.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    me-myself-I
    Guest

Podvlastno li e nastroenieto vi na vremeto?

Az naprimer adski mnogo se vliqq,ako e slan4evo,i na men mi e veseli4ko/v pove4eto slu4ai,zavisi vse pak../,a kato e mra4no,obla4no i dajdovito mi e nqkvo takova sduhano i tajno/po princip.../ . E,na vas vazdeistva li vi meteorologi4nata obstanovka ili ne?

Супер фен
    Град
    sofia
    as puk mnogo obi4am dujda i mi e mnogo qko kat sum v ku6ti na uiutno i si gledam ne6to

Ах, едва тема, в която да искам да пиша, да не повярваш
    Моето настроение е адски зависимо от времето Ама си има и малки изключения де Леле, колко пъти ей така изведнъж се скапе времето и аз почвам да се мръщя, това съм го забелязала :P Все като завали и вече усмивката пада от лицето ми А пече ли...леле, като слънчоглед гледам весело към слънцето Сега вън е гадно времето, ала се събудих в много яко настроение и да се надяваме че до края на деня няма да ми се скапи
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Da!Mnogo e podvlastno!To4no za tova se "prigotvqm za zimen sun" !Izobshto ne samo vremeto no i sezonite mi desitvat razli4no...iskam lqto i toplo! ...Vinagi loshoto vreme mi e razvalqlo nastroenieto!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен
    ох... не мога да определя точно мисля, че не. Аз обожавам както топлите, дълги, слънчеви дни, така и дъждовните, студени... просто винаги намирам какво да правя и настроението ми определено не зависи от това. Даже в момента като вали ми е адски готино :P Иначе попринцип слънцето като ми грее в очите се изпълвам определено.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Моето настроение е адски зависимо от времето Ама си има и малки изключения де Леле, колко пъти ей така изведнъж се скапе времето и аз почвам да се мръщя, това съм го забелязала :P Все като завали и вече усмивката пада от лицето ми А пече ли...леле, като слънчоглед гледам весело към слънцето Сега вън е гадно времето, ала се събудих в много яко настроение и да се надяваме че до края на деня няма да ми се скапи
    Napylno sym syglasna s vsqka edna tvoq duma

Фен
    Град
    taina maina
    В мозъка има една жлеза, наречена трето око. Тя настройва организма според времето навън. Тъй че влиянието на времето върху настроението ви е научно обосновано.
    Черно море много е добре
    Слънце пече - още по-добре
    Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
    Admin-Coki:
    Големината на снимката в подписа ти е недопустима!

Guest
    opredeleno vliqe vremeto vurhu nastroenieto mi. v momenta sum v ujasno nastroenie

Голям фен
    Град
    S o F i A
    ooo da! opredeleno nastroenieto mi e podvlasnoi na vremeto.samo deto mnogo obi4am da vali dujd i da e obla4no
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    За да кажа, че зависи от времето, значи трябва винаги да съвпадат Ама не е така.
    Има случаи, в които на мен ми е кофти, а на вън вали (обожавам го тва ) или пък аз съм на кеф, а навън е слънчево, безоблачно и т.н. :P Има и случаи, в които завалява и на мен ми се скапва настроението или пък грейне слънце и аз мина на +
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Голям фен
    Град
    DreamLand
    damz i moito mnoo se vliq ot vremeto e ne vinagi de ,no v po4ti vsi4ki slu4ai e taka i opredelno lqtoot sym dosta po-vesela)a i ne samoa z xixiix

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    super mnogo mrazq 6ibaniq dujd

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    мн ясно
    особенно лятото
    баси тъпото е кат вали
    не мога да отида на плажа да са разбия

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Mi dujda me kefi.Ama kato e mra4no i e nqkvo nikvo i ne vali me nervi super mnoogo i me sdyhva

Супер фен
    Град
    София
    Аз също съм забелязала,че времето оказва доста влияние върху настроението ми...но се опитвам не зависимо дали вали или е студено аз все да съм си в добро настроение

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Ами..да ако излизам....и завали...се ядосвам много!!!
    Аko пече..и излизам....просто танцувам...!!!
    Ако не ми се прави нещо и завали се кефя..и танцувам танца на пеперудите(шегувка)

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Супер фен
    Аз пък страшно много обичам дъжда!Особено като вали и да се разхождам :P
    Не ми пука к'во е времето...ако ми се излиза, ще излезна !
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Аз пък страшно много обичам дъжда!Особено като вали и да се разхождам :P
    Не ми пука к'во е времето...ако ми се излиза, ще излезна !
    точно така!
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Napylno sym syglasna s vsqka edna tvoq duma
    И аз !
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    Icarus , Kalima
    ne osobedno
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Mr.Novembe®

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си