.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 101
    a za muzikata ne mi se govori ili pone ne v taq tema, horata sa pravi ne e mqstoto!ako q nqma6 si q iztegli,mnogo hubava pesen s visoki muzikalni ka4estva-motorhead-god was never on your side!pozdrav!
    BETTER DEAD THAN RED!!!!БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ-ПРОДАЖНИЦИТЕ ВЪН!!!!14 88!

България може да се оправи.Не е казано кога , но може да стане.С повечко късмет и няколко човека , който са честни.Рядко срещано явление.Тези който излизат си оправят положението , но влошават това на държавата.Затова оставам да помагам

Скайп: doombringer2006

Град
    Абсурдистан, ЦарвулЛандия
    И аз много се надявам да се оправи, но просто не виждам как ще стане ...

Цитирай Първоначално написано от petq1488
    ima zna4enie estestveno kakva muzika slu6a6 i obqsnih za6to,no si prava ne e mqstoto tuk.a ti pravi6 li ne6to po vuprosa BULGARIQ DA SE OPRAVI,ili samo te e sram i puska6 temata vuv forumi?za6toto ako tova naistina te interesuva,ima nqkolko organizacii,na koito tova e glavnata cel?
    И как по точно ?
    Виж сега ,България е зле заради хората и заради тези,които я управляват,защото българина е едно лакомо същество дето друса кючеци и се тъпче с кебапчета и това са 90% от хората тук ... Искам да те питам как на тоя огромен процент ти ще повлияеш и ще им обясниш ,че трябва да направят нещо по въпроса!

А за циганетата да не говорим , искаш да ми кажеш,че с тия няколко организации вие ще спрете те да се множат като хлебарки ! След няколко години където и да се обърнеш ще гледаш цигани в България,дори и шефа ти ще е такъв !

С какво са помогнали тия няколко организации ми кажи ,дай ми го черно на бяло !

И я не си позволявай да ми слагаш етикет,че щом съм се интересувало наистина от България би трябвало задължително да бъда в някаква си организация !

Аз отговарям за себе си ,както и всеки друг и ако българския народ не иска да се промени ,то и 100 организации няма да помогнат!
    Всичко с времето си!

Повечето хора бягат навън защото не издържат тук и не им се чака 100 год до като се оправят и стабилизират !

Най -елементарното и веднага давам пример ... На една позната и се наложи да отиде при лекар тук в една от болниците,за да си направи изследвания за рак на гърдата .Имаше запазен час .... Отива и какво мислите,лекаря си бил камшика и му дреме на ** за това че някоя си там се тревожи за здравето си !

Както и да е,това момиче замина в чужбина и ми разказва отношението на лекарите там ... Нито опашки чакаш,нито скандали,нито пък някога лекаря ти ще си замине ей така!

Един мой познат ,които пък живее в чужбина вече 3та год ми казва "Само в България сервитьорките,магазинерки е и продавачките се чувстват като господари ,навън няма такова нещо" ... Колко пъти ви се е случвало да се отнасят с вас кофти и то магазинерка ???

И ще търпя това?Друг път ...заслужавам най-доброто ,както и всеки един от вас!
    Всичко с времето си!

Точно така !
    Един здрав мозък .... съгласна съм !
    Всичко с времето си!

Град
    Brussels,Belgium
    Аз не искам да съм като Васил Левски и т.н...искам да съм си аз и да си живея добър живот...Щом в БГ не става търсим друг вариант...
    Петя ти ако искаш стой и чакай Wink

Ama si prosta,ama si prosta!!!
    BULGARIA FOREVER!

пфф аве кво ми ПуКа КоГа Шсъ УпРаИ БълГария... аЗ НиЩу Не ГуБа ИмАм си Пари И то д0статъчно и Не ми пука за другите и за вас! Важното е аЗ да съм добрее..и ДА чалгар съм, хода с големи очила..пуснал съм брит0н и опашка одзат мн сЪм Фиешън..мн ме харесфъТ и саму тва ме интересува и е важн0! Е кво сеа ше ме биете ли??? АА м0е мнение е че тая тема е безмислена гов0рите за нещо което нема да се случи и след 20 години ,Ае мрете си в чакане нали на мен ми е д0бре :P
    Sinan Sakic rulzzz

оправяйте се деца,със или без чалга-надалеч няма да стигнете,още по-добре да бягате навън-В НАШАТА РОДИНА ТАКИВА КАТО ВАС НЕ НИ ТРЯБВАТ!успех в amerika!!!!!

оправяйте се деца,със или без чалга-надалеч няма да стигнете,още по-добре да бягате навън-В НАШАТА РОДИНА ТАКИВА КАТО ВАС НЕ НИ ТРЯБВАТ!успех в amerika!!!!!
    Можеш ли да ми обясниш...как точно ще се оправи България и в близките 100 години ще стане ли това?
    Една птичка пролет не прави,само това ще ти кажа...и извинявай много ама не мисля че имаш право да обиждаш хората на поразия...Ако си мислиш,че твоето мнение е миродавно...нещо си се се объркала.Земята се върти около Слънцето...,не около теб!И със този си каруцарски начин на изразяване...просто нямам думи...
    A qui

i ti li si fenka na 4algata 4e taka qrostno gi brani6?

i ti li si fenka na 4algata 4e taka qrostno gi brani6?
    Bi li mi obqsnila kyde tocno sym spomenala neshto za muzika...Zadadoh ti qsen i tochen vypros i v interes na istinata ochakvah qsen i tochen otgovor.No da - ne trqbva da zabravqme,che kogato chovek nqma kakvo da kaje ili ,nqma argumenti po daden vypros...mu e po-lesno da izbqga ot temata...kato napadne sybesednika si...
    A qui

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: ВЯРВАМ, че България ще се оправи!

Цитирай Първоначално написано от Bamze
    ВЯРВАМ, че България ще се оправи!
    И това е самата истина, самите разговори в сайта са доказателство за това. Чувства се една приятна топлина
    А вие как мислите, до колко се осмисля вярата ми?
    em hubavo e da si vqrvash
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Re: ВЯРВАМ, че България ще се оправи!

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Цитирай Първоначално написано от Bamze
    ВЯРВАМ, че България ще се оправи!
    И това е самата истина, самите разговори в сайта са доказателство за това. Чувства се една приятна топлина
    А вие как мислите, до колко се осмисля вярата ми?
    em hubavo e da si vqrvash
    Едно е да се вярва, друго е да се случи.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    БЪЛГАРИЯ СИ Е НАРЕД !!

Каде другаде ще намериш толкова отпуснат народ
    Каде другаде ще можеш след 22 часа да си навън с гаджето и да се забавлявате ( или с приятели )

Отидеш ли някаде другаде няма да познаваш никой там хората са толкова правилни толкава ...
    Хората не си познават съседа .
    Каде другаде освен България ще може да играеш на воля да тичаш да си свободен на крачки от нивите или .
    Каде из Европа или някой друг континент ше имаш свободата да се забавляваш като тук
    Тука хората живеят като царове свободни . Идват хора от други държави да се отпуснат от напрежението защото тука е спокойно !

Пример: чичо ми в германия . Германците не намират отварачката и той отваря бирата с вилица и те му се пулят .
    Има толкова неща които ние знаем за живота и си го улесняваме с прости но много добри неща !

ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ХУБАВА! ИМА СВОБОДА ! НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЕ Е БИЛА ЗЛЕ ВИНАГИ ХОРАТА СА БИЛИ ЩАСТЛИВИ КАКВОТО И ДА ПРИКАЗВАТ В БЪЛГАРИЯ СИ Е НАЙ-ДОБРЕ !

Град
    BG [тялом] & USA [духом.. скоро и тялом]
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    БЪЛГАРИЯ СИ Е НАРЕД !!

Каде другаде ще можеш след 22 часа да си навън с гаджето и да се забавлявате ( или с приятели )

Отидеш ли някаде другаде няма да познаваш никой там хората са толкова правилни толкава ...
    Каде другаде освен България ще може да играеш на воля да тичаш да си свободен на крачки от нивите или .
    Каде из Европа или някой друг континент ше имаш свободата да се забавляваш като тук
    Тука хората живеят като царове свободни . Идват хора от други държави да се отпуснат от напрежението защото тука е спокойно !

Пример: чичо ми в германия . Германците не намират отварачката и той отваря бирата с вилица и те му се пулят .
    Има толкова неща които ние знаем за живота и си го улесняваме с прости но много добри неща !

ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ХУБАВА! ИМА СВОБОДА ! НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЕ Е БИЛА ЗЛЕ ВИНАГИ ХОРАТА СА БИЛИ ЩАСТЛИВИ КАКВОТО И ДА ПРИКАЗВАТ В БЪЛГАРИЯ СИ Е НАЙ-ДОБРЕ !

Бива те да измисляш смехории Тук живеем като "царове" а?! Ходи на лекар спешно е

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от shady_cent
    БЪЛГАРИЯ СИ Е НАРЕД !!

Бива те да измисляш смехории Тук живеем като "царове" а?! Ходи на лекар спешно е
    Ае само ми кажи кое от написаното не е истина ?
    Кога ще се научите че щастието не се измерва от нулите в заплата а от това каква нагласа имаш към живота...
    Виждал съм клошари които са по щастливи от хора с 5000 евро заплата...да бачкаш като луд всеки ден те убива духовно...

ПП: Аман от материалисти :>
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    БЪЛГАРИЯ СИ Е НАРЕД !!

Кога ще се научите че щастието не се измерва от нулите в заплата а от това каква нагласа имаш към живота...
    Виждал съм клошари които са по щастливи от хора с 5000 евро заплата...да бачкаш като луд всеки ден те убива духовно...

Ми за да спестим време направо ще ти кажа - нищо вярно не видях
    А тука не се бачка нон стоп нали?! Тука по цял ден седиш и пиеш ракийка с приятели, докато си слушате азис, заобиколени от боклуци, а? ЕХ МЕЧТА !!! Пффф

Град
    Видин
    Все едно споря с радио. Ае бегай да спиш...
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Същото мога да кажа и за тебе

Град
    Da Projects
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    БЪЛГАРИЯ СИ Е НАРЕД !!

Ми за да спестим време направо ще ти кажа - нищо вярно не видях
    А тука не се бачка нон стоп нали?! Тука по цял ден седиш и пиеш ракийка с приятели, докато си слушате азис, заобиколени от боклуци, а? ЕХ МЕЧТА !!! Пффф
    Браво Бе! Само как го описа!
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

hora bulgaria 6te se opravi ama nqma da e skoro :P kogato smenqt pravitelstvoto moje da stane

България ще се оправи, когато бъде напусната от лигльовци и ревльовци като някои от пишещите тук, които за нищо не стават освен да правят именно това- по цял ден да си барат някои части от тялото, да се напиват и да правят простотии. Пък после се оревават, че били зле и България била зле. Ами на вас самите повече ви харесва България да бъде зле, да бъде мръсна, без контрол, със скапано правителство, без морал, защото доста българи са такива. защото ако България се оправи тяхното царство на безделието и живеенето на гърба на работливите българи ще свърши... Поне напуснете България, ние нормалните българи ще се опитаме да си я оправим като не искате вие да е добре... Поне не ни пречете като не ни помагате...

Град
    Варна
    Ами вярвай си ,само с вярата ще си останеш
    Punk Is Not Dead!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си