.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: The New Forum

Повече от фен
    Град
    Враца - София

The New Forum

Незнам до каква степен някой ще подкрепи идеята ми, но тя определено е доста проста и може да се реализира. Та тя е следната, поради огромно задръстване на форума и с разни безполезни теми и т.н. бих предложил на екипа на сайт-а да бъде създаден нов форум. Като казвам нов, може същия аплет само че да е с нов php адрес, а в него просто да се зададе линк към стария форум. Всички които пишем сега и имаме намерението да продалжаваме ще се регистрираме наново и така една голяма част от хората които ей така просто си правят регистрации ще отпадне. Също и относно темите..като е празен форума ще може по-лесно да се справяме и с прочитането и с отговорите към тях. И ако все пак някой реши да подкрепи идеята ми, то тогава някой от админите ще трябва да напише в новия форум с голями букви на видно място "Преди да постваш потърси за подобна тема в стария форум" Мисля че ще има ефект, все пак новото начало не е толкова лошо, пък и немисля че нещо губим по този начин. Мерси за вниманието, моля всеки да даде мнение към идеята ми, и ако тя се подкрепя може и да бъде реализирана, кой знае Ае, толко от мене..вие сте :P
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Ти си луд. Тва никога няма да стане. ае върни се на земята

I`m Yuri ! Obey me !
    William Orbit-Barbers adagio for strings

Супер фен
    Аз казвам,че си луд.Това никога няма да стане.
    Идеята която наистина би могла да се реализира е да се направи една огромна "чистка" на форума.
    Да се хванат и да изчистят всички раздели.
    Например в дата.бг през определен период от време правят така и нито форума се задръства ,
    нито хората трупат незнам си колко хиляди мнения!
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Едва ли ще стане...
    а и да стане, едва ли ще е за дълго
    Лично на мен повече ми харесва идеята на ^I don't give a fuck.^
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    Лично на мен повече ми харесва идеята на ^I don't give a fuck.^
    I na men.Po-vyzmojno e tq da se osyshtestvi

какво ще го чакаш модератора.Аз ще направя новия форум веднага.Давайте предложения за заглавие!
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Еми..аз помислих и за чистката...обаче ако тва стане некой хора ще "зинат" че нещата които се питат вече са писани някъде и просто ще им омръзне да ги пишат пак. А така нищо не се губи, а и новото начало се запазва, не мислите ли?
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Аз казвам,че си луд.Това никога няма да стане.
    Идеята която наистина би могла да се реализира е да се направи една огромна "чистка" на форума.
    Да се хванат и да изчистят всички раздели.
    Например в дата.бг през определен период от време правят така и нито форума се задръства ,
    нито хората трупат незнам си колко хиляди мнения!
    В дата.бг ако 6 месеца на се пише в дадена теме тя се трие автоматично.
    Поред мен трябва да има чистка, не нов форум.

Finley

Мега фен Аватара на machoka
    Нов форум? Заради няколко вдетинени хора, които си мислят, че могат да постигнат именно това?

Не се излагайте.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от Yuri
    Ти си луд. Тва никога няма да стане. ае върни се на земята
    абе юри тва че изпълняваш мисията на луната не значи че всички сме при тебе (за тая говоря - gravity?? what`s that, яка беше )

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    форума се задръства ,
    нито хората трупат незнам си колко хиляди мнения![/b]
    като тая ли http://forums.free.evro.net/profile....profile&u=7374

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко

Тва е невъзможно Няма начин просто!Падат се по 2478 мнения на ден, че и повече Няма как, сигурно нещо се е бъгнало

Идеята на Саня наистина е мн добра!Може да я използват нея - определено ще е по-добре от нов форум..
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre

Тва е невъзможно Няма начин просто!Падат се по 2478 мнения на ден, че и повече Няма как, сигурно нещо се е бъгнало

Идеята на Саня наистина е мн добра!Може да я използват нея - определено ще е по-добре от нов форум..
    Админ панела позволява да се сложи каквато си искаш бройка постове Може да си напишеш и 392395238592532

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre

Админ панела позволява да се сложи каквато си искаш бройка постове Може да си напишеш и 392395238592532
    О, ама тя админка ли е
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

абе юри тва че изпълняваш мисията на луната не значи че всички сме при тебе (за тая говоря - gravity?? what`s that, яка беше )
    Ей оръфляк, я не ми се прави на умник, да не те пратя тебе на Луната ! Марул

I`m Yuri ! Obey me !
    William Orbit-Barbers adagio for strings

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си