.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65

Тема: KECOVE

Guest
    chupacabra
    Kvo se prai6 na golqma poznava4ka i nari4a6 si4ki drugi poziori
    I kvo 6e mi kaje6 4e i ti ne si poziorka????
    Ti otkyde si 4ula za kecovete (obry6tam se i kym vsi4ki drugi det se praqt na golqmata rabota)
    Da ne bi sama da si gi izmislila ???????
    I vie ste se povliqli ot modata!
    Taka 4e prosto ne moga da gledam ne poziori,a takiva kato vas det se mislqt za golemite razbira4i,a vsy6tnost sa sy6tite gadni pozior4eta

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Дали има човек в тоя форум,който знае че кец се вика на баскетболна обувка?!
    Малко се поинформирайте ве хора. Най-простия пример - Converse AllStar, Converse OneStar. ... а и кецовете не ме радват особено. нося сега Globe CT 4, но го купих щото беше на оферта и е мноо топличак

иначе сега съм с:

а иначе мноо ме кефи тва:

да
    т`ва мноо малко хора го знаят!
    баща ми оня ден ме образова по въпроса...
    и при това БАЩА МИ!
    в такива моменти се чуствам тъпа

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    chupacabra
    Ti otkyde si 4ula za kecovete (obry6tam se i kym vsi4ki drugi det se praqt na golqmata rabota)
    Taka 4e prosto ne moga da gledam ne poziori,a takiva kato vas det se mislqt za golemite razbira4i,a vsy6tnost sa sy6tite gadni pozior4eta
    Гледам богат речник имаш

Цитирай Първоначално написано от forrzi
    и при това БАЩА МИ!
    Скъпа това хората си го знаят .. но не го знаят фиешъните и аве .. по-младите дето им се бълват глупостите че скейтърските обувки са кецове. Кецове иначе има от много време и е нормално баща ти да те е светнал от към 1954г. мисля .. не съм сигурен, но нейде там ...

Голям фен
    Град
    големото село софия
    chupacabra

епа позьорка съм, да, поне не го отричам
    нося кец на крака си от 5ти клас някъде /макар тогава да не бях чувала още за глоуб и т.н./. повлияли сме се били... както и да е.
    в голяма /или не толкова/ степен заради позьорски мухльовци избягвам да си нося ванските, които са доста хубави кецове. защото падам на вашето 'позьорско' копирваческо ниво.
    аре мри некъде
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Ne mi puka dali kato nosi6 kez si pozior,dali ne si... vse mi e taq.Men si me kefqt kezovete i kato gi nosq vuob6te ne me ebe dali sum poziorka ili ne!!I vuob6te ne mi puka dali drygite 6te kajat ne6to i kakvo 6te kajat!! Taka 4e Chupacabra ne e prava spored mene

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от xandria
    Ne mi puka dali kato nosi6 kez si pozior,dali ne si... vse mi e taq.Men si me kefqt kezovete i kato gi nosq vuob6te ne me ebe dali sum poziorka ili ne!!I vuob6te ne mi puka dali drygite 6te kajat ne6to i kakvo 6te kajat!! Taka 4e Chupacabra ne e prava spored mene
    зависи от колко време ги носиш. като гледаш как нещо, което малък кръг готини хора харесва и предпочита и как тоя кръг се разраства до такава степен, че всеки започва да си го купува/прави, не е особено приятно. още по-малко, че не знае абсолютно нищо за тая обувка, освен, че 'пенка е готино и модерно момиче. пенка от съседния вход си ги е купила, трябва и аз да си ги купя'.
    сега тука всички ще кажат, че се вманиячавам и блябля, просто наистина мноого държа на обувките си, нека да изглеждам като последната клошарска мърла, но обувките ми да са добре.
    п.с. това 'не ме ебе' е страхотна отбранителна позиция. и ние го знаем тоя номер..

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    и при това БАЩА МИ!
    Скъпа това хората си го знаят .. но не го знаят фиешъните и аве .. по-младите дето им се бълват глупостите че скейтърските обувки са кецове. Кецове иначе има от много време и е нормално баща ти да те е светнал от към 1954г. мисля .. не съм сигурен, но нейде там ...
    е,виж ся...донякъде exploitedteen е прав,че всичко се променя с течение на времето и това е нормално!но не е много нормално да наричаш скейтърите с думичката "фиешъни"!все пак хората се делят на малки общества и едно от тях е именно скейт обществото,което всъщност в последно време не е мноо натурално така да се каже.
    пак повтарям-не съм навътре в нещата,но поне донякъде уважавам именно точно това общество
    казах,че в последно време не е много "натурално"-седъ си аз и гледам тъпи позички да карат скейт-АБЕ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!дет се вика-всяка жаба да си знае гьола нали?
    аре спирам че започвам да се излагам...

Град
    сердика - добрич
    а ве ...кой е казал пък че за определения стил музика който слушаш трябва да носиш точно определено облекло/обувки и т.н. .....който каквото си иска да слуша и който каквоото си иска да обува...не мога да разбера какво ви бърка толкова...верно тъпо е някаква малка шунда да си припява последния хит на азис примерно и да потропва с кецки в/у някоя маса...ама само толкова..не е нужно да нападате всеки който не одобрявяте..нали вие си знаете че са позьори...смешни...рано или късно ще пораснат..а пък може наистина този вид чепици да се харесват на някои фенове на поп-фолка....то си е въпрос на вкус...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    chupacabra

епа позьорка съм, да, поне не го отричам
    нося кец на крака си от 5ти клас някъде /макар тогава да не бях чувала още за глоуб и т.н./. повлияли сме се били... както и да е.
    в голяма /или не толкова/ степен заради позьорски мухльовци избягвам да си нося ванските, които са доста хубави кецове. защото падам на вашето 'позьорско' копирваческо ниво.
    аре мри некъде
    EPAA i bez boi si prizna 4e si gadna poziorka,nosi6 kecove ot 5-ti klas.Bravo,az togava biah s maratonki.Golema si gazarka o6te ot malkaa,kato si bila...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    mmmmmm... kakto bqh kazal vsi4ki sme poziori, no prosto spomenah, 4e edno vreme tezi obuvki se noseha ot opredeleni hora, imahme si sobstven stil i si se razli4avahme ot drugite... a sega... vsi4ko e tolkova ednakvo... vsi4ki nosqt kecove, ili ot oniq sme6tnite obuvki 4algarskite....
    prosto e gadno...
    гадно е за теб и за ония хора ,които са създали нещо с което да се различават и то им е отнето!а на тъпите чалгарки дето си пъхат окъсялите дънки в ботушите пепел от рози,даже им е кеф от факта,че ти го отнемат!
    баси шибнята

гадната глобализация

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    EPAA i bez boi si prizna 4e si gadna poziorka,nosi6 kecove ot 5-ti klas.Bravo,az togava biah s maratonki.Golema si gazarka o6te ot malkaa,kato si bila...
    ето точно това имах предвид. някъде да съм казала, че като носиш кец си гъзар ?
    затова ти носиш кецове нали? това е твоето мислене готините носят еди-какво-си трябва и аз да го правя! каквото и да носиш си оставаш една малка комплексарка, на която и е пределно ясно, че никой няма да хареса като се облича в 'собствените' си дрехи, има си собствен стил, използва собствените си думи. защото я е СТРАХ,че ще бъде отхвърлена от 'готините', че нейната истиснка същност е толкова противна, че тя се опитва да 'открадне' нечия друга. освен комплексарка си и СТРАХЛИВКА, елеоноро. не говоря за кецовете в момента, а за нещо съвсем, съвсем друго..
    не е ли така ели ? отричаш ли?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    ето точно това имах предвид. някъде да съм казала, че като носиш кец си гъзар ?
    затова ти носиш кецове нали? това е твоето мислене готините носят еди-какво-си трябва и аз да го правя! каквото и да носиш си оставаш една малка комплексарка, на която и е пределно ясно, че никой няма да хареса като се облича в 'собствените' си дрехи, има си собствен стил, използва собствените си думи. защото я е СТРАХ,че ще бъде отхвърлена от 'готините', че нейната истиснка същност е толкова противна, че тя се опитва да 'открадне' нечия друга. освен комплексарка си и СТРАХЛИВКА, елеоноро. не говоря за кецовете в момента, а за нещо съвсем, съвсем друго..
    не е ли така ели ? отричаш ли?
    Am edva li 4ovek ,koito ne me poznava 6te mi govori taka.Da,moje bi se staraia da s eobli4am dobre i da me priemat kakvato sam!No ne nosia kecove ot gazaria,a prosto za6toto taka mi haresva

Голям фен
    Град
    големото село софия
    просто защото така ти харесва ??? съмнявам се, че щяха да ти харесат, ако ги беше видяла на някой клошар, нали?
    може да се стараеш да се обличаш добре, но не заради теб, ами заради хората ОКОЛО теб.повтарям, че не говоря само за кецовете, а за други неща.
    нямам нищо, ама АБСОЛЮТНО нищо лично, но такива като тебе ги знам мноооооооого, знам им мисленето и въобще цялата 'система' така че и да ми твърдиш каква си или не си, просто си ужасно прозрачна

Супер фен
    Am dobre tvoe mnenie!Ako se zapoznaem i me opoznae6,togava 6te govorim... ne govori za niakoi predi da si go vidial nai-malkoto!ne si izgraijai mnenie pod tova,zad koeot toi se krie!!!

Голям фен
    Град
    големото село софия
    окей - няма да коментирам повече, просто си помисли за това което ти написах по-горе

men naistina mi haresvat kecovete,no gledam da si kupq nqkakvi po-evtini,kolkoto da mi e udobno,a ne nekfi za 100-150 lv,za gyzariq..kakto pravqt pove4eto

Повече от фен
    Град
    Vratsa

e tiq sa mnoo qki samo da beha kafqvi....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    ау тия са жестоки...ама са велур,а аз си търся кожа за зимата...

Повече от фен Аватара на air_wisp
    az sam s
    v momenta...em dovolen sam
    маа фака

[b]Дали има човек в тоя форум,който знае че кец се вика на баскетболна обувка?! [/img]
    хахаха тва и аз го знам от миналата учебна година..един съученик ми каза:Р

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    az sam s
    v momenta...em dovolen sam
    мойте са същите,мноо са добри...исках да си зема зелените обаче братчеда има и щесе да е малко тъпо да си зема и аз такива....
    иначе мнооо ме кефат:
    http://store1.yimg.com/I/freestyleshop_1866_416938
    http://store1.yimg.com/I/freestyleshop_1871_38723983
    http://store1.yimg.com/I/freestyleshop_1870_10228757
    http://store1.yimg.com/I/freestyleshop_1870_10263857
    http://store1.yimg.com/I/freestyleshop_1868_16490617
    http://store1.yimg.com/I/freestyleshop_1870_7334476
    http://store1.yimg.com/I/freestyleshop_1869_12807870
    http://store1.yimg.com/I/freestyleshop_1870_306135
    има и доста други,но мнооо ме мързи....
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Guest
    Най-мразим скейтъри и скейтърски кецове.

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Най-мразим скейтъри и скейтърски кецове.
    пич за кво тогава пишеш изобщо,а?
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Guest
    За да се заяждам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си