- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се обръщате нежно към половинката си
Ami az go nari4am milo,mili4k slance ili zlato a toi men tezi+ kuklo,sakrovi6te,sladki64e i dr
Аз го наричам :
Иване Бе
Свиньо тутраканска
главо куха
простако гаден
шовинистичен изрод
коч некъпан.
Той ме нарича :
Сливо брулена
Дърта чанто
Курва непотребна
Луцифер
Ламьо ненаситна
пиявица гнусна
Това съм аз :
А това е той :
![]()
сърмичке!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Emi obiknovenite-milo, slynce, sykrovi6te...ama i sys vseki edin si imame specifi4ni ligotii ot razni zapomnq6ti se momenti-6ofior4eto, traktorista![]()
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
milo, my lof ,abe ei nahalitet
az mu vikam milo ,mili4ko,slance i sarkovi6te ponqkoga i skapi
a toi na men milo,mili4ko,slance,
SLADKI6,SUHA PASTI4KE MOQTAPI4KATA MI(tva za6toto sam nisi4ka)i poneje vleze v kazarmata malko predi tva mi izmisli KADET TAPI4KA!
![]()
Ангелче е най-силното нещо което казвам,но трябва да чуствам този човек много близък за да исползвам това обръщение също и сладичко, сладко, миличка.Но аз на повечето момичета им говоря с слънце как си... или сладурче как си... примерно казвам.За специалните хора си има специални обръщения.Но те не са важни и кучко мога да и кавам ама с любов![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
PREDIMNO SAS "pile","kote","milo","zlato","zai4e","slance"ili"s la4ice"
сладичко , миличко...вампи (има ванпирски зЪбки и адски много ме кефят) и т.н.
Amii nai-chesto se obryshtam kym nego po ime ili s " baby,bebe,boo" . No nikoga s "milo".Mnogo e ligavo
Bebs![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ами най-често "дивак", "простак", "циганин", "мангал", "мушмурок", "жабчо" и всякакжи такива![]()
Me Julie,Me bitch
Последната промяна е направена от LycanthropE на Mon Feb 31, 2009 25:47 pm; мнението е било променяно общо 99 път
предпочитам по имена да си говорим иначе като ме раздразни му казвам "коте" и "мило" защото той знае че ги мразя![]()
![]()
Първоначално написано от focus
Kat se zapoznahme ni tragna lafa "bebe" posle kat se zaliubihme si ostana i si vikahhme taka dosta vreme (i sega ponqkoga).Posle vsi4ko raznovidnosti na "mishka" bez "mishlence".Mishka,mishko,mishi,mishok,mishoko.Pon qkoga "liubimi moi/liubima moq" "bebo" "beb4e".kazva mi sashto "Svetlushke" svarzano e s imeto mi.Imeto mu ne stava za direktno obrashtenie.Zvu4i grubo "Roseneee" za tova ne obi4am da mu kazvam na ime.No ina4e mnogo bih iskala da si namerq neshtu svarzano s imeto mu![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
мило,миличко,слънчице,слън е,захарче по име и каквото се сетя![]()
Slunce
Nqkoi den nie shte bydem zaedno...,zashtotosi obeshtahme che shte bydem.{}
milo , kote , slance
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Mr.Novembe®
liglio, muhlio i "milo" hahmnogo se draznq na tiq ligavite tam sldur4e ala bala..
Sylzite Sa Za Malkite Deca, A Proshkata Za Bog. Ne Sym Dete Da Placha Za Teb, Ne Sym I Bog Da Ti Prostq!!!
bebe;beb4o;slunce; mili4ko;fustuk![]()