.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: за лице

Hybrid View

Guest

за лице

препоръчайте ми някакъв продукт за свиване на порите на лицето, защото се пълнят много лесно с мръсотия...за 10тина часа ако не съм са къпал и съм стоял на барче от цигарения дим...или пък на някой мизерия. не ми трябва за пъпки нямам нито 1 пъпка само за порите ми трябва, мерси!!!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    аз ползвам паста за зъби. слагаш на лицето докато изсъхне. малко ще щипе и люти ама ще видиш какъв е резултата. дажеси имам и отделна четка за зъби с която да сичеткам носа. малко шантаво звучи ама е доста ефективно и ефтино. а за по бързо съхнене на пастата (която не е нужно да е дебел слои) може и сешоар да ползваш докато издържиш, щото нали тои нагрява. махаш и после пак докато изсъхне. измиваш и си като нов. пробвай

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    drEBOsychko,tova s pastata za zybi,pochistva porite ili i maha tochkite po nosa ?

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от JuBaCcA
    drEBOsychko,tova s pastata za zybi,pochistva porite ili i maha tochkite po nosa ?
    mi mai i dvete, sviva porite i ne se vijdat to4icite probvai, nqma da ti stane ni6to

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    mi mai i dvete, sviva porite i ne se vijdat to4icite probvai, nqma da ti stane ni6to
    А що ми се струва , че е паста за ЗЪБИ и хората са я създали действително за това , а не за лице?

Guest
    of ae kajete neshto det naistina pomaga we!!!

6to ne se regne6?

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    А що ми се струва , че е паста за ЗЪБИ и хората са я създали действително за това , а не за лице?
    е то и краставицата е за ядене, както и свеща е за светене, и дръжката на четката за зъби е за да я държиш, не да сиги пъхате по дупките....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    of ae kajete neshto det naistina pomaga we!!!
    а ти пастата пробва ли я?

Guest
    e tfa s pastata vqrno li e ili maitap si pravite

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    emi az se "kontq" s pasta za zybi, i kojata mi si e super. sa vie kvo 6tete pravete

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Препоръчвам ти гел за дълбоко почистване то серията Pure Skin на Garnier.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Цитирай Първоначално написано от Black_Orchid

Az su6to,tonika na Garnier e 4uden struva kam 7-8 lv
    Uspeh!

mi mai i dvete, sviva porite i ne se vijdat to4icite probvai, NQMA DA TI STANE NISHTO
    Abe ni6to nqma da stane, ama 6ti izbelee liceto ..
    Где твоя лень?

В НОКАУТЕ!

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от Black_Orchid
    mhh i az syhto mnogo e hubav

Clinique-skin supples for men:scruffing lotion
    е моят избор.за пъпки също ползвам козпетика на clinique.Абе общо взето от всичко на марката съм много доволен(само пяната за бръснене на vicy е по-готина от тая на clinique).Айде успех.
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

Град
    Пловдив
    А този лосион съдържа ли спирт,защото в студеното време много ми се зачервява кожата.Ако е хубав наистина,тъкмо се чудех какъв да си взема,може да го пробвам.А какви други продукти се съдържат в серията?мерси предварително за пояснението

Град
    Пловдив
    оф,ставаше дума за GARNIER и PURE ZONE,нещо не улучих с цитирането

Guest
    Probvai Pore Minimizer na Clinique.No tuk kato gledam edva li nqkoi bi dal pari za ka4estvena kozmetika.Pove4eto polzvat Oriflame,Avon,Garnier,L'oreal,a po-skupata kozmetika naistina dava rezultati

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Mi v tva na Garnier ne pishi nishto za sydyrjaie na spirt...no mislq che nqma a btw...ei sq sa osetih che ot taq sseriika pure zone ima tri stypki,kvi sa te v smisyl pyrvoto,vtoroto i tretoto kakvi produkti sa

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Probvai Pore Minimizer na Clinique.No tuk kato gledam edva li nqkoi bi dal pari za ka4estvena kozmetika.Pove4eto polzvat Oriflame,Avon,Garnier,L'oreal,a po-skupata kozmetika naistina dava rezultati

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си