- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- momi4eta, helpvaite!!
Zna4i ot dosta vreme kosata mi pada... zapo4nah da vzimam Kalmacin ot 4etiri dena, prez denq zapo4na qko da mi se spi, bqloto te4enie se uveli4i,urinata mi e mnogo mutna, makar 4e ne moje da se kaje 4e izob6to ne pia i e zashtoto sum dehidratirana.. nastinala li sum ili e ot tabletkite slu4aino??... kak mislite
Zdrasti, личното ми мнение , че имаш нужда от изследване на стерилна и обикновенна урина и ехография на черен дроб. Освен това не е лошо да започнеш по-редовно да приемаш течности като чай, минерална вода, натурален сок общо взето около 2.5 литра за един ден.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Тва е от смяната на сезоните и на мен така ми пада!
Нормално е стига да не стане прекалено много![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Би трябвало да е нормално, но момичето както виждаш има други проблеми не само този. Не знам това е нормално и при мен е така, може да си настинала не мога да помогна послъшай тази от второто мнение. Права е.Първоначално написано от vra4ka