- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kolko 4oveka ot va6iq klas pu6at
kolko 4oveka pt va6iq klas pu6at i go znaete i kolko go znaqt oroditelite im
Ot klasa mi xorata,koito pu6at samo 2ma-3ma ili pone za tqx znam sus sigurnost i mislq 4e texnite ne znaqt.A roditelite mogat da go priemat razli4no,naprimer kogato bratov4ed mi kaza na texnite 4e pu6i te reagiraxa suvsem normalno.Puk i e po-dobre da pu6i pred tqx i da znaqt,otkolkoto da se krie.Li4no az ne pu6a i samiq dim ot cigarite mi e dosta nepriqten...oba4e kvo da se pravi,vseki 4ovek e razli4en![]()
ot moq klas pu6at okolo 12 4oveka redovno i o6te nqkoi ot vreme na vreme. az sum ot ostanalite deto ne pu6at.ne sa me nau4ili. e to az ne iskam de ne mogat da me nakarat
Ami za roditelite im ne znam,no ot 28 4oveka,pu6at 20 mai![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ami ot moq klas okolko 5ma 4oveka pu6im...moite roditeli znaqt ama se pravqt na udareni...a pak za drugite nz :P
ami nqkade kam 8 4oweka .... :} ne sa mnogo i sa samo momi4eta ...tapo
!
от момичетата пушат 3-4,от момчетата може би 4-5.Като цяло попаднах на такъв клас че общо взето са малко пушачите.Иначе на момчетат родителите им знаят,ама не съм убедена за момичетата!![]()
Pove4eto... Ni6to 4udno, tva e ebati degradiraliq klas!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ами 2 момичета(толкова сме общо) и 6 момчета майВсичките ги знам, че пушат, но за тяхните и представа си нямам
![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
Аз, не че вече не съм го преживяла, се дразня (като дразня е по-силна дума, отколкото ми трябва), когато някой от класа ми - все хора, които само си търсят тема за безплоден разговор, или учители тръгнат да ми опяват за цигарите. Моя си работа. От моя клас само 2-3 човека пушим. То пък голямо чудо вече - пропаднали, наркоманки. Нали здравето си е мое. А за другото - нищо не остава покрито, всичко един ден се разкрива.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
![]()
![]()
От моя Клас Пушат 7 човека и къкжо толкова на почти всички маиките и бащите им им дават пари за кутията сутринта,кътия вечерта и т.н.
![]()
Dobrite mom4eta Orivat V raq,
A Loshite Kydeto Si POISKAT!!!!
Ми от нашия клас сме 3-4 момичета дет НЕ пушим,а от момчетата почти никой не пуши![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Si4ki te se drusat po dqvolite!!!!!!!
ами....от на6ия клас пу6ат 7 4овека, но на нито един родители му не знаят!!!!!!!
RnB IS THE BEST MUSIC!!!
Ами общо са около 6-7 човека.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Ми от... 19 човека клас 5-6човека !
...хахахааз не съм в тая бройка..поне за сега !
![]()
az sam studentka i sme okolo 100 choveka potoka, mo sigurno ima 50% deto pushat![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
всички без 2ма
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Huh amm v moq kl 80% pyshat i ne mislq che roditelite im (ni) znaqt![]()
P.S-Amm za nashiq kl ne e ochydvashto ako xvanat nqkoi s treva,veche se e slychvalo i otkaraxa edno momche s patrylkata,ili pyk 3-4 pati idva lineika ot mn prepivane i napushvane huh 2 v 1 syper kombinaciq![]()
Клас от 30 души...пушат към 14-15![]()
Mi v moq klas mislq 4e sa 50/50![]()
I mislq 4e na po4ti si4ki roditelite im znaqt!
Az ne sum v broikata na pu6a4ite...nadqvam se i da ne buda!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
ами на пръсти се броят тия дето не пушат...абе то нашето е трагедия![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ot 23-ma ,23-ma pu6at!!!!na pove4eto znaqt ama vse pak sme 12 klas