- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo 6te mislite za sebe si ako.....
Zna4i toq vupros ot dulgo vreme mi se vurti v glavata.... Zna4i misulta mi e slednata.Edin den se subydih i mi be6e gadno kakto si misleh izvednuj se popitah:Ako bqh mom4e 6tah li da se haresam kato 4ovek.V smisal 6tqh li da haresam sebe si. Ta vuprosut e:Bihte li haresa li sebe si ako bqhte ot sre6typolojniqt pol?
Az se popitah i... otgovorut be6e NE.A vie?
Ами аэ лично не бих се харесвала, ако бях момче по характер!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Dam..daje znam kakva shtqh da byda. xaxaxa Nqkyv otka4en pynkar s 4erna kosa na bodli4ki buntar otsekyde ! E tva e istinata ...![]()
Интерересен въпросЗа пръв път се замислям и ако бях момче нямаше да харесам някои от страните в характера си, но като цяло ДА...
Няма да си харесам характера защото защото съм малко луд и обичам да се занимавам с компютри, а това на момиче някак не отива.![]()
P.S. не че искам да каже че жените не стават за компютри(защото има и жени администратори),но просто аз не съм виждал момиче заинтересуване от пс-та
Finley
Az syshto sym si zadavala tozi vypros i kato pomislih razbrah che ne bih se haresvala ne samo ako bqh momche,a i ako bqh nqkoe drugo momiche.No kakvo da se pravi...vseki e razlichen!
mne - ne se haresvam ... nito vynshno nito fytreshno - neznam kak priqtelite mi me ponasqt![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Да, щях да си падна по себе си като момче.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Зависи каква щях да съм като момче.Ако бях от ония дето харесват к**ви нямаше да се харесам,щото не мисля че спадам към тва съсловие.Ако бях момче което държеше на вътрешната красота,на характера на излъчването-да,мисля,че щях да се харесам като цяло.![]()
ne taka si mi e dobre, i ne moga dori da si predstavq da sum mom4e![]()
Ama vie nqkoi mai ne shvanahte vuprosa.Ne dali ako bqhte mom4e 6tqhte da se haresata s jenskiq si harakter i obratno.Vuprosa e -takiva kavito ste si,ako se postavite na nqkoe mom4e koeto i da poznavate i obratnot0(MOMI4E) dali 6tqhte da se haresate.Prosto si predstavete 4e ste mom4e/momi4e i se poglednete otstrani i kakvo bihte kazali za sebe si?
da 6tqh da se haresamПървоначално написано от xandria
![]()
Когато погледна в очите на гаджето си - виждам себе си.Той е и моята зодия.Единствената разлика е че е момче...Така,че - да бих се харесала!
Естествено, че бих се харесвала... щом мога да се харесвам като момиче такава каквата съм какво би ми попречило ако бях момче да се харесвам :P
mislq 4e nqma6e da se haresvam kato mom4e..i az si zadadoh tozi vypros naskoro i stignah do izvoda 4e ako bqh mom4e, sydeiki po vyzmojnostite koito imat na6te, i po na4ina mi na mislene 6teh da sym ot zadrystenite mom4enca....nekyv sduhan mislq 4e 6tqh da sym nz....ama za 6tastie sym momi4e i vse pove4e se haresvam takava kakvato sym!!!![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Първоначално написано от VAMP_GIRL
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Mr.Novembe®