- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЧАЛГАТА ?
Центар нападател на Бацова мааала![]()
2т. системно
малко старичка а?Код:Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 7:55 pm Заглавие: ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЧАЛГАТА ?
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Първоначално написано от Amayo
Amayo Бацов
Чалга?!НЕЕЕЕ!Члагата е болест както вече казаха!Преди я слушах, ама вече неее!Повечко от половин година не слушам чалга!Е зависи какво се разбира под члага, но все пак не слушам!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
PROTIV!!!!sa sorry nqkoi da ne se obidi ama za men tva e...ebati bozata
![]()
ЗА.
Не съм някакъв запален чалгар,но чалгата си е класика. Чалга не е само бозите,които пеят Планета Пайнер. Чалга например е Сръбското. Музика,която е най-популярната на Балканите вече 2 десетилетия.
Чалгата е купонджийска музика. Да си пиеш,да си денсиш по масите и най-вече да ти е кеф. Няма някакъв смисъл или послание като в другите стилове. Така е. И все пак защо да съм против чалгата? Защото текстовете не са смислени? За мен това не е основателна причина.
Целта на музиката е да забавлява. Чалгата го прави. Защо да съм против забавлението?
офффф айде престанете с тази тема тя вече е яко банална и изтъркана пък и темата е доста старичка и мненията Ви няма да се различават с нищо от останалите има и чалгари и такива дето мразят чалгата ся със 100 изказвания по този въпрос не можете да премахнете нито едните нито другите нали се сещате винаги ще ги има.
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Значи аз съм за чалгата,защото има хора,намиращи призване в тая среда - но съм категоричо против това този стил да ми се налага в културно отношение и да е вид еталон за това какъв човек си! Затова гласувах на този въпрос със "за" - ако беше за или против чалгата като масова култура,щах да гласувам със "против"
Пък аз гласувах против ! Като бях 2-3 клас си падах по чалгата (не мога да повярвам сега) ама хубаво че родителите ми ме вкараха в правия път(според тях)
az imam ma6inka protiv 4alga:vika mu se mozak....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
ХаХаПървоначално написано от die_die_my_darling
Тва ме разби
![]()
Верно нека си я има чалгата,ама да не ни я налагат.Кат си пусна нещо по Нова Тв и дадат реклама 2 минава рекламка или с Азис или с КамелияНе е честно!
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Против
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Аз съм против чалгата,но не искам да съдя никого и да критикувам ,просто за мен това не е хубава музика.
Съгласна!Много ме изнервя,ако не съм пила...Първоначално написано от Black_Orchid
АЗ СЪМ ПРОТИВ--защото не е авторска а по скоро микс от всякакаква балканска музика.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Твърдо Против Чалгата
Трябва да се напрви клуб против чалгата и форум притив чалгата![]()
Аз съм само на 13 и знам много за живота!!!
98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!
Също така и форум против педалските бандички като Токио Хотел...Първоначално написано от Sweet_Kaulitz
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
BLQQQQQQQQQQQQQQQKKKKKK!!!!
ОКПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
П.П - мен не ми пука какво мислят хората за ТХВажно е че на мен ми харесват
Аз съм само на 13 и знам много за живота!!!
98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!
ЗА!![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
tvurdo protiv![]()
Всеки да слуша каквото си иска.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
bez komentar :]
Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...
GLASUVAH PROTIV! I NE MISLQ 4e TOZI STIL 6TE ZAVLADEE SVETA, ZA6TOTO purvo- ne se pee na anglijski ili nemski i vtoro-Ednotipna e tazi muzika,toest pee se samo za lubov, a v su6toto vreme si pokazvat cicite i guzovete.EGATI PROSTOTIQTA!