- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- MODELIN
kajete mi pls pls ako nqkoi znae po kfo po dqvolite se otli4ava plastelina ot modelina
6ot
na4i az tuka pitah f ena knijarnica i onaq mi dava nali nekaf plastelin...
a modelin...vijdala sum grivni4ki i gerdancheta
s takia visqshti ot modelin i beshe tvurdooo...
kak da go nakaram toq plastelin da zasuhne f takf sluchai ako deistfitelno tfa ot knijarnicata e modelin?plspls nqkoi da mi kaje shot mnou me muchi toq vapros
za da etvurdo ne trqbva li da se izpe4e
Де да знам пък кое какво е..нещо. :/
А иначе да се втвърди пластелина...или му направи свирка или го остави да изсъхне (нали се пак е един такуф "влажен")
Във 2-ри 3-ти клас правихме нещо с моделин. Имам спомени, че беше просто отвратително да се работи с него. Просто ужасНе се занимавай с тая гадост.
Това бях аз
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
kato jiveeh v germaniq si kupuvah modelin, i to4no si praveh nqkvi gerdan4eta i grivni4ki, kato si gi napravi6 se pe4e vuv furnata, no nqma ni6to ob6to s toq plastelin tuka deto go prodavat.Ina4e de da znam kude moje da se prodava modelinsega kato se setih i mi se priiska pak da si napravq ne6to, 6te trqbva da potursq nqkude dano da ima
![]()
Е все пак съм пристрастен, защото мразих трудовото.
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
Мухахах никво МПС(мръсно подсъзнание) направо...хахах тва ме уби на място...Първоначално написано от Анонимко
dokolkoto znam modelina bi trqbvalo da e na principa na glinata,za da stane tvurd trqbva da se izpe4e![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от mary_jane_666
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Mr.Novembe®