- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се обръщате нежно към половинката си
Az se obryshtam kym nego po ime..
mrazq nqkfi ligavi ubrashteniq
ot tipa na milo , slynchice i
nqkfi tempodobni![]()
nai-4esto kopele sled koeto se sbivame![]()
![]()
poqkoga milo pri koeto toi me poglejda taka->
![]()
Роско,Роко,РокиПървоначално написано от santRi
Аз викам...как ми дойде..Зайчо,Бебе,Кател гаден,Мечо...
Амиии...МиЛо ПаТе СъКрОвИщЕ БеБс "Ей Сладък"...и т.н.![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
"milo","beb4o","slan4ice","pisence","zai4ence","sl adur4e","mi6lence","glup4o"........
"миличко мое единствено" и "сладкиш"![]()
Цигарите са символ на хората, осъзнали, че всичко така или иначе отива по дяволите и вдишват смело дима на адския огън...
Zavisi ot mn raboti po nqkoi put mu vikam gadni raboti dr put se obra6tam nejno kam nego!Kvot doide tva kazvam![]()
" Dushata mi ne e pyteka, prez koqto da minesh i da si zaminesh. Dushata mi ne e kamina, na koqto da se stoplish i posle da si zaminesh. Dushata mi e hram - vlezesh li v nego nikoga ne izlizash! "
Най-често, мило,бебчо,миличко. Бивата ми приятелка, ме наричаше "бебс" , съкратено от бебчо. Всякви ги има,една нейна приятелка и приятелят и се наричат "шишко". Който както иска![]()
vika mi : "kuklo" "ei momche"[oshti predi da trugnem mi vika taka a az sym momiche] i ponqkoga sladuranka;P
Понякога също и сладурана наричам.
Слънце,бебе,готин...Такива неща най-често![]()
mili4ko,slun4ice,i kote
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
bebe,slunce,zahar4e,limon4e,pras4o,mili4ko,kato i o6te mnogo![]()
'milo' i 'zai4e'
Mili4uk,mili4ko,slun4ice...i drugi
![]()
"тиквиЧке" "маймунке" "пумпалченценце"![]()
ami .... milo , kotio , mi6lence , patence , idiot , debil i dr. proizvodni
milo,mili4ko ili po ime![]()
Първоначално написано от reni.marinova
xaxa i az sym takastranno mi e poprincip na nqkoe mom4e da mu kaja ne6to takova bilo to i samo na priqtel SE PAK TVA SA MOM4ETA 6e kai6 4e sa nekvi...ligliovci i trqq se obry6ta6 kym tqh taka! az na priqtelq mi ako se naloji da se obry6tam kym nego mu kazvam po familiq , a ina4e samo kato se ligavq moga da si pozvolq ne6to drugo
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
kote,slynce,govedo prosto,glupako glupav,gyz...
Това,което не ни убива,ни прави по-силни!!!
"Мило", "съкровище", "сладко"![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
spored men tva e 4ista ligavnq...Vij ako go kazva6 rqdko stava...NO ina4e vsqka vtora duma da ti e milo,sladko,beb4o,angel4e...NAprau otka4am.![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]