Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
Цитирай Първоначално написано от eXoti4nia
Бе ти хубаво се обличай като тях ...ама не ставай като тях ... защото най-гадното нещо след циганите са скейтърите
за съжаление (или не) момичетата си падат много, много повече по скейтъри, отколкото по мазни зализани чалгарчета, кършещи дивни кючеци по пропадналите кръчми. да, да, точно по ония с по 1-та обичка-камъче на ухото, мазните тесни тениски, дето добре им очертават зърната и сплескани кафяви обувки тип 'хлебарка'.
изводите оставям за теб.
Кои момичета тия от детската градина ли? Ама мацко я мини петък вечер през 96854975484те кръчми и заведения на студентски град (а не детска градина град) и ако ми намериш ЕДИН скейтър ше те черпа чесно , останалите 392875027527502975097250 души ше са както ти описваш и повярвай ми жените им ги харесват . Ма кво ти обяснявам, за тебе най якото заведение е пейката пред блок 34073 в Обеля.
казах, че момичетата не си падат по такива зализаняци, а че курвите си падат по такива, тфа е отделен въпрос.
точно пък през някоя такава кръчма никога, ама НИКОГА няма да мина. ти си виси там, върти си дебелия гъз върху някоя маса и не ми говори тъпотии.
тфа, че ти живееш по обеля и дружба, не значи, че всички сме така