- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ima li mi ne6ty:(
hi.mii kak da zapo4na..gardite mi ne sa mn razviti ama imam kosmi okolo z1rnata ne mn ama ..se zabelqzvat.normalno li e?kvo da praq?ili ni6ty? ;( pls otgovorete mi!6te se pobarkam
Spokoino nishto ti nqma.I az imam kosmi okolo zyrnata.Kfo ti puka?!?!?Mahai si gi i tfa e.Ako pyk ne se zabelqzvat ne si gi mahai.Napylno normalno e.
Повишено съдържание на тестостерон!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ще се нормализира след пубертета вероятно!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
нищо ти нямааа.. просто както каза пича над мене мъжките хормони са малко повечко при теб. ако се притесняваш можеш да отидеш на лекар да ти бият женски хормони, но в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не взимай нищо сама без лекарско предписание, с тия неща не трябва да си играеш!
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
носят се митове че си тежко болна ако има6 косми около зърната но жяржаи ми това са само митове
доста 4есто се сре6тат момичета с твоя проблем
аз също съм сред тях
споко
premature optimisation is the root of all evil
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
p4elata_brumze e vyrha!!!
Абе и аз имам и по гърдите махам си ги дали след пубертета ше изчезнат какво е тва![]()
И аз имам същия проблем обаче много се притеснявам да ида на лекар.Всъщност са руси и почти не се забелязват,обче страшно ме притесняват.Дали със инжекции ще се махнат?
Спокойно бе хора! Тва е от самия ви организъм..просто нищо страшно. Ако толкова ви притесняват можете да ги махате.
Абе хора защо се шашкате за глупости! Аз също имам, не ми минаха след пубертета и какво от това?!? Махам си ги.
споко ,това е нещо нормално..виж вече ако космите са много ,е нужно преглед,обаче от малко косъмчета е нещо нормално просто си ги махате и това е.Но ако много се притеснявате посетете лекаря
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Ami ako gi mahna posle po-golemi nqmali da stanat
mi zavisi kakПървоначално написано от Анонимко
![]()
Еми и аз имам малки руси косъмчета около гърдите,ама не им обръщам хич внимание.Няма за кво да се вайкате![]()
kak da gi maham da ne stavat po golemi[/code]
ako sa malko si pinseta, ako sa poveche s epilator ne boli mnogo, s kola maska e neudobno spored mene i tva sa variantiteПървоначално написано от Анонимко
inache ima krem depilatoar no toi e kato brasneneto i stava zle posle
![]()
Sigurno naistina imash nqkvi problemi s hormonite.Nqma strashno shte jiveesh![]()
Ne e neshtastno momicheto izgubilo lubovta na edin glupak..Neshtasten e glupaka izgubil posledniq si shans da stane chovek..
нЯМА НИЩО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ. НАЙ-ВЕРОЯТНО ПРОСТО СИ ЕДНО МАЛКО ШИБАНО ЧЕРНОБИЛЧЕ
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!