.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: waaaaaaaa 6a pla4a

Фен
    Град
    Pazardjik

waaaaaaaa 6a pla4a

imam problem
    daite mi nekvo opravdanie za bqgane ot 4as

1. Пишеш си СМС на своя телефон (първо си записваш номера като "сестра ми"), в него трябва да пише, че й е много зле и е болна и трябва да я вземеш от училище и да я водиш в поликлиниката.
    2. 10 мин преди края на часа взимаш някакви хапчета и викаш на даскала, че спешно трябва да ги изпиеш точно в еди-колко си часа. После си вземаш партакешите и вън.
    3. Казваш, че спешно трябва да отидеш до борсата, за да си купиш учебника по предмета.
    4. Излизаш, превивайки се от болка, след като си обеснявал 10 минути на учителя, чче те боли адски много киорема.
    5. Отиваш до тоалетната, а всъшност...
    6. Казваш, че спешно трябва да разговаряш с психоложката.
    7. Излизаш под предлог, че отиваш до аптеката, защото се превиваш от болка в главата, а "Аулина" ти е свършил току-що.
    8. Казваш, че трябва да вземеш малкото си братче от детската градина, защото иначе ще го оставят само навън, а майка ти не може да отиде, щото е в болница.

Айде стига за сега

Guest
    da de oba4e problema e 4e maika znae toest ne znae ama 6a razbere 4e sam bqgala oti 6a pra6tat pismo do na6te i na mene mi trebva nekvo opravdanie.neam nito brat nito sestra

Фен
    Град
    Pazardjik
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da de oba4e problema e 4e maika znae toest ne znae ama 6a razbere 4e sam bqgala oti 6a pra6tat pismo do na6te i na mene mi trebva nekvo opravdanie.neam nito brat nito sestra
    tva go pisah az

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    tuka ve4e stafa l060!

Супер фен
    Emi spored zavisi...
    no nai-4esno,imala si rabota,emi kaji na niakoi da ti napi6e edna belejka i tva e,ili kaji 4e si hodila na profilakti4en pregled
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    защо тряя да даваш някво обяснение ??????????

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    Гъзари ли го даваме ?

Зази кажи на ваште къв си прошляк, че не ти се учи и разни такива ! Като се отчаят от тебе няма да ги е яд за пропиляоното време в опити да те направят човек!

I`m Yuri ! Obey me !
    William Orbit-Barbers adagio for strings

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от Yuri
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    Гъзари ли го даваме ?

Зази кажи на ваште къв си прошляк, че не ти се учи и разни такива ! Като се отчаят от тебе няма да ги е яд за пропиляоното време в опити да те направят човек!
    пред даскали никво обяснение , ако се отнася за родители - бащата не се занимава много а майката все я филмирвам нещо...

Град
    Icarus , Kalima
    Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    tuka ve4e stafa l060!
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Mr.Novembe®

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си