Цитирай Първоначално написано от machoka

На Гагарина защо му обръщате внимание? Не го ли виждате, че това иска? Трябва някой програмист да създаде Игнор функция във форумите и да можеш да настройваш да не виждаш постовете на дадени юзери. Тази опция я имаше в IPB ако не се лъжа. Игнорирате тези човекоподобни като него и това е.. Това е начина, я вижте как игнорирахме агентите и вече не ги виждам или се явясват от дъжд на вятър - защото разбраха че вече не са интересни. Детска му работа.

----

Може да не ми цел живота или първа работа през деня, но като вляза тук искам да видя един подреден форум, с помагащи потребители, кадърни, свестни, умни. Повечето тук сме такива, ами хайде да си използваме капацитета. Днес в една тема да помогнем качествено - свърши ли сме много работа - някои нямаме време за повече.

И на края, ако стане 'една работа', /надявам се да се получи/, форума ще 'се оправи' до известна степен, гарантирам.

Сполай Ви приятели, разбирайте се, обичайте се, бъдете големи хора, не свадливи тийнчета.

С уважение,
.: machoka :.
Сносен ден драги ми Васко. Сполай и на теб. Не гледай треската в очите на другите, а гредата в своите, инак няма да прокопсаш. Освен това ти казах, че ника ми не идва от Юри Гагарин ! Презрението, което показваш не обижда мен, а паметта на този човек !

Що се отнася за агентите .... хгагхахгахг ние сме тука ве прошляк ! Кое е по-дразнещо ? Масов флуд или флуд по темите ?

С уважение: Special Agent Fox Mulder & Spec. Agent Jo Dee Fostar