.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Боли ме :О(

Guest

Боли ме :О(

Аз съм на 15 и едната ми гърда нещо ме боли-некви такива остри болки,но това става само когато се протягам или нещо таково.Иначе като стоя на 1 място нищо не усещам?

Guest
    Само едната? хм.. съмнейшън...Бегай при чичко доктор може да е сериозно.Не мисля,че е нормално постоянно да те боли като мърдаш...Може пък и да е от разтежа,ама за всеки случай отиди да се прегледаш.Само тогава ще си сигурна.

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    може да ти се е разтегнал мускул. Не се ебавам, м/у другото. На една моя съученичка я болеше така едната гърда и ме пита дали знам нещо по въпроса. Аз, нали като с много личен опит, за това какво може да ми има с гърдите.../аз съм м/ я посъветвах да отиде на легар. Еми той и казал, че няма нищо страшно, била си разтегнала сухожилие, доакто е играела волейбол.
    Но винаги има риск, такаче отиди на лекар, няма от какво да се страгуваш ^^
    Don't hate me, I'm just blind.

Guest

Re: Боли ме :О(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз съм на 15 и едната ми гърда нещо ме боли-некви такива остри болки,но това става само когато се протягам или нещо таково.Иначе като стоя на 1 място нищо не усещам?
    забравих да кажа че е някъде от около година

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    еми някъде преди около година е трябвало да отидеш на лекар, НО още не е късно. ХОДИ БЕ! няма от какво да се плашиш, това им е работата на хората, да ни помагат.

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Ходи на лекар най-добре!
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Black_Orchid
    Ходи на лекар най-добре!
    Аве да,няма нужда според мен!
    Растат ти циците ако ме питаш спокс
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    нали сори за офтопика, ама да си момиче е много гадно бе Всеки месец цикъл, растеж на гърдите, болки в корема... /малко в бъдещото/... така приятното 3 до 30 часово раждане, критическа.... наистина ви се възхищавам! /е то оставаше и на мъже да се възхищавам.../ но орпеделено вие сте много повече от колкото е "общо прието" !!!

Guest

Re: Боли ме :О(

забравих да кажа че е някъде от около година
    Сетих се за още инфо
    Значи често съм я удряла тази гърда(естествено без да искам),но това беше отдавна-трябваше вече да ми е минало

Еми мога да те посъветвам само да отидеш на лекар,така ще разбереш най-добре какво ти е.Но едва ли е нещо сериозно,ти си още малка -е малка,малка колкото мене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си