- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Една песен, която със сигурност би ви развеселила :)
Преди малко си изтеглих една стара песничка, която пускаха в една дискотека и всички много се смяхме тамСега възнамерявам всеки път когато ми е кофти и плачкам да си я пускам, сигурна съм че ще ми оправи настроението защото преди малко се спуках от смях докато я слушах :P Чуйте я - Papa San - Maddy maddy cry се казва, а линка е този - http://free.dаtаcоm.bg/dwnld/20fc02c...6e147268b1b09a
*(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО копирайте линка, и преди да го заредите напишете ръчно "datacom", иначе ще ви даде грешка)
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
mersi mili4kaПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
pesenta e stra6na naistina :P
хахахабоже мой
![]()
![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
xaxaxxxxxxxx...bahti qkoto![]()
![]()
:P
![]()
На тая песен и викам 'китайската' не знам що![]()
Брутално мноу ме дразни ,но и в същото време ме кефи.
Някво супер готино е като си пийнеш на тази песен![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Ami niakoi moje li da mi obiasni,po to4no,kak da vleza,za da si ia izteglia...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
xxayxayxyayxay tfa parche go znam ot mnooooo freme...nekfa zaribqfka ama sled desetiq pyt pisfa mn![]()
хаха някаква луда песничка е![]()
М аз тая песен от доста време я знам голям смях пада като я слушам въпреки че вече ми е леко досадна...
taq pesen za sefte q chuvam i ne znam az li sym malumen ili pesenta e super tupa?!)@!*#U!@#)( Ako iskate da se razveselite slushaite Village Ppl , t'va izobshto ne e pesen nqkaf mi civri tam
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
За първи път я чувам.... и дори не я чух докрая... това е отвратителна песен...за какво развеселяване..най-много човек както си е изпаднал в депресия и си плаче като я чуе да се самоубие... блякс пфуу хванаха ме нервите...супер изнервяща песен.... :>>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...