Poneje ne mojah da nameria ostanalite temi s kecove...puskam tazi,za da spodelia s vas markite,kato DVS,...i da vi pokaja koi kecove nai-me radvat.I vie razira se pusnete,za da vida i va6ia vkus:
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
тъпото ели замени токчетата с кецки. правете си извода колко са комерсиални. искрено съжалявам всички, на които наистина им харесват тея обувки![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Abe spored teb 4ovek ne moje li 1 den da e s kecove,drug s pola,mnogo si zle...na tebe ako ne ti haresvat,tva si e tvoe mnenie,ia dai snimki,da vidim i teb malko da te sajelim togava...Първоначално написано от chupacabra:)
не съм толкова пропаднала, че да си пускам снимките под път и над път и нямам нужда одобрението за външния ми вид от някфа малка чалгарска пикла... и всъщност всеки, който ме е помолил за снимка на ЛС, никога не съм му отказвала...Първоначално написано от Eleonora
Срам ме е,че и аз и такива като тебе носят кецове...ти си баси тъпата позьорка...
А колкото до темата...ам таз седмица шси зимам някое от тея моделчета,най-вероятно вторите![]()
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
ne hodq s takiva obuvki, no ina4e sa gotini kefqt me![]()
бе, каквото и да си приказваме, кеца е адски удобна обувка и изключително здрава. от 5 години не съм си пъхала крака в друго и не съжалявам. боли ме, че някаква пръдла също носи "кецки", за да се прави на интересна ... или пък, че са станали супер комерсиални тея цървули. голяма работа![]()
НО и аз като всеки човек се нуждая от разнообразие и скоро смятам да се сдобия с нещо различно ... само трябва да намеря стотина лева, но това е друг въпрос![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
аз страшно много се кефя на DVSевала на Eleonora
![]()
![]()
![]()
а мойте кецки който са нося са същите като белите дето си показала само че са с розови връзки и подметка
мдА, очевАдно елито знае само дивиес, диси и глоуб, а??ааа, не, не и галаз!!!
предполагам за марки като ейдио не си и чувала, нали мило елинце ???жалка картинка си.. сега ще кажеш, че просто те най-много ти харесват и бляблябля.. и да не ти харесваха, пак щеше да ги носиш предполагам, просто защото така правят 'готините', трябва и ти да си като тях...
аз съм с ванс в момента, предпочитах да не ги споменавам, че ше има да се пулиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
To4no ti,koiato ne me poznava6,6te govori6 taka.A i moga da ti kaja 4e sam 4uvala za Gallaz.No ti pak kato si naduvka,i te ebe samo oe,kva marka e...Първоначално написано от chupacabra:)
![]()
![]()
![]()
а аз кфо написах "ма", козо..?Първоначално написано от Eleonora
написах, че освен 3те фешън 'глоуб', 'диси' и 'дивиес', знаеш и ГАЛАЗ!!!!
е, деба извикай някой да ти го преведе на детски език, аз по-дорбе от тфа не мога да го обясня.
и точно мене не ме ебе особено кое кфа марка е, по-простата причина, че имам едни-единствени маркови дънки в гардероба си. просто исках да покажа на всички кфа малка позьорка си (не че не ни е ясно...) не знам кой пусна тема с марковите кецове обаче...
мега си тъпа елеонороооооооо, заклевам се...![]()
маратонките са си най яки.Досега от тея дето знам мога да кажа,че найк и уилсън рулират в удобството.
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Умирам за батко ф кецове![]()
![]()
Иначе аз много много не нося кецове... повече маратонкиИмам само едни кецове, които стават за носене в момента
![]()
Тея много ме кефят :Phttp://independentwear.se/butik/imag...20girl%203.jpg
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
s risk da me udu6i nqkoi..
kfo se vprqgate tolkova..da nosqt, da si gi lyskat i t.n. .. tfa 4e predi vreme te gledaha kato utrepka ako si s kecove.. i 4e i sega e taka v po - malkite gradove ( kam koito prinadleja i az de..) emi, kfo da im napraim.. samo iskah ad kaja 4e ve4e mi se povry6ta ot ei teq nenormalno golemi obuv4ici na dc..nqkoi modeli napravo..nqmam dumi.. i za tfa nai - ve4e sega nemoga da si namerq ni6to svqstno i se prinudih da si kupq pak pak pak .. ei teq det govorite za tqh.. ne 4e ne me kefqt
kecovete po princip...ama prosto ne obi4am da povry6tam..apak v sf za ko stava vapros male male.. nqmam dumi prosto.. ama da si praqt kot si iskat, ni ma ibe.. ima i druga strana na vyprosa de..4e kat si s kecove i ZADYLJITLNO trqbva da si nqkyf pozior..ama zemi pogovori s 4oveka i togava govori..
P.S. malko nesvyrzano..ama ne mi se misli mn mn..
P.S.2 apak kfo nosq li..ne 4e nqkoi go interesuva ama da sam gararka i az http://shop.vans.com/webapp/wcs/stor...inNavDept=1111 - ei tfa ..ne6to podobno de, nemojah da go namerq to4niq model.. ama s bqlo i zeleno..ako pose6tavate 4esto sf shopovete trqbva da ste go vijdali..
ave vii si4ki ste mnogo zle ve
KARAM SKEIT! i takia kat vas deto se kefqt na kecovete kato na moda mn me nervqt i mi idva da im biq edin skeit u glavata!![]()
i ko - po-udobni li sa vi?
ko im e na kecovete 4e nqkvi gameni gi nosqt?
TE SA PREDNAZNA4ENI ZA SKATEBOARD!!!
ako nqma da karate skeit ne vijdam za6to gi nosite
po-interesni li ste ko?
basi zletata
bilo moda, 4u6kiiii
Дали има човек в тоя форум,който знае че кец се вика на баскетболна обувка?!![]()
![]()
![]()
Малко се поинформирайте ве хора. Най-простия пример - Converse AllStar, Converse OneStar. ... а и кецовете не ме радват особено. нося сега Globe CT 4, но го купих щото беше на оферта и е мноо топличак![]()
иначе сега съм с:
а иначе мноо ме кефи тва:
![]()
Първоначално написано от chupacabra:)
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Mr.Novembe®
няма ли да спреш с тфа Quote, бе гъз такъв ?Първоначално написано от Bloodomen
![]()
Такива имам почти същитеПървоначално написано от Eleonora
ахахахаха WILD__BOYтфа чорап
ли е или обуфка
немоа да разбера тия дето оплюха елеонора..кфо
ви ебе че поредната чалгарска путка носи кецове?
в края на краищата тфа е няква обуфка!се едно вие
никога няа да обуете някфи официални обувки
да да...
и бтв аз съм с галаз..некфи розофки,
некой да има да ми казва
нещо?сиурно не съм фенка....сиурно съм "фешънка"
![]()
![]()
е кфо да се праи
и мойте са галазки,бежавки с розови връзкиснимка не ми се търси
пък мечтата ми са едни на С1рка ама пак не ми се търси снимкадаже и езика на клавиатурата ме мързи да сменя
![]()
Nosih kecove 3 godini po feshunski, ama sega se otkazvam... Ne6to ne sa mn, mn moy stil. Ve4e zaciklih na tova, koeto mayka mi i ba6ta mi, izob6to tva pokolenie sa nari4ali "kec"... Za tova za men "kecut" me4ta e:
![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...