Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
Единствения път, който съм посягал на по-малък от мене беше следния:
Аз си ритам на игрището с френдове и идват некви лапета 4-5 клас. Единия вика - Ей, огънче имаш ли? Аз му викам, че не пуша и оня ми ти хитрец - Ми ти си баси задръстения. Аз мълча, стискам зъби, няма как - по-малки са. Друг вика - а секс правил ли си. Аз - Не е твоя работа. Онея ми се хилят кат луди. Почнаха яко да ми лазят по нервите и им викам да се махат. Последва култова реплика - Лапай ми го. Е, не, викам си, тея ше и пребия вече. Онез продължават да се хилят - сетете се колко як тупаник ядаха двама от тях.
На др. ден идват "батковците" да ме бият. Хубу де, ама те на мойте години. Поговорихме си, резбрахме се, свестни хора излязоха.
Е, обяснете ми, някой от вас дори сещал ли се е да се държи с по-големи така в 4-5 клас?!

Greets
I az imah podoben slu4ai.ne mi se kara6e edin 4as i ama samo na men ,re6ih da poigraq malko futbol,zeh edna topka i po4nah se cepq kat pylen selqndur(za tva q ovagavam taq igra).i idvat nekvi lapeta det mi stigat
do pi6kata ako e nadyrvena i iskat da igraem i az si vikam OK.kvo tolkoz .am ediniq po4va mi govori kat na priqtelite si ne pomno kvo to4no kaza ama me iznervi-i re6ih da mu pokaja koi komandva parada. i toq kele6 kat vidq 4e pologenie mu se spe4e mi pokaza
nekyv boks ot rykata si i vika:"ti vnimavai posle da ne doidat edni batkovci s ei takiva ne6ta"az mu vikam
ti prodyljavai mi diga6 taka menzisa i moe batkovcite
da ne te vidqt blizkite 100god. pri koeto kele6a re6i da si zamyl4i.Am toq ne6tastnik mi vadi boks.i kvo si misli 4e 6e naprai boks,ami toi sled 2-3 god. 6e izkara q nekoi noj q pistolet.MAni mani ta begai.i po skoro tva stava samo v bg.