Цитирай Първоначално написано от expl0de
Цитирай Първоначално написано от morsmordre
Юри, нека ти кажа нещо
Ти си точно от онези малки комплексирани дяволчета, които не могат да се справят с проблемите си и затова са толкова плиткоумни и кръвта не стига до мозъка им.Смея да кажа, ти, като че ли, си им предводител!Толкова ли не разбра - никой не обръща внимание на тъпите ебавки, никой не обръща внимание на детското ти поведение - има хора, които умеят да флуудят, но не развалят форума.Мога да ти дам пример, ако го поискаш.Опитай се да бъдеш като тях - добре, флууди си, но не така, че да разваляш целия труд, хвърлен за този форум И, да, мен ще ме интересува страшно много, ако разбера, че Шери си е тръгнала от този форум!Забелязах, че тя вече не пише толкова активно, но причината не е, защото не го посещава, а защото няма смисъл да се пише в темите Мога да ти кажа, че Шери е една от най-полезните юзърки, който някой форум може да има Ако тя сметне, че форумът трябва вече да се назовава с кодово име "К.Е.Н.Е.Ф.", по-добре й повярвай!Мн съжалявам, че не те познавам лично, за да ти разкажа играта под дългия нос
пра си.Ако го видя,обещавам,че ще го набия
Ела ми копеле само ми ела хгагхагхахга !

Ае не мога да разбера защо всички се имат за големи психолози ахгахгахга. Напсуваш някой - комплекс. Кажеш на някой метъл или чалгарка - миришеш - айде пак комплекс ! Всяка втора дума на вас ви е комплекс ! Всяко, действие което не можете да обясните автоматично става комплекс на извършителя !
Ай сиктир ш ви обясняям !
Морсмордре да ти кажа бая внимание ми обръщат ! Изяж са :Р И носа ми си е мноо хубав ! Не говори така, че почнах да развивам комплекс вече хгахгахгахгахг То като се замислиш, точно вие комплексирате хората :Р ахгхгахга Ама как го измислих само, а ? Гадни комплексатори ! УМрете в cum !