.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Тема: Ботушки

Повече от фен
    Град
    HELL
    imam si kubinki ot estestvena koja ot minalata godina
    sq naskoro si vzeh i maratonki ot estestvena koja
    ama mislq da si vzema i oshte nekvi botushki .. neshto det da blyska po na gotika ...

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    добри марки, магазини, ала- бала
    Imenno (: Az sum gledala samo v Gorgon i tuka edin dr v centura, 6ot mi e pod guza... Za tva 6te se radvam da prosvetli6... Nali razgrani4avata entusiazt ot pozior? (:

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    tezi sttrashno me kefat
    kakto i tezi...

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Dam. V Na Tumno sum gi gledala. 10x mn (:

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    Град
    големото село софия
    а като каза getta grip се сещам, че преди година братчедката си взе такива обувчици от чужбина.. и последния път като ги видях не са мръднали въобще.. пък не се произвеждат от толкова отдавна .. не знам.. тия нямаха грешка обаче..
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

А в БГ продава ли се някъде нещо на New Rock?

"Hominem te esse memento"

Голям фен
    Град
    големото село софия
    чист късмет...
    оцелила е някоя оригинална, залежала бройка...
    за момиче е по- евентуално заради малките номера...
    мъжки, оригинален, грип ако си купи някой сега ще е истинско чудо.. (освен ако не носи 39-и или 48-и)
    е, 45 не носи

Цитирай Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
    А в БГ продава ли се някъде нещо на New Rock?
    predi malkite 5 kio6eta... malko sled insomniq ot drugata strana na ulicata mislq 4e ima..
    ma sa grozniiiiiiii
    Хех, ще ги разгледам. А за цени имаш ли идея...?

"Hominem te esse memento"

амме нямам и намерение ще си карам с кецките пък ако е нещо много кишави или нещо такова мокро-с ботушите от мин. година,които са малко под коляното,ниски,черни,отдол са малко като бутонки,с много каишчици по тях,и определено не са Фолк

Такива рошави има в О'нийл,а мене ме кефят накакви такива тукмаци:

амиииии в Горгон се продават- Underground (като моите) и Steel (приятелката ми има такива високи) и двете марки са много добри, но малко по- скъпички...
    за избор между двете марки...
    едните как изглеждат вижте преди6но мое мнение

STEEL

друг вариант е да си вземеш от "На тъмно"- Boots&braces или Dr.Martens Airwair, но за тях съм по- скептичен...

другите магазини където продават Rangers, dr.Martens i Getta grip (единия е на Солунска, другия е близко до Халите) ги подминаваите... обувките вътре са менте... и в повечето случай доста некачествени...
    пример Гета грип не се произвеждат от повече от 6 години вече, а те имат!!!
    засега толкова... :P
    бе, я да питам ... колко гроша вървят подобни галоши ... приблизително? за underground става въпрос. преди по-често наминавах в горгона, но все забравях да питам, а сега нямам време (нищо, че ми е до гъза ) да отида, нито пък пари ... в На Тъмно съм чувала, че не са от най-качествените
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от пор
    амиииии в Горгон се продават- Underground (като моите) и Steel (приятелката ми има такива високи) и двете марки са много добри, но малко по- скъпички...
    за избор между двете марки...
    едните как изглеждат вижте преди6но мое мнение

STEEL

друг вариант е да си вземеш от "На тъмно"- Boots&braces или Dr.Martens Airwair, но за тях съм по- скептичен...

другите магазини където продават Rangers, dr.Martens i Getta grip (единия е на Солунска, другия е близко до Халите) ги подминаваите... обувките вътре са менте... и в повечето случай доста некачествени...
    пример Гета грип не се произвеждат от повече от 6 години вече, а те имат!!!
    засега толкова... :P
    бе, я да питам ... колко гроша вървят подобни галоши ... приблизително? за underground става въпрос. преди по-често наминавах в горгона, но все забравях да питам, а сега нямам време (нищо, че ми е до гъза ) да отида, нито пък пари ... в На Тъмно съм чувала, че не са от най-качествените
    горе долу от 150 нагоре някъде

има си събирам цял живот ...

това са моите избраници от няколко месеца насам
    ще видим ...

мерси =]

190?!?
    евтинджозки са ... хехе
    много ти благодаря за инфото! определено ще ми е от полза
    Underground не са шити, а подметката е доста тънка (мен ме кефи това), но с тях е по- студенко.
    нахлузвам вълнените чорапи от Женския пазар и няма проблеми

Guest
    всъщност ония които съм показал аз са Steel и те струват към 160.
    Тия които си си избрала са Underground и са 190...

тааааа аз лично избирах между двете марки и мисля, че трябва да те предупредя
    Steel са шити, но подметката им е доста широка и мека (на мен това не ми харесва), а и на някои бързичко започва да се изтърква
    Underground не са шити, а подметката е доста тънка (мен ме кефи това), но с тях е по- студенко.

За мен на БГ пазара тези марки са най- добрите алтернативи... освен ако не си намериш оригинален Dr. Martens
    ако искаш посети този сайт---> www.drmartens.fly.to
    Това,че Ъндърграунд държат доста по-студено от Стийл си е факт-имам чифтове и от двете марки.Ако искате нещо за зимата да ви топли препоръчвам Стийл 20 дупки-няма грешка(освен,че трудно се обуват).Ако искате наистина здрави обувки с лесно поддържаща се кожа,която винаги има блясък-то това са Ъндърграунд.
    Не си купувайте Мартинс от България,защото са пълни боклуци,които се шият в Китай от ужасна кожа...

Guest
    sinister какви си си харесала???
    ако искаш съвет или нещо питане... щото аз доста се занимавам с такива неща...

а за модата... МАМКА ИМ поне кубинките ни оставете...
    нали сме поти, некъпещи се и т.н. гадни фешънчета само кубинките ни не пипайте защото този път ще има Война!!!

кубнките са за: военни, полиция, скинове, пънкове и метъли... другите не може да си играете с това
    муахахаха
    Абе не ми се вярва някоя уважаваща себе си "мацка" да тръгне с обувки,които тежат към 2 килца(зависи от номера-моите чифтове са все 39 или 40 и са толкова горе-долу),правят крака ти да изглежда още по-голям и неелегантен.Да не говорим как някоя ще обуе например Wehrmacht след удобните кецове или префърцунените курвенски ботички на токче.Представяш ли си-ебати гледката ще еОсвен това се носи и заблудата,че от кубинките вонят краката(поне при мен не е така-от 3 години не съм обувала друг тип обувки и нито краката,нито кубинките ми вонят на нещо-все пак това е естествена кожа,която не се вмирисва)и това няма да е мн приятно на някоя "мацка".А на някои тъпи позьорки родителите им не позволяват да ходят с такова нещо...Така че не мисля,че ще стане комерс.Говоря за истинските кубинки,а не ония имитации на боксьорски обувки,които се продават от 1-2 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си