.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Diskoteka

Супер фен

Diskoteka

Здр. Значи в дискотеката в която ходя най-често има едно момиче което също ходи често там. Незнам дали има приятел или няма но мисля че е свободна в момента(не съм сигурен). Та въпросът ми е как да действам с нея. Нямаме общи познати които да ни запознаят. Ако се наложи да се запозная сам ще ви бъда благодарен да ми дадете някой съвет за да станат нещата по-добре.

Mi otiva6 pri neq i i kazva6:Zdrasti!Kak si?Mnogo si hubava tazi ve4er.Predstavq6 se i ako ti vurje-vurje,ako ne ti vurje probvai s nqkoq druga!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    тя блонди доста динамично го обясни, no w ob6ti linii e taka

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    emi dobre 6tom e diskoteka ne trqq se pritesnqq6...otiva6 lepva6 i se...po4vate da tancuvate, kakto kaza sladka_blondi- nekoe dr kompliment4e i gotovo....vse pak e disko

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    emi...prislam4va6 se do madamata...iz4akva6 nqkoq pesen na koqto si siguren 4e moje6 da tancuva6 hubavo...i da e podhodq6ta za po blizki deistviq...:}..i...ako stane...ako ne...probva6 pak..dokato stane

Град
    Icarus , Kalima
    Цитирай Първоначално написано от sladka_blondi
    Mi otiva6 pri neq i i kazva6:Zdrasti!Kak si?Mnogo si hubava tazi ve4er.Predstavq6 se i ako ti vurje-vurje,ako ne ti vurje probvai s nqkoq druga!
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Mr.Novembe®

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си