- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kolko 4oveka ot va6iq klas pu6at
ot klasa mi pu6at 4-5,no samo dve mom4eta sa kazali na tehnite,ama ti sa mnogo pe4eni i ne im pravqt problem![]()
От нашия клас около 50% пушат и на около 25% от тях родителите им знаят.Нашите знаят,но не пиша пред тях от уважение![]()
Koito ne me haresva,da me pribere u tqh da ne me gledat horata!!!
ot moq kvlas celiq bar pushi da gi e.....Da gi e.... zashtoto postoqno mi iskat cigari sha gi e....![]()
The Metal Is The Only Musik On The World.
ot klas 26 4oveka pu6at 19
Ne zabraviai minaloto, to suzdade bude6teto!
Black Metal rules!
ами от класа сме 3 момичета и 3 момчета-общо 6.От класа не сме много,но от даскалото сме повечко,но откакто си трагнаха випуск 90 и останахме пак малко
"заслужаваш сам да се скиташ,
за трохичка обич да питаш,
да не видиш жена,да се будиш,
и да страдаш,че си жив..."
от моя клас към 80% пушат и на поечето родители им знаяти наше знаят.баща ми е зъл пушач и нишо не казва щот пуши кат кумин...
Истинската любов е като вярата в призраците:всеки говори за тях,но малцина са ги виждали!Има един единствен вид любов,но с хиляди различни копия!Човек всякога се учи от онзи,когото обича!
mi kym 8-9 4oveka i ne mislq 4e ne4ii roditeli znaqt
Ми класът ми се състои от 22 чорека от които 10 пущат + мен!Нямам предстажа на кой подителите му го знаят чее пафка, но със сигурност знам, че мойте знаят.
Neo Metal RulZzZ!
ами 7ми клас съм и от класа ми знам за 3ма, че пушат.....като се има впредвид, че сме 22ма общо
Ми...освен зубарите всички включително и аз![]()
даже 2ма пушат пури (не мене не ми харесва...) и 6 пушат коз
Начи понеже преди 3 седмици се преместих в нов клас юе кажа така....От стария ми клас оушеха 15 човека+ още 3-4 дето понякога. От новия....4ма с мене! А отидох там, за да имам по готин клас![]()
po princip v nashiq klas sme 19 choveka,ot koito 12 choveka pushat a sme osmi klas...!
Ami ot 19 4ovekA v moiat klas py6at 16!!!
Az sum 8-mi klas i ot moiat klas py6im cigari po4ti vsi4ki, vkliy4itelno i az. Nie sme 18, a py6at 16!!! Roditelite napove4eto mi say4eni4ki znaiat, no na suy4enitzitemi ne... Treva znam da py6at 3, no moje i da sa pove4e.
poznata istoriqПървоначално написано от Murderdoll
![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
Хм... дееба... Влязох във френската... И от класа пуша само аз !!! По дяволите! През голямото ме е страх да изляза една цигара да си запаля ;/ Всички ме гледат на кръв, дебиш и келеметата!
ами половината ми клас пушат....![]()
ami ot 28 4oveka ,18 py6im ...a 4ii roditeli znaqt ne znam,a i n mi dreme mnogo![]()
v moq klas sme 26
10 ot koito pu6at na 5 ot tqh roditelite znaqt i im kupuvat cigarite a na dr. ne znaqt AZ SPQH KOLKOTO IDA MI SE PU6I ... no 6te se vuzdurjam ..(na6te ne znaeha :P )
nie sme 25 du6i ot koito 18-19 pu6im!nz kolko roditeli znaqt no az kazah ve4e na na6te za dobro ili za zlo ama te go prieha 6to gode dobre![]()
От моя клас пушат някъде около 12 момичета,без да броя себе си... аз вече не пуша![]()
Мисли глобално, действай локално!
Шест човека пушат (а сме 15 във клас)
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!