.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Град
    na mnogo mesta

nai-vajnoto v edna vryzka?

koe mislite 4e e nai-vajno v edna vrazka?pitam za6toto skoro tragnah s edno mom4e i naistina mi se iska da izleze spolu4liva vryzka.na kakvo mislite 4e trqbva da se zaloji v na4aloto,za6toto spored men ot na4aloto zavisi kak 6te se razvivat ne6tata posle...
    kajete si va6eto menie...
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    трябва най напред да си изградиш мнение и доверие на него защо казвам че е най важно-защото после може да ти казва че си еди каква си еди ща си ама зад гърбя ти може да говори мн неща и наистина мможе да са плачевни!Доверието е важно също и за това за да се подсигуриш че ще си единствена за напред!Другите неща смисал целувки срещи изненади приятни незапланувани моменти ще си доидат сами но за да дойдат трябва да има предпоставки и мн зависи и отдвама ви какви предпоставки и обстоятелства е зададете на тези неща да се случат!Ако се обичате и си вярвате сичко ше си дойде само постепенно и няма да има проблеми

Супер фен
    Доверието !
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Мега фен Аватара на machoka
    Доверието!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Доверието !
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Секса!

...добре, шегувах се. Много хора го казаха вече - доверието. Ако си го нямате това в началото, и после ще има известни съмнения. А това означава, че ако го видиш да си говори с друго момиче, да не изпитваш завист, че си лафи с нея, вместо да си лафи с теб...
    Don't hate me, I'm just blind.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    i spored men doverieto , no shtom sa trugnali skoro edva li sa se opoznali dobre i neznam kak mogat da si imat takovaa golqmo doverie.. to doverieto se izgrajda s vremeto .. ne se kliopva ei taka ot purvata sreshta..
    т. 2, 9

Супер фен Аватара на sometimes_
    Naistina edno ot nai-vajnite neshta e doverieto,no ima hilqdi malki neshtica,koito mogat da razvalqt edna vryzka! Naprimer inata...govorq za prekaleniq inat,v moqta vryzka tva e problema! Drugoto...nie momichetata imame navika da se syrdim za shtqlo i neshtqlo.Prosto,zashtoto iskame da ni se molqt i da ni govorqt kakvo li ne, da se chuvstvame po-dobre,da se podsigurim,che choveka do nas naistina ni obicha. E, zaradi taq glupost se razdelih vednyj s momcheto,koeto obicham ! Oshte neshto, koeto e sposobno da razbie i nai-zdravata vryzka e NEreshavaneto na vajni problemi.Vijdame,che neshto ne e nared,che neshto kuca i si mylchim,chakame da premine ot samosebe si.A ne trqbva! V edna vryzka trqbva da se vodqt razgovori imenno za tova!-za problemite i da se raboti po reshavaneto im...
    Grrr chak se qdosvam,shtoto gi pravq postoqnno tiq greshki, a znam che ne trqbva !
    I`m trying to make your dreams come true...

Фен
    Град
    BuRgaSsSs

doverieto !!!

Голям фен
    Oshte v samoto nachalo trqbva da vi e zabavno,da se smeete,da si govorite i ako si dopadnete neshtata shte se razviqt i po natatak.No v edna seriozna vrazka naistina doverieto e nai vajnoto
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен
    Секс, интереси, разбирателство, доверие, чувства.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    1 Доверие
    2 Чувства
    3 Интереси
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Doverie !
    Uvajenie !
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Град
    na mnogo mesta
    be nie gore-dolu dobre se poznavame.zapoznahme se predi okolo 2 godini i bqhme v edna kompaniq-toest si bqhme priqteli.a btw mn e trudno da se premine ot obiknovenno priqtelstvo kam ne6to pove4e.ne mislite li i vie taka?
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от peperud4icata
    be nie gore-dolu dobre se poznavame.zapoznahme se predi okolo 2 godini i bqhme v edna kompaniq-toest si bqhme priqteli.a btw mn e trudno da se premine ot obiknovenno priqtelstvo kam ne6to pove4e.ne mislite li i vie taka?
    Ми зависи дали някой от двамата харесва другия зависи кои какво мисли за другия зависи от мн обстоятелства......попринцип доста често едно наистина добро проятелство м-у момче и момиче има разитие на връска!Обаче след това се 1 не са се и познавали...

Супер фен
    Град
    В България
    Сдържаност и респект !

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А според мен уважението. Ако се уважавате достатъчно, не бихте си изневерили, следователно не бихте имали основания да се съмнявате един в друг -> с други думи, ако се уважавате, ще си имате и доверие.
    И секса е много важен, де
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    doverieto,4estnosta,uvajenieto i ne na posledno mqsto lubovta

Доверие, любов, уважение...

Цитирай Първоначално написано от terry
    doverieto,4estnosta,uvajenieto i ne na posledno mqsto lubovta
    Bih kazal na purvo mqsto lubovta

Град
    Варна
    Довериетона първо място е и според мене , обаче ... трябва да има привличане .. да имаш чувството , че не можеш да живееш без този човек , че е част от живота ти.А сексът...не е толкова важен..той е просто задоволяване на плътските желания ...душата ..душата е по-важна .. трябва този човек да бъде в сърцето ти...и естествено това да е и от двете страни щото иначе... е голяма прецаквация и мноого боли.
    "Когато надникнеш в бездната,
    бездната също надниква в теб"
    Фридрих Ницше

Всичко с което би могло да се характеризира думичката "Любов" би могло да е отговор на въпроса ;о)
    Вярност, доверие, всеотдайност, почит, себеотрицание в името на половинката ти, приятелство, компромиси ...

doverie,razbirane,chesnost

Най-важното в една дългосрочна връзка трябва да е доверието м/у хората. Ако няма доверие, то няма да има и истински чувства.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Доверието !
    И аз мисля така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си