- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се обръщате нежно към половинката си
как се обръщате нежно към половинката си
"мило","бебчо","шмати"
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
"Ей чшшш" или "Любов народна" или "Бизи" или "FREAk" ...сякфи такфис...
".... so ... can we move on?!!!"
Click
muhlio,grozen,liolio,liglio ponqkoga ironichno mu kazvam i "miluuu"![]()
кенеф... :P
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
тампони льольо отвреме навреме
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
"Мило","бебчо","сладурче","бон бон","слънчице" и такива...
слънчице,миличко,обръщам се на име....такива![]()
"мило"...."коте"
"мръсник" "перверзник" "мило" "коте" "мило" "милинко" "слънчице" "злато" и понякога "идиот" "кретен" зависи![]()
Превземай всичко що ти пречи,мрази,обичай и живей,бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей..
"milo","pe6ke64e","kote","pile","pate"
Nay- 4esto s 'laynovoz'. Nz za6to, ama adski mn me kefi... Az po princip ne govorq s umalitelni imena, mn e ligavo ne me kefi. May- mn da kaja 'sladur' i do tuk... Ina4e kato izpolzvam obru6teniq nay- 4esto sa 'govedo', 'svinyo', 'sme6nik', 'kreten', 'gey', 'kolega' i t.n. Az govora taka samo na horata, koito obi4am.
GOVORQ SERIOZNO!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Докато четях постовете виждам, че мъжката "част" говори умалително с мили думи, а женстака грубо.![]()
Иначе използвам "мило", "Коте", "бебче".
Finley
Ami az obiknoveno si go nari4am s imeto mu no toi ponqkoga me nari4a milo ....ama nie poopricnip ne obryshtame tolkova vnimanie na tova..
аз не си падам по тези лиготии и му казвам на галено тече /защото се казва стоян и от карй вр му викам така/ а когато му пиша мило съкровище мрашо шматка дратйо
а той бейби скъпа лигло миличко
Първоначално написано от Ekita
......
PP: nqmam specialno obrushtenie
майна,бебчо,идиотикус(мноо ме кефи) аве по често го наричам с името му![]()
Бебе...беше много мило и досега все още не мога да му кажа по име ,макар и да не сме заедно и като се видим все "Бебе,бебе"...а като съм иронична..."милооооо" много се нерви![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Еми зависи от ситуацията,обаче понеже супер много се дразня от лиготии и ми е станало като паразит вече пред приятели да казвам: "Кво ли прави моя балък?" или пък:"Аве еййй,мишко!" А иначе "сладурче" , "Зрдасти,готин" и т.н.![]()
![]()