- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ботушки
Imenno (: Az sum gledala samo v Gorgon i tuka edin dr v centura, 6ot mi e pod guza... Za tva 6te se radvam da prosvetli6... Nali razgrani4avata entusiazt ot pozior? (:Първоначално написано от exploitedteen
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
tezi sttrashno me kefat
kakto i tezi...
Dam. V Na Tumno sum gi gledala. 10x mn (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
а като каза getta grip се сещам, че преди година братчедката си взе такива обувчици от чужбина.. и последния път като ги видях не са мръднали въобще.. пък не се произвеждат от толкова отдавна.. не знам.. тия нямаха грешка обаче..
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
А в БГ продава ли се някъде нещо на New Rock?
"Hominem te esse memento"
е, 45 не носиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Хех, ще ги разгледам. А за цени имаш ли идея...?Първоначално написано от exploitedteen
"Hominem te esse memento"
амме нямам и намерениеще си карам с кецките пък ако е нещо много кишави или нещо такова мокро-с ботушите от мин. година,които са малко под коляното,ниски,черни,отдол са малко като бутонки,с много каишчици по тях,и определено не са Фолк
![]()
Такива рошави има в О'нийл,а мене ме кефят накакви такива тукмаци:![]()
бе, я да питам ... колко гроша вървят подобни галоши ... приблизително? за underground става въпрос. преди по-често наминавах в горгона, но все забравях да питам, а сега нямам време (нищо, че ми е до гъзаПървоначално написано от exploitedteen
) да отида, нито пък пари ... в На Тъмно съм чувала, че не са от най-качествените
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
горе долу от 150 нагоре някъдеПървоначално написано от пор
![]()
има си събирам цял живот ...
това са моите избраници от няколко месеца насам![]()
ще видим ...
мерси =]
190?!?
евтинджозки са ... хехе![]()
![]()
много ти благодаря за инфото! определено ще ми е от полза![]()
нахлузвам вълнените чорапи от Женския пазар и няма проблемиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Това,че Ъндърграунд държат доста по-студено от Стийл си е факт-имам чифтове и от двете марки.Ако искате нещо за зимата да ви топли препоръчвам Стийл 20 дупки-няма грешка(освен,че трудно се обуват).Ако искате наистина здрави обувки с лесно поддържаща се кожа,която винаги има блясък-то това са Ъндърграунд.Първоначално написано от exploitedteen
Не си купувайте Мартинс от България,защото са пълни боклуци,които се шият в Китай от ужасна кожа...
Абе не ми се вярва някоя уважаваща себе си "мацка" да тръгне с обувки,които тежат към 2 килца(зависи от номера-моите чифтове са все 39 или 40 и са толкова горе-долу),правят крака ти да изглежда още по-голям и неелегантен.Да не говорим как някоя ще обуе например Wehrmacht след удобните кецове или префърцунените курвенски ботички на токче.Представяш ли си-ебати гледката ще еПървоначално написано от exploitedteen
Освен това се носи и заблудата,че от кубинките вонят краката(поне при мен не е така-от 3 години не съм обувала друг тип обувки и нито краката,нито кубинките ми вонят на нещо-все пак това е естествена кожа,която не се вмирисва)и това няма да е мн приятно на някоя "мацка".А на някои тъпи позьорки родителите им не позволяват да ходят с такова нещо...Така че не мисля,че ще стане комерс.Говоря за истинските кубинки,а не ония имитации на боксьорски обувки,които се продават от 1-2 години.