Кръвното ви налягане възстановява нормалните си стойности (не си носех с мен машинка за мерене на кръвноналягане)
Пулсът ви се нормализира (не съмсигурен)
Температурата на ръцете и краката се увеличава до обичайната (това е от нерви)
8 часа
Нивото на въглероден оксид в кръвта намалява (моето си беше на същото ниво)
Нивото на кислород в кръвта се възстановява (да, и се чувстваш като дрогиран от многото кислород)
24 часа
Рискът от сърдечна атака намалява (при мен се увеличи от мисълта, че няма да пуша повече)
48 часа
Нервните краища започват да се възстановяват (ако се намеква за секс - не ми беше до това)
Увеличават се вкусовите и обонятелни способности (вярно е - усещах мириса на цигари от километър)
Ходенето става по-лесно (аз съм с кола)
2 седмици - 3 месеца
Кръвообращението се подобрява (особено ако има хубави жени наоколо)
Функцията на белите дробове се увеличава с 30% (при мене се увеличи с 27.4 %, сигурно съм дефектен)
1-9 месеца
Кашлицата,задъхването и недостигът на въздух изчезват (при мен кашлица се появи след като ги спрях, но другото е вярно ако тичаш всяка сутринпо 10км)
Почистват се белите дробове, инфекциите намаляват (аз си почистих дробовете с белина)
1 година
Рискът от инфаркт е наполовина по-малък от този при пушачите (дано)
Аз се майтапя, но не забравяйте че вече съм непушач. Отново препоръчвам книгата с риск да стана досаден. Невероятно лесно е да откажете цигарите, направо не е за вярване. Само трябва да пробвате (за тези, които са пробвали това не се отнася).