е по-интересно сега шот има инриги

porednoto SUX...

Мега фен Аватара на machoka
    Пълна загуба на време са за мен подобни глупости. Ще гледам аз сеира на някакви си там... това му дай на българина - сеир да гледа..

Нямам си аз друга работа..

Еми ще се гледа....биг брадър си го следя..с удоволствие...стават едни интриги...дано и новото..предаване да е хубаво....!
    Харесва ми и туистър... :P

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Фен
    Град
    V kosmosa!

hmmm

Emi i az si mislq 4e se pokriva s BigBrother, ne gledam BB nqma da gledam i novoto predavane sigurno!

celta opravdava sredstvata!

Супер фен

:)

Цитирай Първоначално написано от babeson
    porednoto SUX...
    напълно съгласен ! няква поредна боза !

Още един BB клонинг
    Не стига, че Star Academy беше много подобно на BB, а сега и това Нищо против нямам тези предавания, даже ги гледам, ама не станаха ли множко вече?!? Колко гладни усти, тц тц...Няма да се учудя ако водеш е Слави Трифонов, който миналата година много го хвана яд че всички гледаха BB вместо тъпото му шоу Много реалита станаха и накрая нищо няма да спечелят, всеки се натиска за аудитория, ама не мисля че с копиране ще стане
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Bullshits
    Вместо да губите време да гледате как живеят и се променят другите, помислете как живеете вие самите и как може да подобрите собствения си живот...
    Не съжалявате ли за времето прекарено, гледайки ББ 1, което можехте да прекарате с приятели или по някакъв друг приятен начин.Ползата от тези предавания е никаква...
    But At Night, When The Sky Gets dark, Tears From The Moon Fall Down Like Rain, But Even They Can't Wash Away The PAIN!!!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Поне рекламата ми харесва.Ще го видим що эа шоу ще е!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    Аз пък ще го гледам... ама не мисля, че ще е по-интересно от ББ - не че Брадъра ме кефи
    И аз съм така...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Аз пък ще гледам Красавицата и отличникът... Поне там няма да има смотани интриги като в Нова...и ми се струва интересно де.

Супер фен
    ще го видим,като започне,може и да е по-интересно от ББ
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    София
    Ще го видя!
    Звучи интересно
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Porednata prostotiq! Kuv e tozi ne4ove6ki interes, koyto horata proqvqvat da gledat kak dr hora jiveqt! Nqmate li si svoy sobstven jivot, 4e trqva ba gledate za 3 meseca ili nz si kolko tam kak nqkvi murzeluvat, intrigantstvat, mizerstvat, u4at se da peq ili puk stavat ot genii- krasavci???

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    gledah go i mnenieto mi e che e hiper mega typoooooo .. po-dobre BB

ужасТ! вчера го гледах и честно казано не смятам да повторя. и ако на тея зверове (с изключение на 3) им викат красавици ... о, боже!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Kato gi gledah po reklamata i az stignah do izvoda, 4e ekvivalenta mi za krasavica, ne se pripokriva napulno s ob6toprietiq... Puk kato mi razkazvaha v daskalo kolko NEVEROQTNO tupi bili, ne mislq, 4e si zaslujava da si super krasiv za smetka na totalnata lipsa na kakuvto i da e umstven bagaj i ob6ta kultura!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    =Предаването е по- поносимо от ББ в този момент... Тези сапунки и сълзи и сополи ме убиват. Пък и познавам единия Отличник- тоз верно е гений... :roll:
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Знаех си, че цялото шоу е на запис Преди малко видях 2 от Красавиците в кастинга за адреналинки по Нова Леле, БТВ се чудят как да дръпнат аудитория, а те в конкурентната телевизия си въртят дупетата
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си