Не ви ли писна от непрестанните флуудърски теми..Не ви ли писна от непрестанните повтарящи се теми..от увеличилата се напаст, която само разваля форума..от глупави ебавки между различните юзъри..от цялото това флуудене?Аз..честно да ви кажа..мн се изморих от всичко това!Направо нямам желание да пиша в темите.Преди влизах във форума с мисълта "еха сега ще вляза и ще постна в някоя хубава темичка", сега дори не мога да си го помисля - до такава степен всичко е станало безинтересно..А аз не съм човек, който мрази забавленията!Напротив, първоначално мн ми беше готино да гледам разни ебавки, но те просто..писват!Да, смешно беше, когато агентите завладяха форума, но по-късно станаха еднообразни.Питам ви ето това всички вас
Защо правите нещо, което няма смисъл, защо пропилявате времето си само с детски неща?Защо трябва да флуудите само и само да окаляте форума!Не ви ли е приятно, когато всичко е подреденичко и има ред?Защо обичате хаоса толкова много![]()
Предлагам никой да не ми трие темата или да я заключва, каквото и да става вътре в нея!Когато й дойде редът, аз ще помоля някой мод или админ да я заключи!Благодаря!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE