Цитирай Първоначално написано от MaCeTo_
Еми не съм била момче,не мога да преценя кое е по-добре .В някои случаи си има известна дискриминация от сорта на "ако жена спи с много мъже е к***а,а ако мъж спи с много жени е пич" - при такива ситуации верно не е много приятно ама т'ва е отделна тема .Иначе тия "месечните работи" не са чааак толкова страшни...в смисъл все се преживява някакси .Иначе анонимко беше прав,че една жена може да завърти главата на мъжа и той да загуби дар-слово (е,има си известни изключения разбира се).
Иначе като мина под дъгата ще ти кажа в кой отбор е по-добре
awe macka tva che kogato jena spi s mnogo muje e k***a a kogato muj spi s mnogo jeni e pi4 ne e suvsem vqrno , v smi kogato edin muj spi s mnogo jeni toi e Jenkar i nikoq macka nqma da go prieme na seriozno , ot lichen opit go znam , shtoto sega mn si obicham edna macka , kakto i tq mene no vse pak mi nqma doverie zaradi "ma4ovskata" mi slava ... misli si che edvali ne shte q e*a i zae*a ... a tva ne e taka , daje i voobshte da ne spq s neq ne mi dreme osobenno , v smi obicham neq i da sum s neq a ne tova koeto moje da napravq s neq .......