Ее, а тези дето сме на 18-19, кучета ни яли... :P Ще отговоря все пак. От 4ти септември не работя, имах нужда от малко ваканция (от 4ти до 26ти- първата ми лятна ваканция от 9ти клас насам). Реших, че не може само да се работи всяко лято нонстоп. Сега почнах училище (1ва година студентка съм), и пак си търся работа.

Работя всяка лятна ваканция откакто бях на 16. Като се почне от средата на юни до края на Септември. Две лета бях продавачка на Златните- работех всеки ден от 10 сутринта до 12 вечерта горе- долу, почти без почивки (по една на седмица най- много), но бях много доволна, заплатата ми беше 15 лева на ден, а с малко измама стигаше до 30-35 дневно... Друг е въпроса колко оставаха накрая на лятото ( в общия случай спестени- не повече от 200-250 лева) Всички отиваха за кръчми, дискотеки и глезорийки (като ваучер на ден)

Тва лято бачках по- малко щото имах изпити- бях сервитйорка в един хотел, пак на Златни пясъци, месец и половина някъде, още по- доволна съм. Бях с договор, бачках сутрин 4 часа , вечер 4 часа, помежду- 4-5 часа почивка, всичко, което останеше от шведската маса се изплюскваше от нас, сервитйорите, такова ядене не съм яла никога... Кеф!
Само транспорта беше преебан, щото се дундуркахме 4 пъти дневно до Варна и обратно... Но иначе голям кеф. Заплатата беше 250 лева, с два почивни дни седмично, и на ден около 10 лева бакшиш спокойно се правят там

На всички тийнове бих дала съвет- Бачкайте хора, такъв купон няма! Запознаваш се със много хора,имаш си само твои пари, с които (все още) не се налага да се издържаш- сега е момента за диво прахосничество и луд купон!!!