Какво ще кажете за тази игра?![]()
Ами ако говорим за този на маса - супер е.
На корт не мога да го играя много...
"Hominem te esse memento"
da kefi me mnogo![]()
И на мене ми е любимият спорт! Наистина е много приятно като се играе!![]()
Taka li? Men me kefi djobniqt tenis! Mn got!![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
да особено за Ванката Бързата ръка и за Гошо Фиешън чикиятаПървоначално написано от Sinister_Doll
ихихихихиих
Тренирам Тенис на корт и много се кефя като играя. Ама като гледам как някой др. играе резултата винаги е един и същ - заспивам на 5тата мин![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Играя си редовно тенис на маса, аматьорски, не тренирам. Иначе преди 5 години един месец тренирах тенис на корт, но се разболях и по някакви необясними причини прекъснах. И тениса на корт е готин, ама да го играеш, не става за гледане.
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
Не тренирам, но понякога играяМного ме кефи, обичам го този спорт, но предпочитам да играя, от колкото да гледам... не че го правя добре
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
i mene mnooooooooogo me kefi tenis na masa!a dali nqkoi znae kade moga da treniram tenis na masa?![]()
тенис на маса не обичам-играя понякога по физ.култура но определено не ми допада много.вижда ми се доста скучно.
а тенис на корт обожавам тренирала съм някъде около 8 години и бях супер запалена-сега като се замисля от масата време не съм играла но смятам в най-скоро време на отида да потренирам :P
Ако някой/я/ ме бие на тенис на маса /пък и на корт/, ще му дам нещо...![]()
..примерно да ме поразсъблече![]()
на корта ще те скъсам просто..........Първоначално написано от machoka
Скука е .. и на корт и на маса
аз на твое място ако стане така ще се оставя да ме бият. но и да не го направя пак така ще изглежда. просто досега тенис не съм играл. иначе ме кефи по телевизораПървоначално написано от machoka
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
kefi me,pe4ena igra!![]()
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*
Ami az ne g0 haresfam , makar 4e predi trenirah! Nqkf0 typ0 mi e! I daje kyt vidq p0 TV-t0 nqkyde da davat tenis vmest0 da gledam kak igraqt gledam kak h0rata sledqt t0pkata! G0lqm0 60u haha pr0bvaite nqk0i pyt kat0 vi e sku4n0 i nqma kf0 da pravite! :P
machoka-само ми дай възможност и просто ще те разбия![]()
ДаИ за тенисът на маса, и за тенисът ка корт. И двете ги практикувам. Стпахотни спортове. Тенис на маса по-често играя, но през лятото и по кортовете ходех.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Ami da mnogo mi haresva no tenis na kort pove4e za6toto
na masa ne moga da igraq![]()
ne moga da igraq tenis na kort,no mnogo se kefq na toq sport.
obojavam andy roddick,ama i federer stava![]()
Като игра ме кефи, ама ми е някакво кофти,че нямаме добри тенисисти/тенисистки!
![]()
![]()
tva e nai nai nai nai tupata igra za mene ! tenis na kort e nai nai nai tupiq sport det znam !aide na tenis na masa obi4am ama na kort ... zaebi !