.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite

Kakvo 6te mislite za sebe si ako.....

Zna4i toq vupros ot dulgo vreme mi se vurti v glavata.... Zna4i misulta mi e slednata.Edin den se subydih i mi be6e gadno kakto si misleh izvednuj se popitah:Ako bqh mom4e 6tah li da se haresam kato 4ovek.V smisal 6tqh li da haresam sebe si. Ta vuprosut e:Bihte li haresa li sebe si ako bqhte ot sre6typolojniqt pol?
    Az se popitah i... otgovorut be6e NE.A vie?

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Ами аэ лично не бих се харесвала, ако бях момче по характер!
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Dam..daje znam kakva shtqh da byda. xaxaxa Nqkyv otka4en pynkar s 4erna kosa na bodli4ki buntar otsekyde ! E tva e istinata ...

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Интерересен въпрос За пръв път се замислям и ако бях момче нямаше да харесам някои от страните в характера си, но като цяло ДА...

Няма да си харесам характера защото защото съм малко луд и обичам да се занимавам с компютри, а това на момиче някак не отива.

P.S. не че искам да каже че жените не стават за компютри(защото има и жени администратори),но просто аз не съм виждал момиче заинтересуване от пс-та

Finley

PM
    Guest
    Az syshto sym si zadavala tozi vypros i kato pomislih razbrah che ne bih se haresvala ne samo ako bqh momche,a i ako bqh nqkoe drugo momiche.No kakvo da se pravi...vseki e razlichen!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    mne - ne se haresvam ... nito vynshno nito fytreshno - neznam kak priqtelite mi me ponasqt
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Да, щях да си падна по себе си като момче.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Зависи каква щях да съм като момче.Ако бях от ония дето харесват к**ви нямаше да се харесам,щото не мисля че спадам към тва съсловие.Ако бях момче което държеше на вътрешната красота,на характера на излъчването-да,мисля,че щях да се харесам като цяло.

Супер фен
    Град
    sofia
    ne taka si mi e dobre, i ne moga dori da si predstavq da sum mom4e

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Ama vie nqkoi mai ne shvanahte vuprosa.Ne dali ako bqhte mom4e 6tqhte da se haresata s jenskiq si harakter i obratno.Vuprosa e -takiva kavito ste si,ako se postavite na nqkoe mom4e koeto i da poznavate i obratnot0(MOMI4E) dali 6tqhte da se haresate.Prosto si predstavete 4e ste mom4e/momi4e i se poglednete otstrani i kakvo bihte kazali za sebe si?

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от xandria
    Ama vie nqkoi mai ne shvanahte vuprosa.Ne dali ako bqhte mom4e 6tqhte da se haresata s jenskiq si harakter i obratno.Vuprosa e -takiva kavito ste si,ako se postavite na nqkoe mom4e koeto i da poznavate i obratnot0(MOMI4E) dali 6tqhte da se haresate.Prosto si predstavete 4e ste mom4e/momi4e i se poglednete otstrani i kakvo bihte kazali za sebe si?
    da 6tqh da se haresam

She-Devil
    Guest
    Когато погледна в очите на гаджето си - виждам себе си.Той е и моята зодия.Единствената разлика е че е момче...Така,че - да бих се харесала!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    бе то на характер и аз не бих се кефил да съм жена. ама шах да се строша да мастурбирам

Голям фен
    Град
    sofia
    Естествено, че бих се харесвала... щом мога да се харесвам като момиче такава каквата съм какво би ми попречило ако бях момче да се харесвам :P

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    mislq 4e nqma6e da se haresvam kato mom4e..i az si zadadoh tozi vypros naskoro i stignah do izvoda 4e ako bqh mom4e, sydeiki po vyzmojnostite koito imat na6te, i po na4ina mi na mislene 6teh da sym ot zadrystenite mom4enca....nekyv sduhan mislq 4e 6tqh da sym nz....ama za 6tastie sym momi4e i vse pove4e se haresvam takava kakvato sym!!!

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Град
    Icarus , Kalima
    Цитирай Първоначално написано от VAMP_GIRL
    Ами аэ лично не бих се харесвала, ако бях момче по характер!
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Mr.Novembe®

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си