.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 178
    Супер фен Аватара на skornex
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната Виж мнението
    Най голямата радост за тях е да се облечат в черно със прокъсани вампирски дрехи, да си набодат пиърси в носа веждите и джуките и като ходят по улицата и да се кефят как хората им мятат злобни погледи , така се чувстват некви ултра висши защото си въобразяват че са различни от "стадото" дето рийш ли нищо не разбира от истината а всъщност са си чиста проба пропаднали говна .
    ГЛУПАЦИ ВАС БОГ ЛИ ВА Е НАКАЗАЛ
    Последно редактирано от skornex : 07-15-2013 на 17:47
    F$@k suicide silence!

Господ нямаше да направи такава грешка , ако ги беше наказал той!

Такива хора са за линчуване тва е !! Слушайте си мазните чалгий и бийбъри мийбъри и ми яжте кура
    F$@k suicide silence!

И ти ли слушаш рок и метъл бе , Скронекс?!

Да друго не ми остана ;д
    F$@k suicide silence!

Еми кеф , какво има?!

Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Еми кеф , какво има?!
    МХМ
    F$@k suicide silence!

Абе луда работа
    F$@k suicide silence!

Ние ли бе?! Ние поне сме луди - а онея с чалгата са с промити импровизирани мозъци , което е отчайващо зле , в сравнение с нас.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Смешно ми е просто, уникално много прости хора в по-предните страници.

Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Ние ли бе?! Ние поне сме луди - а онея с чалгата са с промити импровизирани мозъци , което е отчайващо зле , в сравнение с нас.
    РАЗБИРА СЕ ЧЕ СИ ПРАВ - дойде ми кефа ;д - пз http://www.youtube.com/watch?v=pAgnJDJN4VA
    F$@k suicide silence!

Явно и ти си проста , щом пишеш при "уникално много прости" - те хора.

Цитирай Първоначално написано от skornex Виж мнението
    РАЗБИРА СЕ ЧЕ СИ ПРАВ - дойде ми кефа ;д - пз http://www.youtube.com/watch?v=pAgnJDJN4VA
    http://www.youtube.com/watch?v=cBQoxGlgoMc - Ето ти и на теб поздрав!

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Смешно ми е просто, уникално много прости хора в по-предните страници.
    F$@k suicide silence!

Обаче зависи за кои хора говори.

Такъв , дето само си мислят , че имат и е само за слушане на чалга.

Благодаря.

Брат, ти трябва наистина да си много забил...Изобщо от какъв зор си го писал това?Мислиш ли, че някой, който слуша такава музика ще се засегне или ще промени нещо? Можеш да си хейтваш стила колкото искаш, никой няма да спре да слуша метъл или да се облича по този начин, защото теб не те кефи.И как по дяволите не разбрахте най-после,че интелектът на човек не се определя само от музиката, която слуша, тоест не можеш да определиш,че човек е малоумен или нещо подобно, защото слуша определен тип музика...И не разбирам, като не харесавш метъл, недей да го слушаш и недей да се събираш с хора,които го слушат, какъв ти е проблемът?Плюс това ти за какъв се взе, не си нищо повече от другите, нито от метълите, нито от чалгарите, нито от които и да било, че да даваш акъли и да си раздаваш нежеланието критики насам натам.

Цитирай Първоначално написано от lemon_bonbon Виж мнението
    Брат, ти трябва наистина да си много забил...Изобщо от какъв зор си го писал това?Мислиш ли, че някой, който слуша такава музика ще се засегне или ще промени нещо? Можеш да си хейтваш стила колкото искаш, никой няма да спре да слуша метъл или да се облича по този начин, защото теб не те кефи.И как по дяволите не разбрахте най-после,че интелектът на човек не се определя само от музиката, която слуша, тоест не можеш да определиш,че човек е малоумен или нещо подобно, защото слуша определен тип музика...И не разбирам, като не харесавш метъл, недей да го слушаш и недей да се събираш с хора,които го слушат, какъв ти е проблемът?Плюс това ти за какъв се взе, не си нищо повече от другите, нито от метълите, нито от чалгарите, нито от които и да било, че да даваш акъли и да си раздаваш нежеланието критики насам натам.
    Много "антиметълисти" се появиха , само че с реклама на чалгата.

Wtf ? Каква реклама на чалгата бълнуваш ? Аз слушам метъл, затова се изказвам по темата :д

Говоря за автора.

темата е от 2005, разбира се, че автора си проверява 5 години по-късно темата

2013 - 2005 = 5.
    Колко имаш по Математика?

опса 8* и мисля, че е доста дребнаво да се захващаш за това

Гледах да те поправя , преди да го види някой друг потребител и да го разпространи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си