е тфа са кецове за мене (: олд скуул... тия ню скуул и аз ги нося, ама по простата причина, че нещо олд скуул не мога да си намеряПървоначално написано от Sinister_Doll
![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Тея са мой тип.
Колкото до Елеонора... Писна ли ти от пози?
I'm devil4e!
този магазин не почна ли да става доста известен напоследък и то сред хора, сред които не трябва?
защо ли си мисля, че това ще стане едно доста посещавано място в близко бъдеще![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
веднага се сещам за две (или по - скоро една) приятелки, които биха ударили един "шопинг" там, само защото е куул или просто, за да се впишат в по - нестандартната част на обществото ... или бог знае какво.
ама аз тва на нея трябва да й го кажа, не виждам защо се обеснявам във форума (??).
.... абе, дреме ми. не, излъгах. наистина ми дреме.
я да легна да спЪ![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Znam... Ama nqma da me ogreeПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Ina4e Gorgon e Vurxa! Predi godina i ne6to nikoy ne moje6e da mi kaje kude e, ne mi se otvarq6e site- a... Mn se nervirah ot tozi fakt, otidoh da izpu6a edna cigara do edin blizuk ugul do nas i spotirah tabelka s nadpis "Gorgon"... 6tqh da umra ot smqh!
Ina4e kvi barbita sum vijdala vutre, ne e istina! Super mn sum se nervirala... Nqkvi tipi4ni 4algarki mi raglejdat kojeni korseti i se radvat. Az ako bqh na sobstvenika, edin lubezen 6ut i sa u dvor4eto![]()
Mn na6umq shop4eto naposleduk...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
a be to i az obi4am da se zaqjdam ama mislq 4e nma smisalПървоначално написано от Анонимко
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Toia gost da si gleda rabotata!!!
маа фака
madamПървоначално написано от wan`a`doo
poziorka e...
tiq kecove im se kefq suuuupeeeeeeeeer mnou ama ne stava da si gi zema 6oto sa velureni i za tva 6e propuskat pove4emn im se kefq,ama ne stava
е тва съм си харесал![]()
Тия са мноо яки.Кефя се кат видя некфи смъкнати баскетболисти с такива кецкиПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама аз лично предпочитам от комерсиалните за момента
![]()
tova sa moite![]()
super mnogo me radvat i sa mi adski udobni![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Jamalska тва са Reebok - комерсиални щом айверсън играе с тях.
а и това що показвате за пореден път казвам не са кецове!!!
това са кецове:
такива са сепоявили първите баскетболни обувки наречени кецове!
Ami az sum s DVS i sa mi super udobni i mn si gi obi4am![]()