- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Занимавате ли се с карти от сорта на Magik или Yu-Gi-Oh?
Занимавате ли се с карти от сорта на Magik или Yu-Gi-Oh?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Първоначално написано от ZAZZZI
ne.. (: hahaha na kolko godini si?
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
ne ... da se zanimavam s mom4eta mi e po oferta![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ne !
miloto_girl-4e go kaza : s mom4eta e po ofertno!
Аз екпериментирам с човешки мозъци, вирусолог съм, създавам и мутанти, но, да, като имам време фърлям по едни карти.... там квито казаахаххахахаха
П.П. Тука сички сте били мноо големи еахахахаххахахах
I`m Yuri ! Obey me !
William Orbit-Barbers adagio for strings
neeeee
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Да, тея са ми любимите!Първоначално написано от Paluk
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Най-точно казано!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Това карти за транспорт ли са?!Първоначално написано от Paluk
Да, само тези карти са ми в главата...![]()
"Hominem te esse memento"
да!
всяко междучасие цъкаме карти с xandria![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ходи у ЯСЛА Форума уе младеж![]()
Mn qsno! Samo s tva se zanimavam... Zaedno s brat4edkata vuv vtori klas (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ti pa kvo se obajda6 ma!!!Първоначално написано от пор
Tva nali si be6e na6ta taina!!![]()
Ти си мноо тъп ве, ако научиш правилата на magic ела ми се обади.Първоначално написано от Sinister_Doll
Като незнаете за какво става въпрос защо въобще се обаждате? Това е супер игрица, иска се много мислене, опит и още куп неща, които никога няма да разберете с ограничените си мозъчета.
ам не са ми интересни. аз играя на карти, ама на обикновените (гол покер). иначе тия magic даже не съм ги чувал, да ме прощават феновете. други работи са ми в главата.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
АМА ЧЕ СТЕ ЗЛЕ ! ТВА ЛИ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ КАРТИ ВЕ ??? ИГРАИТЕ mAGIC THE gATHERING НО ТАМ НАИСТИНА ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ ПАРИ , ВРЕМЕ И МОЗЪК НО НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВА (има и карти по властелина на прастените и по междозвезни воино , но гатеринг-а е неповторим ... ) ...
ти си от нащеПървоначално написано от Неактивния
![]()
ama kolko hopisi, i top4eta sa mi minali prez rycete...........
Megic e mnogo interesna no se iskat finansi... e kakvo da se pravi ina4e ne mislq 4e e za deca 2ri klas! iska se dosta mislene (i malko kysmet)![]()
.. едно от които е много време, загубено в нещо детско, безмислено, не помагащо ти в реалния животПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
Аз за това по цял ден ги редя тез карти![]()
Знаеш ли че има професионалисти, които изкарват пари от това?
Освен това:
Да не искаш да ми кажеш, че ти се занимаваш само с неща, които ще ти помагат в реалния живот? Айде бе. Това си е хоби и е тъпо да пишете мнения, когато ИЗОБЩО незнаете за какво става въпрос!Първоначално написано от machoka
Az puk moga da ti kaja, 4e sa igrali na taq glupost pred men i e rqdko tupo! Vupros na li4no mnenie, nali se se6ta6... Kat gledam me poznava6 i li4no za da moje6 da opredeli6 intelektualnoto mi ravni6te ili si some kind of vra4ka... Pohvalno! Sme6nik!Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...