.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: kak da gi ugolemq

baca
    Guest

kak da gi ugolemq

zdrasti
    az sam edva na 11 a grudnata mi obikolka e edva 94. Daite saveti kak da gi ugolemq torpedata

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    aide po-leko si fantazirai..ili po-dobre se grumni napravo vmesto da puska6 tupi temi
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Цитирай Първоначално написано от Sophie
    aide po-leko si fantazirai..ili po-dobre se grumni napravo vmesto da puska6 tupi temi
    ебаси отношението.
    значи е верно това къде се говори за вас Плевенчаните -надути, тъпи к***лета

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    pii boza

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Guest
    gardite si sa dobre za vazrasta ti,daje golemi
    a za vaprosa ti masajirai gi

Супер фен Аватара на maybelline
    ц..ц..ц..дори не си на 11.Видях ти IP-то на компютъра...Като си нямаш работа,разбирам че искаш във форума да се бъзикаш,ама хайде по-добре давай свестни мнения по проблемите на другите,вместо да се бъзикаш тук.

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от the_snake`
    ебаси отношението.
    be temata e ebavka be ne vijda6 li????????????? spored tebe bih li se otnasqla taka kum seriozna tema???
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Guest
    hahaha az neznaeh che ima takiva fantaziori na tos svqt ...mersi mn na avtora na temata che me svetna

martito-pln
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_snake`
    ебаси отношението.
    a ti ot kade si be dupe kakvo vav va6iq grad(selo) si4ki ste super li?

As pak sam na 7 i h*q mi e 35sm kak da go naprawq po dalag ??

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    пълни тъпотий
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

11 точка от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си