.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Тема: KECOVE

Супер фен

KECOVE

Poneje ne mojah da nameria ostanalite temi s kecove...puskam tazi,za da spodelia s vas markite,kato DVS,...i da vi pokaja koi kecove nai-me radvat.I vie razira se pusnete,za da vida i va6ia vkus:

Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    тъпото ели замени токчетата с кецки. правете си извода колко са комерсиални. искрено съжалявам всички, на които наистина им харесват тея обувки
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    тъпото ели замени токчетата с кецки. правете си извода колко са комерсиални. искрено съжалявам всички, на които наистина им харесват тея обувки
    Abe spored teb 4ovek ne moje li 1 den da e s kecove,drug s pola,mnogo si zle...na tebe ako ne ti haresvat,tva si e tvoe mnenie,ia dai snimki,da vidim i teb malko da te sajelim togava...

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Abe spored teb 4ovek ne moje li 1 den da e s kecove,drug s pola,mnogo si zle...na tebe ako ne ti haresvat,tva si e tvoe mnenie,ia dai snimki,da vidim i teb malko da te sajelim togava...
    не съм толкова пропаднала, че да си пускам снимките под път и над път и нямам нужда одобрението за външния ми вид от някфа малка чалгарска пикла... и всъщност всеки, който ме е помолил за снимка на ЛС, никога не съм му отказвала...

Срам ме е,че и аз и такива като тебе носят кецове...ти си баси тъпата позьорка...
    А колкото до темата...ам таз седмица шси зимам някое от тея моделчета,най-вероятно вторите

One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Супер фен
    Град
    sofia
    ne hodq s takiva obuvki, no ina4e sa gotini kefqt me

бе, каквото и да си приказваме, кеца е адски удобна обувка и изключително здрава. от 5 години не съм си пъхала крака в друго и не съжалявам. боли ме, че някаква пръдла също носи "кецки", за да се прави на интересна ... или пък, че са станали супер комерсиални тея цървули. голяма работа
    НО и аз като всеки човек се нуждая от разнообразие и скоро смятам да се сдобия с нещо различно ... само трябва да намеря стотина лева, но това е друг въпрос
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Фен
    Град
    sofia
    аз страшно много се кефя на DVS евала на Eleonora а мойте кецки който са нося са същите като белите дето си показала само че са с розови връзки и подметка

Голям фен
    Град
    големото село софия
    мдА, очевАдно елито знае само дивиес, диси и глоуб, а?? ааа, не, не и галаз!!!
    предполагам за марки като ейдио не си и чувала, нали мило елинце ??? жалка картинка си.. сега ще кажеш, че просто те най-много ти харесват и бляблябля.. и да не ти харесваха, пак щеше да ги носиш предполагам, просто защото така правят 'готините', трябва и ти да си като тях...

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    hahaha... ako ima kaje6 Vans sigurno 6te se samoubiqt...
    ama te mai ne sa moderni sega nqma gi v boardshop-a
    men ve4e mi e gadno da nosq kecovete, kogato sum civilen, za6toto vsqkakvi pozi nosqt takiva...
    аз съм с ванс в момента, предпочитах да не ги споменавам, че ше има да се пули

Супер фен
    предполагам за марки като ейдио не си и чувала, нали мило елинце ??? жалка картинка си.. сега ще кажеш, че просто те най-много ти харесват и бляблябля.. и да не ти харесваха, пак щеше да ги носиш предполагам, просто защото така правят 'готините', трябва и ти да си като тях...
    To4no ti,koiato ne me poznava6,6te govori6 taka.A i moga da ti kaja 4e sam 4uvala za Gallaz.No ti pak kato si naduvka,i te ebe samo oe,kva marka e...

Голям фен
    Град
    големото село софия
    To4no ti,koiato ne me poznava6,6te govori6 taka.A i moga da ti kaja 4e sam 4uvala za Gallaz.No ti pak kato si naduvka,i te ebe samo oe,kva marka e...
    а аз кфо написах "ма", козо..?
    написах, че освен 3те фешън 'глоуб', 'диси' и 'дивиес', знаеш и ГАЛАЗ!!!!
    е, деба извикай някой да ти го преведе на детски език, аз по-дорбе от тфа не мога да го обясня.
    и точно мене не ме ебе особено кое кфа марка е, по-простата причина, че имам едни-единствени маркови дънки в гардероба си. просто исках да покажа на всички кфа малка позьорка си (не че не ни е ясно...) не знам кой пусна тема с марковите кецове обаче...
    мега си тъпа елеонороооооооо, заклевам се...

маратонките са си най яки.Досега от тея дето знам мога да кажа,че найк и уилсън рулират в удобството.
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Умирам за батко ф кецове
    Иначе аз много много не нося кецове... повече маратонки Имам само едни кецове, които стават за носене в момента
    Тея много ме кефят :P http://independentwear.se/butik/imag...20girl%203.jpg
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Голям фен
    s risk da me udu6i nqkoi..

kfo se vprqgate tolkova..da nosqt, da si gi lyskat i t.n. .. tfa 4e predi vreme te gledaha kato utrepka ako si s kecove.. i 4e i sega e taka v po - malkite gradove ( kam koito prinadleja i az de..) emi, kfo da im napraim.. samo iskah ad kaja 4e ve4e mi se povry6ta ot ei teq nenormalno golemi obuv4ici na dc..nqkoi modeli napravo..nqmam dumi.. i za tfa nai - ve4e sega nemoga da si namerq ni6to svqstno i se prinudih da si kupq pak pak pak .. ei teq det govorite za tqh.. ne 4e ne me kefqt
    kecovete po princip...ama prosto ne obi4am da povry6tam..apak v sf za ko stava vapros male male.. nqmam dumi prosto.. ama da si praqt kot si iskat, ni ma ibe.. ima i druga strana na vyprosa de..4e kat si s kecove i ZADYLJITLNO trqbva da si nqkyf pozior..ama zemi pogovori s 4oveka i togava govori..

P.S. malko nesvyrzano..ama ne mi se misli mn mn..

P.S.2 apak kfo nosq li..ne 4e nqkoi go interesuva ama da sam gararka i az http://shop.vans.com/webapp/wcs/stor...inNavDept=1111 - ei tfa ..ne6to podobno de, nemojah da go namerq to4niq model.. ama s bqlo i zeleno..ako pose6tavate 4esto sf shopovete trqbva da ste go vijdali..

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    ne hodq s takiva obuvki, no ina4e sa gotini kefqt me
    i az tuka

ogobas
    Guest
    ave vii si4ki ste mnogo zle ve
    KARAM SKEIT! i takia kat vas deto se kefqt na kecovete kato na moda mn me nervqt i mi idva da im biq edin skeit u glavata!
    i ko - po-udobni li sa vi?
    ko im e na kecovete 4e nqkvi gameni gi nosqt?
    TE SA PREDNAZNA4ENI ZA SKATEBOARD!!!
    ako nqma da karate skeit ne vijdam za6to gi nosite
    po-interesni li ste ko?
    basi zletata
    bilo moda, 4u6kiiii

Дали има човек в тоя форум,който знае че кец се вика на баскетболна обувка?!
    Малко се поинформирайте ве хора. Най-простия пример - Converse AllStar, Converse OneStar. ... а и кецовете не ме радват особено. нося сега Globe CT 4, но го купих щото беше на оферта и е мноо топличак

иначе сега съм с:

а иначе мноо ме кефи тва:

Град
    Icarus , Kalima
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Mr.Novembe®

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от Bloodomen
    няма ли да спреш с тфа Quote, бе гъз такъв ?

Re: KECOVE

Такива имам почти същите

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ахахахаха WILD__BOY тфа чорап
    ли е или обуфка
    немоа да разбера тия дето оплюха елеонора..кфо
    ви ебе че поредната чалгарска путка носи кецове?
    в края на краищата тфа е няква обуфка!се едно вие
    никога няа да обуете някфи официални обувки
    да да...
    и бтв аз съм с галаз..некфи розофки,
    некой да има да ми казва
    нещо?сиурно не съм фенка....сиурно съм "фешънка"
    е кфо да се праи
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

и мойте са галазки,бежавки с розови връзки снимка не ми се търси
    пък мечтата ми са едни на С1рка ама пак не ми се търси снимка даже и езика на клавиатурата ме мързи да сменя

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Nosih kecove 3 godini po feshunski, ama sega se otkazvam... Ne6to ne sa mn, mn moy stil. Ve4e zaciklih na tova, koeto mayka mi i ba6ta mi, izob6to tva pokolenie sa nari4ali "kec"... Za tova za men "kecut" me4ta e:

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    az si kupih edni 4erni s malko tumno sinio kecove,ne sa lo6i,ne sa i mnogo skupi na "globe"sa,i sa sladki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си