Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Деба кви сте прости... Всички дето спазват някакъв "точен" стил на обличане, който се променя всеки сезон, демек спазвате модата... А скейтбордистите са малоумни, чалгарите също, всички сте глупави до..няма такова число. Какво ми ходят некви мацки с дънки до глезените и обувки в които можем да се поеберем 10 пъти? Скейтбордистите- няма нищо против тях- да си карат скейта и да си се обличат както намерят за добре, но е СВРЪХ малоумно да се правиш на скейтбордист- да охарчиш семейната хазна, за да накупиш най-скъпите дрехи от "Insomnia" и дъска за милион лева, и да отидеш некъде да ми се правиш на скейтбордист. Ония ден видях пред НДК две мърли които обикаляха с дъски- жалка картинка, направо ми се прищя да отида до тях и да им кажа- "Да зле сте!", или "Извинявай много!"... Супер ме дразни как тази скейт култура става толкова масова, че вече и 3-токласници ми ходят с кецове... Аз до 6ти клас ходех със старите обувки на баща ми, те ше ми се правят...ше ги еба в нещастниците! А чалгаджиите- за тях няма какво да кажа, то като е кухо горе, избива в идиотщини като дънки в ботуши и секакви селянии, поне мацките са убави (на тях им е простена да са тъпи), ама момчетата са трагични с тея приелепнали блузки... И направо се чудя как не ви е глупаво всички да изглеждате еднакво? Като ходя по улиците виждам 20% селски рапъри, 40%скейтъри и 40%чалгари...
Земете се в ръци и изразете личноста си не като се слагате всички под общ знаменател!
Hubavo,a ti poznava6 li gi teq hora,teq 4algari,teq nz si kvi o6te!? a sa6to koi kaza,4e vsi4ki imitirat edi koi si,vseki si nosi tva koeto go kefi!