препоръчайте ми някакъв продукт за свиване на порите на лицето, защото се пълнят много лесно с мръсотия...за 10тина часа ако не съм са къпал и съм стоял на барче от цигарения дим...или пък на някой мизерия. не ми трябва за пъпки нямам нито 1 пъпка само за порите ми трябва, мерси!!!
аз ползвам паста за зъби. слагаш на лицето докато изсъхне. малко ще щипе и люти ама ще видиш какъв е резултата. дажеси имам и отделна четка за зъби с която да сичеткам носа. малко шантаво звучи ама е доста ефективно и ефтино. а за по бързо съхнене на пастата (която не е нужно да е дебел слои) може и сешоар да ползваш докато издържиш, щото нали тои нагрява. махаш и после пак докато изсъхне. измиваш и си като нов. пробвай![]()
![]()
![]()
![]()
drEBOsychko,tova s pastata za zybi,pochistva porite ili i maha tochkite po nosa ?
mi mai i dvete, sviva porite i ne se vijdat to4icite probvai, nqma da ti stane ni6toПървоначално написано от JuBaCcA
А що ми се струва , че е паста за ЗЪБИ и хората са я създали действително за това , а не за лице?Първоначално написано от дрЕБОсъчко
of ae kajete neshto det naistina pomaga we!!!
6to ne se regne6?![]()
е то и краставицата е за ядене, както и свеща е за светене, и дръжката на четката за зъби е за да я държиш, не да сиги пъхате по дупките....Първоначално написано от FlowerinesS
а ти пастата пробва ли я?Първоначално написано от Анонимко
e tfa s pastata vqrno li e ili maitap si pravite
emi az se "kontq" s pasta za zybi, i kojata mi si e super. sa vie kvo 6tete pravete
Препоръчвам ти гел за дълбоко почистване то серията Pure Skin на Garnier.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Първоначално написано от Black_Orchid
Az su6to,tonika na Garnier e 4udenstruva kam 7-8 lv
![]()
Uspeh!
Abe ni6to nqma da stane, ama 6ti izbelee liceto ..Първоначално написано от дрЕБОсъчко
Где твоя лень?
В НОКАУТЕ!
mhh i az syhtoПървоначално написано от Black_Orchid
mnogo e hubav
![]()
Clinique-skin supples for men:scruffing lotion
е моят избор.за пъпки също ползвам козпетика на clinique.Абе общо взето от всичко на марката съм много доволен(само пяната за бръснене на vicy е по-готина от тая на clinique).Айде успех.
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
А този лосион съдържа ли спирт,защото в студеното време много ми се зачервява кожата.Ако е хубав наистина,тъкмо се чудех какъв да си взема,може да го пробвам.А какви други продукти се съдържат в серията?мерси предварително за пояснението![]()
оф,ставаше дума за GARNIER и PURE ZONE,нещо не улучих с цитирането
Probvai Pore Minimizer na Clinique.No tuk kato gledam edva li nqkoi bi dal pari za ka4estvena kozmetika.Pove4eto polzvat Oriflame,Avon,Garnier,L'oreal,a po-skupata kozmetika naistina dava rezultati![]()
Mi v tva na Garnier ne pishi nishto za sydyrjaie na spirt...no mislq che nqmaa btw...ei sq sa osetih che ot taq sseriika pure zone ima tri stypki,kvi sa te
v smisyl pyrvoto,vtoroto i tretoto kakvi produkti sa
![]()
Първоначално написано от Анонимко