Незнам до каква степен някой ще подкрепи идеята ми, но тя определено е доста проста и може да се реализира. Та тя е следната, поради огромно задръстване на форума и с разни безполезни теми и т.н. бих предложил на екипа на сайт-а да бъде създаден нов форум. Като казвам нов, може същия аплет само че да е с нов php адрес, а в него просто да се зададе линк към стария форум. Всички които пишем сега и имаме намерението да продалжаваме ще се регистрираме наново и така една голяма част от хората които ей така просто си правят регистрации ще отпадне. Също и относно темите..като е празен форума ще може по-лесно да се справяме и с прочитането и с отговорите към тях. И ако все пак някой реши да подкрепи идеята ми, то тогава някой от админите ще трябва да напише в новия форум с голями букви на видно място "Преди да постваш потърси за подобна тема в стария форум" Мисля че ще има ефект, все пак новото начало не е толкова лошо, пък и немисля че нещо губим по този начин. Мерси за вниманието, моля всеки да даде мнение към идеята ми, и ако тя се подкрепя може и да бъде реализирана, кой знаеАе, толко от мене..вие сте :P
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Ти си луд. Тва никога няма да стане. ае върни се на земята
I`m Yuri ! Obey me !
William Orbit-Barbers adagio for strings
Аз казвам,че си луд.Това никога няма да стане.
Идеята която наистина би могла да се реализира е да се направи една огромна "чистка" на форума.
Да се хванат и да изчистят всички раздели.
Например в дата.бг през определен период от време правят така и нито форума се задръства ,
нито хората трупат незнам си колко хиляди мнения!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Едва ли ще стане...
а и да стане, едва ли ще е за дълго![]()
Лично на мен повече ми харесва идеята на ^I don't give a fuck.^![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
I na men.Po-vyzmojno e tq da se osyshtestviПървоначално написано от Breakaway``
какво ще го чакаш модератора.Аз ще направя новия форум веднага.Давайте предложения за заглавие!
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Еми..аз помислих и за чистката...обаче ако тва стане некой хора ще "зинат" че нещата които се питат вече са писани някъде и просто ще им омръзне да ги пишат пак. А така нищо не се губи, а и новото начало се запазва, не мислите ли?
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
В дата.бг ако 6 месеца на се пише в дадена теме тя се трие автоматично.Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Поред мен трябва да има чистка, не нов форум.
Finley
Нов форум? Заради няколко вдетинени хора, които си мислят, че могат да постигнат именно това?
Не се излагайте.![]()
абе юри тва че изпълняваш мисията на луната не значи че всички сме при тебе (за тая говоря - gravity?? what`s that, яка бешеПървоначално написано от Yuri
)
като тая ли http://forums.free.evro.net/profile....profile&u=7374Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Първоначално написано от дрЕБОсъчко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва е невъзможноНяма начин просто!Падат се по 2478 мнения на ден, че и повече
Няма как, сигурно нещо се е бъгнало
![]()
Идеята на Саня наистина е мн добра!Може да я използват нея - определено ще е по-добре от нов форум..
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Админ панела позволява да се сложи каквато си искаш бройка постовеПървоначално написано от morsmordre
Може да си напишеш и 392395238592532
![]()
О, ама тя админка ли еПървоначално написано от machoka
![]()
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Ей оръфляк, я не ми се прави на умник, да не те пратя тебе на Луната ! МарулПървоначално написано от дрЕБОсъчко
I`m Yuri ! Obey me !
William Orbit-Barbers adagio for strings